merhaba, ikili testinin iyi çıkmasına çok sevindim, benim de iyi çıktı çok şükür. Ben de sadece elevit içiyorum, başka da bir şey içmiyorum. Kabızlık içinde kuru kayısının yanısıra akşamları bir-iki tane kuru incir de ertesi gün için çok faydalı oluyor. Ben de dün öğrendim, kızmışBiz de kız çok istiyorduk. İnşallah doğuma kadar olan süre hepimiz için sorunsuz geçer ve sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz.
ebrucuğum,doğru söylüyorsun doğruda..:tomato: böyle düşündükçe insan kendini istemeden üzüyor..benim çalışma hayatımda inanılmaz yoğundu eve gelip yatıp sabah kalkıyordum,kimi zaman hafta sonları bile çalışıyordum..ayrıldıktan sonra birdönem bende cok bunaldım sıkıldım..kendimi boş ve hiçbir katkısı olmayan biri gibi hissettimm..arkadaşlarımın coğu çalışsada şansıma işten ayrılan birkaç arkadaşım vardıı..ama onlarda yetmediii..ev battı eşyalar daralttı :1no2: ..Çok üzgünüm çoook sonra düşündümki ben bebek bekliyorum...bu büyük bir mucize... içimde bir canlı taşıyorum ve kendiimi üzdükçe aslında onu üzüyorum..kendime dert arıyorum diye düşündüm...o yüzden bu bir süreç..:çok üzgünüm: vee bir dönem sonrası bu günlerini coook arayabilirsiinn..hatta bebek olduktan sonra bilee..keyfini cıkartmaya bak canım...tadına bak.....kendini daha iyi hissedeceksiinn...a.s a.s.
a.s.hoşgeldin ayperina.s.
kızlar kayraalinden haberiniz varmı kaç gündür yok bi aksilik yoktur umarım
Tülay' cım, diğer arkadaşlarım...
İyiyim, hepinizi çok özledim.. Pekçoğunuzu merakta bıraktığımdan ötürü çok özür diliyorum..
İnşallah önümüzdeki günlerde sıcak sohbetlerinize katılabileceğim..
Bu arada; kızlar yarın kontrolüm var heyecandan içim içime sığmıyor, dualarınızı esirgemeyin canlarım olur mu?
Bebişleriniz ve siz Allah' a emenet olun, Hepinizi hem özlemle; Hem de sevgiyle kucaklıyorum....:1hug:
İyiyim, hepinizi çok özledim.. Pekçoğunuzu merakta bıraktığımdan ötürü çok özür diliyorum..
Bu arada; kızlar yarın kontrolüm var heyecandan içim içime sığmıyor, dualarınızı esirgemeyin canlarım olur mu?
Bebişleriniz ve siz Allah' a emenet olun, Hepinizi hem özlemle; Hem de sevgiyle kucaklıyorum....:1hug:
Kayracım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..Belki bebişin cinsiyetini de öğrenirsin :1hug: Hadi bakalım hayırlısı..
kayracım canım güzel hberlerini bekliyoruz...yerimseniben
bende dün dr daydım ve sonuçlarım gayet iyi çıktı allahıma şükürler olsun...
yarın bekliyoz sen görsen ççoooooooooooook kalabalık olduk bi sürrrrrrrüüüü mayıs annesi var ,,,,,sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyarın haber bekliyoz
Avebru merhaba canım. Günler sonra ve işin tuhafı yalnızca kendimin cadılık yaptığımı sandığım bu vakitte karşılaşmak ne güzel.. Nasılsın?
mrh burcuye...hayırlı olsun canıımmm...minicik bir kız ooo ..minnacık .. sağlıkla gelsinlerde...yerimsenibenbakalım bende haftaya gidiyorum..cin falında kız cıkıyor süprizzzzz benim içime erkek doğuyor bakıcaz artık :dance:
mayıs annelerinin ilk kız haberi senden burcu,inş sağlıkla doğar çok güzel bi kızın olurda bu forumu birbirine katar a.s.,burcu takvimini yapsana bak http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-takvimi-nasil-olusturulur-t121746/index.html burdan yardım alabilirsin
Merhaba Kızlarrrrr..
Nihayet evdeyim, hepinizle ayrı ayrı mutluluğumu paylaşmak istedim..
Bebişimi gördüm, inanamıyorum; öyle tatlıydı ki henüz 89 gr.. 5-6 gün önden gidiyormuş fındıkkurdum.
Doktorumu çok sıkıştırdım, sağolsun kadıncağız da epey uğraştı ama kesin bi' şey söyleyemedi. Göstermemek için elinden geleni yaptı yaramaz.. Elleriyle yüzünü mü kapatmadı, bacak bacak üstüne atıp babasını mest mi etmedi.. Eve gelene kadar hep bi tebessüm içindeydim kızlar.
Dua edelim de annelik duygusunu yaşıyamayan herkese Allah bu apayrı özelliği yaşatsın, mucizenin en büyüğüyle yüreklerine mutluluklar saçsın..
Şimdi gelelim test konusuna.. Ense kalınlığı ve baş-popo mesafesi son derece normal gözüktüğü için 2' li teste gerek duymadı benim doktorum; ama yine de tercihi bize bıraktı. Aralık' ın 7' sinden sonra da 3' lü test yaptırabileceğimizi söyledi.
Bulantılar için önce verdiği ilacı denememi hafiflemediği taktirde bi' takım tahliller istiyeceğini belirtti. Vitamine devam ediyoruz, bu arada bi kan ilacı da yazdı, aranızda kan ilacı kullanan var mı kızlar? Ben oğluma hamileliğim esnasında hiç böyle bişeyi kullandığımı hatırlamıyorum.
Bu arada % 70 bi tahmin; ama "kesin değil" diye ısrarla yineledi doktorum ben de cinsiyeti hakkında ufacık da olsa ipuçları alabildim.. KIZLAR GALİBA DUALARIM KABUL OLDU BENİM; GALİBA KIZIM OLUCAKMIŞŞŞŞ. "Sakın kesin gibi düşünme, bazen bu dönemde organ gelişimi tamamlanmamış da olabiliyor; ancak 20 gün sonra %99.9 cinsiyetini söyliyebilirim" dedi doktorum..
Çok mutluyum, hepinizi kucaklıyorum...
:1hug:Murgiz keşke nette olsan şimdi; kimbilir kaçıncı uykudasın canım benim..
Zamanı en keyifli şekilde geçirmek hep birlikteyken çok güzel oluyormuş..
:içelim:Evet görünce şaşırdım, birden ne çok artmışız yaa.. Bu sohbetlerin ardı arkası kesilmez artık, öyle de olsun zaten..:teytey:
yerimsenibenGelir-gelmez hemen yazıcam Murgiz' cim.. Tatlı rüyalar..
Merhaba Kızlarrrrr..
Nihayet evdeyim, hepinizle ayrı ayrı mutluluğumu paylaşmak istedim..
Bebişimi gördüm, inanamıyorum; öyle tatlıydı ki henüz 89 gr.. 5-6 gün önden gidiyormuş fındıkkurdum.
Doktorumu çok sıkıştırdım, sağolsun kadıncağız da epey uğraştı ama kesin bi' şey söyleyemedi. Göstermemek için elinden geleni yaptı yaramaz.. Elleriyle yüzünü mü kapatmadı, bacak bacak üstüne atıp babasını mest mi etmedi.. Eve gelene kadar hep bi tebessüm içindeydim kızlar.
Dua edelim de annelik duygusunu yaşıyamayan herkese Allah bu apayrı özelliği yaşatsın, mucizenin en büyüğüyle yüreklerine mutluluklar saçsın..
Şimdi gelelim test konusuna.. Ense kalınlığı ve baş-popo mesafesi son derece normal gözüktüğü için 2' li teste gerek duymadı benim doktorum; ama yine de tercihi bize bıraktı. Aralık' ın 7' sinden sonra da 3' lü test yaptırabileceğimizi söyledi.
Bulantılar için önce verdiği ilacı denememi hafiflemediği taktirde bi' takım tahliller istiyeceğini belirtti. Vitamine devam ediyoruz, bu arada bi kan ilacı da yazdı, aranızda kan ilacı kullanan var mı kızlar? Ben oğluma hamileliğim esnasında hiç böyle bişeyi kullandığımı hatırlamıyorum.
Bu arada % 70 bi tahmin; ama "kesin değil" diye ısrarla yineledi doktorum ben de cinsiyeti hakkında ufacık da olsa ipuçları alabildim.. KIZLAR GALİBA DUALARIM KABUL OLDU BENİM; GALİBA KIZIM OLUCAKMIŞŞŞŞ. "Sakın kesin gibi düşünme, bazen bu dönemde organ gelişimi tamamlanmamış da olabiliyor; ancak 20 gün sonra %99.9 cinsiyetini söyliyebilirim" dedi doktorum..
Çok mutluyum, hepinizi kucaklıyorum...