2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mayıs annelerinin ilk kız haberi senden burcu,inş sağlıkla doğar çok güzel bi kızın olurda bu forumu birbirine katar a.s.,burcu takvimini yapsana bak http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-takvimi-nasil-olusturulur-t121746/index.html burdan yardım alabilirsin

kızlar bakın ben memurum sonuçta baştan diyeyim demeyin tabi sen rahatsın konuşuyon diye,,tamam çalışma koşulları güvencem hepsi iyi benim için doğum olayı izin olayı sorun değil çok, ama özel sektördede çalışsam yine işten ayrılmamak için imkanları zorlardım hiç çalışmadım ama özel sektörün zorluklarını da duyuyyorum çalışma saatleri az doğumu bebeği sorun ediyolar vs vs ,,amabizleri ailelerimiz zorluklara büyüttü kendi ayaklarımızın üstünde duralım diye okuttu ,çoçuktan sonra evde oturalım diye değil unutmayınki iş ortamından uzaklaştıkça özellikle özel sektörde iş alanınız daralır,,bence doğumdan sonra çok beklemeden işe başlayın,, i programda dinlemiştim tv 8 de ki hamilelik programında türkiyede çalışan kadın sayısı çok azmış diğer ülkelere göre ayrıca bu çalışanlardan evlenip çoçuk doğuranların çoğu tamamen iş hayatından kopuyomuş

murgizciğim dediğin gibi özel sektör devlet işine hiiç benzemiyor..:1no2: vallahi değerini bill mesleğinin a.s bir durumundan ister özel ister işsel ağzını burnunu büzemiyorsun..yapılacak ve yetişecek birçokşey oluyor...rapor alayım,ücretsiz izin , yook hastalandım bugün dr gideyim ,yıllık iznimi kullanayım.....yook...yook ..malesef ...herişin zorluğu faklı tabii...:1shok: annemde öğretmendi...o mesleğin zorluklarını da bilirim..ama iştee özel sektörde sabah cıkıp gece yarısı gelmek ve o saatte eve iş getirmekte cok iyi olmuyor.....cocuk oldu diye iş hayatını deneyimleri birkenara atmakta düşünce meselesii...şartlar ve durum ne gerekirse herkes onu tercih ediyor.....bellibir deneyimi olmuş çalışanın işhayatının daralacağını düşünmüyorum...tekrar işe sahip olmak biraz zaman alabilir sadece..uzaklaşmakta kişinin kendisine bağlıı..ben çalışma hayatına tüm bunlara rağmen devam etmeyi düşünüyorum..çünkü çalışmayı ve birşeyler üretmeyi seviyorum..yerimseniben tabiii şuan tek düşüncem sağlıkla ve iyi düşüncelerle bebeği kucağıma almak sonrasında zaman neleri gösterir göreceğim...a.s oda herşeye değer öyle değilmi :dance:

kızlar buarada sağ tarafımda bir hareket oldu..:sm_cool: neydi anlamadım...içimden ufaklıktı diye geçti ama ...bakalım inşallahh...sizde birşey varmı...? :sm_cool:

a.s.hoşgeldin ayperina.s.

kızlar kayraalinden haberiniz varmı kaç gündür yok bi aksilik yoktur umarım

Tülay' cım, diğer arkadaşlarım...
İyiyim, hepinizi çok özledim.. Pekçoğunuzu merakta bıraktığımdan ötürü çok özür diliyorum..
İnşallah önümüzdeki günlerde sıcak sohbetlerinize katılabileceğim..
Bu arada; kızlar yarın kontrolüm var heyecandan içim içime sığmıyor, dualarınızı esirgemeyin canlarım olur mu?
Bebişleriniz ve siz Allah' a emenet olun, Hepinizi hem özlemle; Hem de sevgiyle kucaklıyorum....
:1hug:

yarın bekliyoz sen görsen ççoooooooooooook kalabalık olduk bi sürrrrrrrüüüü mayıs annesi var ,,,,,sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyarın haber bekliyoz

kayracım canım güzel hberlerini bekliyoruz...yerimseniben
bende dün dr daydım ve sonuçlarım gayet iyi çıktı allahıma şükürler olsun...

Kayracım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..Belki bebişin cinsiyetini de öğrenirsin :1hug: Hadi bakalım hayırlısı..

Rüyaiçin aramıza hoşgeldin..
Günlerdir fırsat bulamayan ben, gecenin bu vaktinde yarınki kontrolün heyecanından olsa gerek uyuyamıyorum ve aranızdayım..
Doğrusu kimseye rastlayabileceğimi düşünmüyordum şu saatte. Ama seni online görünce "merhaba" demek istedim..
Farketmişsindir umarım, burada hepimiz çok güzel arkadaşlıklar kurduk, içten paylaşımların kimi zaman adeta dibine vurduk.. O yüzden doğru yerdesin canım
ve tekrardan HOŞGELDİİİİNNN..

Kayracım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..Belki bebişin cinsiyetini de öğrenirsin :1hug: Hadi bakalım hayırlısı..

Avebru merhaba canım. Günler sonra ve işin tuhafı yalnızca kendimin cadılık yaptığımı sandığım bu vakitte karşılaşmak ne güzel.. Nasılsın?

kayracım canım güzel hberlerini bekliyoruz...yerimseniben
bende dün dr daydım ve sonuçlarım gayet iyi çıktı allahıma şükürler olsun...

Kardelen' cim tebrikler ..Şeniz
:dance:İyi sonuçlarla dönmene sevindim. Benim için de dua et olur mu yarını düşündükçe adeta eve sığamıyorum..

yarın bekliyoz sen görsen ççoooooooooooook kalabalık olduk bi sürrrrrrrüüüü mayıs annesi var ,,,,,sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyarın haber bekliyoz

:1hug:Murgiz keşke nette olsan şimdi; kimbilir kaçıncı uykudasın canım benim..
Zamanı en keyifli şekilde geçirmek hep birlikteyken çok güzel oluyormuş..
:içelim:Evet görünce şaşırdım, birden ne çok artmışız yaa.. Bu sohbetlerin ardı arkası kesilmez artık, öyle de olsun zaten..:teytey:
yerimsenibenGelir-gelmez hemen yazıcam Murgiz' cim.. Tatlı rüyalar..

Betül ve Eda;
:1no2:Kızlar ikinize de geçmiş olsun. İşte bazen ne kadar dikkat etsek de olucağın önüne geçemiyoruz.. Allah bebişlerinizi ve sizi birbirinize hayırlısıyla bağışlasın inşallah..yerimseniben Daha kötüsünden de ömür boyu esirgesin..
:1hug:Betül' cüm, günlerdir KK' ya giremiyordum. Bugün panelimdeki mesajını anca görüp onayladım.. Bu hususta beklemene istemeden de olsa neden olduysam özür diliyorum ve sana teşekkür ediyorum.. Hoşçakal....a.s.

Avebru merhaba canım. Günler sonra ve işin tuhafı yalnızca kendimin cadılık yaptığımı sandığım bu vakitte karşılaşmak ne güzel.. Nasılsın?

İyiyim kayracım teşekkür ederim..:1hug: Evde oğluşumla beraberim bütün gün..yerimseniben Ya televizyon izliyoruz ya internete takılıyoruz..Aralığın ilk haftası kontrole gidicem bende o zaman cinsiyetide kesinleşecek.. Günler ne çabuk geçiyor di mi?? Zaman su gibi akıyor..Bebişlerimiz olsada hayatımız renklense biraz :dance:

Merhaba Ayperin,

Çok teşekkürler, benim de çin falımda kız çıkıyordu, ama içime de hep kız doğuyordu açıkçası. 13. hafta doktorum kız gibi görünüyo ancak kesin bir şey söyleyemem demişti. Bu hafta gittiğim kontrolde kız olduğunu öğrendim. Çok şükür şu ana kadar her şeyi normal gözüküyor, inşallah sonuna kadar da böyle devam eder hepimiz için.

Merhaba Kızlarrrrr..
Nihayet evdeyim, hepinizle ayrı ayrı mutluluğumu paylaşmak istedim..
Bebişimi gördüm, inanamıyorum; öyle tatlıydı ki henüz 89 gr.. 5-6 gün önden gidiyormuş fındıkkurdum.
Doktorumu çok sıkıştırdım, sağolsun kadıncağız da epey uğraştı ama kesin bi' şey söyleyemedi. Göstermemek için elinden geleni yaptı yaramaz.. Elleriyle yüzünü mü kapatmadı, bacak bacak üstüne atıp babasını mest mi etmedi.. Eve gelene kadar hep bi tebessüm içindeydim kızlar.
Dua edelim de annelik duygusunu yaşıyamayan herkese Allah bu apayrı özelliği yaşatsın, mucizenin en büyüğüyle yüreklerine mutluluklar saçsın..
Şimdi gelelim test konusuna.. Ense kalınlığı ve baş-popo mesafesi son derece normal gözüktüğü için 2' li teste gerek duymadı benim doktorum; ama yine de tercihi bize bıraktı. Aralık' ın 7' sinden sonra da 3' lü test yaptırabileceğimizi söyledi.
Bulantılar için önce verdiği ilacı denememi hafiflemediği taktirde bi' takım tahliller istiyeceğini belirtti. Vitamine devam ediyoruz, bu arada bi kan ilacı da yazdı, aranızda kan ilacı kullanan var mı kızlar? Ben oğluma hamileliğim esnasında hiç böyle bişeyi kullandığımı hatırlamıyorum.
Bu arada % 70 bi tahmin; ama "kesin değil" diye ısrarla yineledi doktorum ben de cinsiyeti hakkında ufacık da olsa ipuçları alabildim.. KIZLAR GALİBA DUALARIM KABUL OLDU BENİM; GALİBA KIZIM OLUCAKMIŞŞŞŞ. "Sakın kesin gibi düşünme, bazen bu dönemde organ gelişimi tamamlanmamış da olabiliyor; ancak 20 gün sonra %99.9 cinsiyetini söyliyebilirim" dedi doktorum..
Çok mutluyum, hepinizi kucaklıyorum...

ayyyyyyyyy inanmıyorum inş kızd:teytey::dance: canım ama kendini fazla alıştırma göstermediği için yanılma payı olabilir,,,,canım hayırlısı ,Şenizcanım herşeyin iyi olduğuna sevindim canım inş üçlü testin de tettemiz çıkcak,:teytey::teytey:,,,,buarada ben de demir ilacına başladım adı gyno ferro sanol günde bi tane alınıyo süt ve çay ile içmemen lazım ,,,,,,,,,canım inş bulantın biter artık en kısa zamanda yasakkelimeçok öpüyorum bu mutluluğun hep daim olsun:dance::içelim:

canım siz gece kuşuymuşsunuz ayol ben en geç 12 12.30 da yatarım ,,naniknaniköğlende yatrım kısacası ben heeeeeeeeep yatarım:roflol: ,diğer zamanlarımı iş ve kk da geçiririm,kayracım valla özletmiştin kendini iyiki geldin:teytey:

kayracığım cok sevindim...:teytey:hayırlısı ve içinden geçen olsun.. güzel haberlerle hep geliriz inşallahh..sırnaşık şey benim dr um 2li teste ense uzunluğu normal çıkmasına rağmen yine kan testini yapmıştıı.. CADIARZU :uhm: iyice incelemek istedi heralde diye düşünüyoruum..:uhm: :1rolleyes: inşallah yakın zamandada bulantıların kısa sürede biter...a.s canım kansızlıkmı cıktıki testinde bu ilacı verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…