2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ebrucum nefes sıkıntısı biraz erken başlamış sende bebek yukarı doğru çıktığında oluyo yani büyüdüğünde dr bi sor istersen.ben de magnet tıp merkezine gidiyorum tandoğanda

selam bayanlar. bugün doktora gidicem 2li test yapılacak inşallah bir sorun yoktur. bu arada cinsiyetini ne kadar erken öğrenenler var. acaba bugün benimde öğrenmem mümkün olur mu?içimden geçen bir şey yok aslında kız yada erkek hiç farketmez. yeterki sağlıklı olsun. aranızda 12 haftalıkken öğrenen varmı?

slm güzelresim..hoşgeldin..ben 14. haftamda öğrendim cinsiyetini..senin için daha erken..bir de erkekler daha kolay gösterirlermiş dr dedi..Allah gönlüne göre versinn..kız erkek tabiki farketmez..ikiside bizim parçamız zaten..sağlıklı olsunlarda gerisi boş canım..ikili testinde inşallah iyi sonuçlar alırsın..haberlerini bekliyoruza.s.

mrb güzel resim ,inş herşey yolunda gider ve güzel haberler verirsin canım ben 13 haftalıkken gittik cinsiyeti öğrenemedik inş sen bugün öğrenirsin ,öğrenirsen mutlakla yaz olurmu

kayracım bulantıların inş en klısa zamanda biter inş buarada dr randevunada az kaldı inş sende iyi haberler verecen inş

ebru canım benim nefesim kesilmiyo daha sen acaba hızlımı hareket ediyon o yüzdenmi öyle oluyo

kızlar karnım büyüyooo ya erkenmi ne kilomda vardı ondanmı acaba?aranızda hamilelik giymeye başlayan varmı? ben başlamadım ama bu gidişle az kaldı

arkadaslar benım anlayamadıgım bısey var ben dr ılk gıttıgımde bana 9 mayıs en son dedı ama suan 16 haftama gırdım bugun dr soylemesıne gore.benım hesabıma gorede nısanın tam ortasına gelıyo .anlamadım arkadaslar.bebegım nezaman dogacak acaba

CANIM SENİN SON ADET TARİHİN NEYDİ ONA GÖRE BİDE BEN BAKIYIM

Be N Normalde 36 Bedendim şimdi 40 Beden Pantolon Aldim Eski
Kiyafetlerim Olmuyo Bu 40 Beden De Sikmaya Başladi Artik

ya benimde karnım büyük herhalde ,,,,yarın için giymeye karar verdim çünkü dün üzerime olan tek pantolonumda sktı ayrıca otutmalı bi paltom vardı oda olmuyo dün sıktı artk geniş paltolarımdan giyecem

selam zeymi
bende mayısın 1 de anne olmayı bekliyorum. biliyorsun genelde hesplanan doğum tarihinden ya daha önce yada sonra doğum yapabiliyorsun. peki cinsiyeti belli oldumu?

Kizlar Nerdesiniz Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ebru canım benim nefesim kesilmiyo daha sen acaba hızlımı hareket ediyon o yüzdenmi öyle oluyo

Aslında hızlıda hareket etmiyorum yani ev işi yapınca oluyor biraz.. Bazende akşam tvnin karşısına uzandığımda oluyor..Sigara falan da hiç kullanmadım bu zamana kadar..Ama 16 yaşında kızamık olmuştum ve o yüzden ciğerlerim zayıflamıştı biraz belki de ondan oluyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…