Arkadaşlar ben geceleri genellikle çok rahatım.akşam saat 9:15 yada 9:30 gibi tahıllı gece mamasını ve birazda kavonoz meyve püresini(çok mutlu oluyor meyve yiyince hınzır) yediriyorum.10 gibi altını değiştirip,yatağını değiştiriyorum ve yatağa gidiyoruz.Bebek telsinin müziğini açıp(melodilerini çok seviyor)5 dakika sallıyorum yatağını ve uyuyor.Gece 1-2 gibi yatıyorum ben.Yatarken oğluşumu yavaşça alıp,emziriyorum kendi bırakana kadar.Yatıtoruz,birde sabah 5:30 da mızlıyor,uykusu açılmadan alıyorum ve tekrar emziriyorum,sabah8 gibi kalkıyor.Yatarken iyi doyurmak lazım bebişlerimizi,yoksa gece hem bizim hemde onların uykusu mahvoluyor.Birde sıcaklık durumu çok önemli sıcaktan bunalıp vikliyordu ulaşım,gece odayı sıcak tutup,üzerini fazla sıkı giydirmiyorum.Artık çok rahat uyuyor.Her bebek aynı değildir tabii.Ama doktorum şöyle diyor,bebişini kendinden çok farklı görme küçük diye.Sen terliyorsan oda terliyordur,sen üşüyorsan oda üşüyordur.Çok sıcak iyi olöaz diyor,bu sefer en küçük bir kapı açılıp,soğukla karşılaşırsa hasta olur diyor,bende onu dinliyorum.Oğluşum 7,5 aydır hiç hastalanmadı maşşallah.Üstelik hergün banyo yapıyor.sizleri ve bebişleri çok öpüyorum.
aman canım maşaalah valla şanslısın ulaşın akıllı bir bebiş miş alalh nazarlardan sakınsın ohhh hergünde banyosunu yapıyomuş kuzucuk mis gibi valla evim sıcak doğalgazlı herzaman aynı sıcaklıkta çalışyo 21 derece ideal diye sürekli aynı ama ben korkuyom hergün banyoya ya haftada 1 yapıyo kuzummşutarafagitti
burarada ardanın kendine kendine yatma olayı hikaye oldu benim içinde hayl oldu dn gece memede ayttı bu gecede yaklaşık 1 saat beni oynattı yatarken bende inat ettim sallamadım yatağa koyuyorum yeni öğrenmiş yatağa tırmanıyo kenara tutunuyo kalkmaya çalışıyo en son saat 11 de yine memede yattı:uhm:vede bugün hiçbişiy yemedi her gün huy değiştiriyor ya meyve hiç sevmiyo azracım nerden anlıyosa 1 kaşık bile açmıyo ağzını yumurcak ha bire surat sallıyo:dilcikar:
selam kızlar ridacım başın sağolsun canım allah sabırlar versin hepinize özellikle eşine ve çocuklarına kızlar ardam hastalandı yine grip oldu ateşi yükseliyor sürekli doktora götürdüm inşallah iyileşir birde arkadaşlar ardanın zatüre aşısı var bikaç gün sonra ben aşılarını doğduğu hstanede yaptırıyorum hastane çok yakın evimize aşıya 145 milyon istediler bende sağlık ocağına götürmeyi düşünüyorum yaparlarmı acaba yaptıran varmı birde uyku konusu benimki onikibuçuk birden aşağı uyumuyor geç yattığı halde gece uyanıyor yine allah yardımcımız olsun hasta olmasa razıyım uykusuzluğa öptüm kızlar