canancım geçmiş olsun canım benim ardamda hasta dün iftarda tuzlaya gittik arabada ceryana tutuldu galiba kusuyor ve burnu akıyor grip oldu yavruşum daha yeni uyuttum bakalım nekadar uyuyacak senin dediğin gibi keşke ben hasta olsamda yavrum hastalanmasaTuğbacım dediğin gibi ben üşüttüm oda etkilendi haliyle bugün biraz daha iyi dün gece nane limon yaptık biraz verdik o rahatlattı sanırım sonra uyudu.
Kokulu gaz çıkarma bizdede var ama sürekli deil bazen üşüttüğü zamanlarda oluyo ve nasıl bi koku yok böle bişe şuan bunu yaşıyorum benden etkilendi kuzu artık havalara güvenemem genelde elbise giyiyordum artık elbise giymicem hem kuzum için hem kendim için benimde böbreklerim çok ağrıyordu geçen doktora gittiğimde taş olduğunu söledi allahtan hamilelikte çıkmadı çok fena bi sancı böbrekte şimdi bide onu yaşıyorum
canancım geçmiş olsun canım benim ardamda hasta dün iftarda tuzlaya gittik arabada ceryana tutuldu galiba kusuyor ve burnu akıyor grip oldu yavruşum daha yeni uyuttum bakalım nekadar uyuyacak senin dediğin gibi keşke ben hasta olsamda yavrum hastalanmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?