- 1 Aralık 2007
- 803
- 0
- 43
sanada iyi geceler canım.ecrini öp benim için annesi. yeni resmi çok güzel maşallah
Saol teyzesi hiç bi bebişe nazar değmesin çok korkuyorum valla nazardan inanırımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanada iyi geceler canım.ecrini öp benim için annesi. yeni resmi çok güzel maşallah
Canancim,betulcum su takvim iismi halledemedim .Bende resim koymak istiyorum.Ikinizinkinide denedim...Olmus goruniuyor,copy yapip,kontrol paneline yukleyince hic bir sey cikmiyor....Niye olmuyor yaaaaaa
oh ne güzel yaaa öğleye kadarda yatarsınız gece kuşları siziiiiiii :)
günaydın kıslar. herkese hayırlı cumalar... bebişlerin keyfi yerindedir inşallah. bide bişi dicemmm diğer ayların annelerinin kısımlarına bakıyorudm. bebişlerinin boy ve kilolarını yazıyorlar birisi düzenliyor öyle bişeyler mi yapsak ne derseniz kıslarr
bende burdayım mercancım benim oğluş gündüz hiç durmuyor okadar az uykusu varki birde oruç ancak akşamları girebiliyorum inanın aklım hep burda sizlere çoooooook alıştım inşallah daima beraber oluruz dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşırız ŞenizKizlar ne kadra eksigimiz var.Naze cokkk uuzn zamandir yok,ayperin,kayra alin,murgiz,kardelen (elif),tulay,happy spk,yaren....XZaten ilk zamanlar olup dogumdan sonra olmayanlari saymakla bitmez.Sekertas,guzelresim,eylul ecrin,sevde kayrek,neysen
daha adini sayamadilarim...Kizlar nerdesiniz????????????