Arkadaşlar herkese merhaba,
bebişim dünyaya geldikten sonra nete girmem zor oldu...son 4 gündür de bebeğimin rahatsızlığı nedeniyle hastanedeydim..(yazdıklarınızı henüz okuyamadım ama fırsat buldukça okumaya çalışacağım.)oğlum hastalandı..kusma, ateş ve ishal mahvetti oğlumu. çok zor günler yaşadım her gün ağladım o kadar kötüydü ki durumu...çok sıvı kaybetti...gözlerini açamadı bitanem..sanırım mikrop kaptı..ama nasıl olduğunu anlamadık..dün taburcu olduk..doktorun göndermeye niyeti yoktu ama devam ilaçlarını alıp evimde bakmak istedim doktor da gönderdi...hastane havası bile hasta etmeye yetiyor zaten..anne sütü, ishal maması, şurup veriyorum, Allah kimsenin başına vermesin çok zor..evladımla imtihan oldum annelik ne demekmiş anlıyor insan..hamileyken bile işin ciddiyetini anlayamıyor insan..kucağına aldığında yaşadığın duyguların hamilelikten daha fazlası olduğunu öğreniyorsun..
alışmışken, benimsemişken, inanılmaz bir biçimde bağlanmışken o minik yüreği kaybetme korkusu insanın içini kemiriyor..
Rabbim tüm anneleri ve bebeklerini korusun (amin)
ridacım çok çok geçmiş olsun canım yaaa...emzik biberon veriyormusun bebeğine belki ordan kaptı mikrobu yada banyo yaptırdığın suda da mikrop olabilir.birde ellerimizi sık sık yıkamamız gerekiyor bebişlerin altını değişp krem sürünce ben bazen unutuyorum aklıma gelince yıkıyorum napim olabiliyor.
Ridacim bende seni merak ediyordum.Cok gecmis olsun ,cok uzuldum.Allah meleklerimizn koruyucusu olsun.DR neden olabilecegini soyledi mi.Anne sutunden mu gecmis acaba?Gerci bu tur salginlar havadan da bulasabiliyor.Arkadaşlar herkese merhaba,
bebişim dünyaya geldikten sonra nete girmem zor oldu...son 4 gündür de bebeğimin rahatsızlığı nedeniyle hastanedeydim..(yazdıklarınızı henüz okuyamadım ama fırsat buldukça okumaya çalışacağım.)oğlum hastalandı..kusma, ateş ve ishal mahvetti oğlumu. çok zor günler yaşadım her gün ağladım o kadar kötüydü ki durumu...çok sıvı kaybetti...gözlerini açamadı bitanem..sanırım mikrop kaptı..ama nasıl olduğunu anlamadık..dün taburcu olduk..doktorun göndermeye niyeti yoktu ama devam ilaçlarını alıp evimde bakmak istedim doktor da gönderdi...hastane havası bile hasta etmeye yetiyor zaten..anne sütü, ishal maması, şurup veriyorum, Allah kimsenin başına vermesin çok zor..evladımla imtihan oldum annelik ne demekmiş anlıyor insan..hamileyken bile işin ciddiyetini anlayamıyor insan..kucağına aldığında yaşadığın duyguların hamilelikten daha fazlası olduğunu öğreniyorsun..
alışmışken, benimsemişken, inanılmaz bir biçimde bağlanmışken o minik yüreği kaybetme korkusu insanın içini kemiriyor..
Rabbim tüm anneleri ve bebeklerini korusun (amin)
Ridacim bende seni merak ediyordum.Cok gecmis olsun ,cok uzuldum.Allah meleklerimizn koruyucusu olsun.DR neden olabilecegini soyledi mi.Anne sutunden mu gecmis acaba?Gerci bu tur salginlar havadan da bulasabiliyor.
Allah bundan sonrasini kolay eylesin senin ve bebeginicin canim
ridacığı canım çok üzüldüm.allah kimseyi evladıyla sınamasın. senin de tek sınavın bu olsun inşallah.
kızlar bakıyorum da sorunlarımız genel olarak aynı. benimkinin gaz sorunu var biraz dün zinco damla aldım iyi geldi. genelde emiyor arada da ağlıyor. ama maşallah gece uykuları iyi.
yaseminciğim bebek için metsil kullanıyorsun galiba. benim dr metsile izin vermedi.
bebiş ağlıyor by
slm kızlar nasılsınız uzun bir aradan sonra şükür size haberlerimi verebilecem
9 mayısta canım oğluma kavuştum bir hafta erken geldi.zor bir doğum oldu 11 saat suni sa
cıyla normal doğumu bekledik ama olmadı sonra sezeryana aldılar.şimdi iyiyiz ama çok şükür
sizlerin mesajlarnızı okuyamadım kısa bir süreliğine netteyim hemen size haberleri verip gideceğim
hepinizin bebişleri hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütmenizi nasip etsin hepinizi öpüyorum
murgizcim seni fazla beklettim galiba canım kusura bakmaa.s.
evet metsil kullanıyoruz geyet memnunum dr yazdı senin dr nie önermedi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?