- 25 Temmuz 2008
- 1.083
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ana sende tersten baslamıssın hakkaten.. :roflol:
oda takımını hazır alıcaksanız yanı çilek ten almak gıbı hemen gelır sanırım o kadar bekletmez havalandırmaya vakıt kalır..
ama siparişl olucaksa 30-45 gun arası sure verıyorlar.. :bbo:
bız 6,5 aylıkken gıttık adam bıze gec kalmıssınız dedı sıkıstırdık 30 gun e kabul ettıler..
geldı hala havalanıyor anlıyacagın...
elinizi cabuk tutun bacıı.. klava:
öncesimi kalmıs kızz 1,5 ay kaldı surda doguma..
dogucagı gun mu gelsın odası.. :roflol:
mobılyacılar odayı monte etmeye gelmısken altınını da takarlar barı bebısın.. :roflol:
:
AAAA ŞAŞIRDIMlaelaelaelaelae İNAAN 45 Mİ GÜN MÜ BENDE 1 HAFTA SONRA GELSİN DİODUM AAA ÇİLEKTEN ALMAM ZATEN BUDA BÜYÜK Bİ SİTELER DİE MOBİL. MAĞZALARI VAR ORAYA GİDİP BEĞENİP ALCAM SENİN Kİ SADE Mİ BEBEKLİ SÜSLÜ FALAN MI:CüvCüv:
ya arkadaşlar sizin doğumunuza daha var neden acele ediyosunuz oda takımı için bir sağsalim doğsunlarda herşeyleri alınır gelir sırayl acele etmeyin..............
benim kıyafetleri hazır benim gecelik vs. hazır sadece beşikleri yok onlarda doğuma yakın alınacak..........sitres yapmayın.
yaaa oğluumm sen aşağı don nolur anneni üzme... senağlama
ben normal istiyorum allahım lutfen.. :Saruboceq:
nunucum biz senle aynı zamanda bekliyorduk galiba benim bebiş aşağıya dönmüş normal istiyordum hiçte korkum yoktu ama son 2 günde 2 arkadaşımdan normal doğumla ilgiliSelam kızlar;
betülcüm aynen bende normal istiyorum ama benimkide şu anda yukarı doğru. Yani 27.haftada aşşağıdayken 31.haftada yukarı dönmüştü.Yarın doktora gideceğiz yine inşallah dönmüştür bu sefer... Ama göbeğimde ve karnımın sağ tarafında kabarıyo geriliyo falan çok canım yanıyo, uyuyamıyom.Doktorda kafa yukarı olduğu için demişti. İnşallah dönmüştür ..Allah gönlümüze göre ve kolay doğum nasip etsin arkadaşlar...
sabah tam sizinle yazisirken siteye giremedim bidaha ,bugunlerde site yavasladi yine..bende bugun yavas yavas halilarimi hali yikama makinasiyla yikiyorum ,biraz dinlenmek icin mola verdim..
benim bebegim ters dönmüs ama bendede haeket edince acitma yapiyor ,aayy insallah herkesin gönlüne göre dogum olur ..
hetcik gecmis olsun canim ,sasirdim inanki ,ay bu kadinöarin cektikleri gercekten ,insan hapsuramayacakta korkudan ,insallah gözlerin eski haline döner..allah korusun yaa..
neyse ben yine isime devam edeyim yoksa oturdukca kalkamayacagim yerimden ...aksama görüsürüz
canım geçmiş olsun, kustum deyince yazayım dedim.
geçen ay bi akşam sağ gözümün görmediğini farkettim. doktora gittik görme merkezinde kanama olmuş, görmem %10 a indi, sebebi için kusma esnasında oluşabilecek basınç, tuvalette ıkınmak, şiddetli hapşırma öksürme olabilir dendi, hamilelerde karında oluşan basınçtan dolayı risk daha fazla olur dediler. üç gün hastanede kontrol altında kaldım,
daha sonra görmem % 50 ye şimdi de % 70 e çıktı daha iyi olmasını bekliyorum
hepinize sağlıklı hamişlikler diliyorum.
http://www.modokotv.com/firmadetay.asp?idx=270 KIZLAR BURDAKİ ODA TAKIMLARINA BAYILDIM BAKIN İSTERSENİZ.