Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mukora canım benim yazımı okumadın sanırım dedimki birbirimize yakınız tanışalım görüşelim demiştim istersen tabii. kızlarr bende ev baktım geldim ama yok iştee yok yokkk.
ev aradığını biliyorum canım aklımda ama ben nasıl bir ev istediğini bilemiyorum kendi
baktıklarımdan yönlendirebilirdim, bende görüşmek isterim canım haftaya cuma da izne çıkıyorum zaten
ii akşamlar kızlarrr ben de burdayım ama biraz kafam yerinde değil sersem gibiyim 3 gecedir uykusuzluk çekiyorum şimdi de başım ağrıyor...
selamm.benimde oğlum ne yana yatarsam o taraftan baskı yapıyoo.sıcaklarda felaket etken ama en çokta tuvalete gitmekten sürekli uykum bölünüyoo:icecream: olsun! bebişlerimiz iyi olsunda.
yakışıklımı görmeye tam 10 gün kaldı.
ben de merak ediyorum 15te gel diye ne zaman söyleyecek dr..bir de bu gidişimle birlikte aklımdaki önemli biçok soru cevaplanmış olacak.
doğum yeri,şekli ve zamanı gibi..
kızlar prof. doktordan geldim.şuan bebeğin alınması çok acil değil dedi.ancak haftada 2 kez nst ve amniyon sıvısı takip edilmesi gerek dedi.kendi dr. a da ona göre rapor yazdı.ancak zayıf bebek olcak dedi. tabi ne kadar geç olursa okadar ii olur.zamanına kadar dayanmaz dedi.
ancak yine de belirsizlik var.tedirginim.allaha şükür yine de hemen alınacak demedi.1 -2 hafta ne kadar karnımda kalırsa o kadar ii..inş.daha fazla kalır.
kızlar prof. doktordan geldim.şuan bebeğin alınması çok acil değil dedi.ancak haftada 2 kez nst ve amniyon sıvısı takip edilmesi gerek dedi.kendi dr. a da ona göre rapor yazdı.ancak zayıf bebek olcak dedi. tabi ne kadar geç olursa okadar ii olur.zamanına kadar dayanmaz dedi.
ancak yine de belirsizlik var.tedirginim.allaha şükür yine de hemen alınacak demedi.1 -2 hafta ne kadar karnımda kalırsa o kadar ii..inş.daha fazla kalır.
evet fıstığım 11 ağustos p.tesi saat 13.00 de
gün sayıyorum yaa kilosunu merak ediyorum ösledimde:çok üzgünüm: küçük boncuğumu.
dimi ya 15 te gel desinler artıkkkkk
kızlar bugün üzücü bi haber aldım.bi tanıdığın bebeği olmuştu yeni.
3 günlükken topuktan kan alınırmış ya ,onların sonuçta herkesinki gibi ankaraya gönderilmiş.eğer sorun yoksa geri dönmüyolarmış,ama bu bahsettiğim bebek için aramışlar ve bebeğinizde zeka sorunu olmasından şüpheleniyporuz demişler (Allahım esirgesin) aile tekrar tahlil ve sonuç istemiş onu bekliyolarmış.dr bence iyi bi dr değil ama ne olursa olsun bu farkedilemeyebiliyomuş.fziksel olmadığı için.Allahım bizim yavrularımızdan esirgesin.. ya çok korkuyo insan bi aksilik olursa,bi yanlışlık varsa diye.
Ben önce allahıma sonra doktoruma güveniyorum.
inşallah iyi olurlarr:Saruboceq:
canım yok ilaç falan etkisi yok dedi.bu benden kaynaklanan birşeymiş.gerçi bir çok damarlar olumlu şimdilik.1-2 damar biraz problem ama bebek oksijen alıyor önemli olan bu dedi.sürekli kontrol et hareketlerini dedi.bebeğin normal kiloda doğmasını artık beklemiyoruz ne yapalım küvezlik kadar küçük olmasında..
evet fıstığım 11 ağustos p.tesi saat 13.00 de
gün sayıyorum yaa kilosunu merak ediyorum ösledimde:çok üzgünüm: küçük boncuğumu.
dimi ya 15 te gel desinler artıkkkkk
kızlar bugün üzücü bi haber aldım.bi tanıdığın bebeği olmuştu yeni.
3 günlükken topuktan kan alınırmış ya ,onların sonuçta herkesinki gibi ankaraya gönderilmiş.eğer sorun yoksa geri dönmüyolarmış,ama bu bahsettiğim bebek için aramışlar ve bebeğinizde zeka sorunu olmasından şüpheleniyporuz demişler (Allahım esirgesin) aile tekrar tahlil ve sonuç istemiş onu bekliyolarmış.dr bence iyi bi dr değil ama ne olursa olsun bu farkedilemeyebiliyomuş.fziksel olmadığı için.Allahım bizim yavrularımızdan esirgesin.. ya çok korkuyo insan bi aksilik olursa,bi yanlışlık varsa diye.
Ben önce allahıma sonra doktoruma güveniyorum.
inşallah iyi olurlarr:Saruboceq: