Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlarrr Güzelll Hamişlerrrrr
Şenizgamyoncuiremsu:CüvCüv:
canım benim için önemli olan şu salı günü doktora gittiğimde adam bana senin zamanın geçmez rapor veremem demez demi :))))))))))))))) ayıca ben işe geri dönmicem
GÜNAYDIN KIZLARRRR
dün akşam uyumuşum biraz rahatladım azcık 2 gündür maşallah en az 5 saat uyuyorum çok iyi geldi valla darısı herkesin başına
bu arada annem hala rahatsız annemin doktoru şehir dışında pazartesi dönüyor randevu aldık ancak ozaman gidilecek doktora evde yatıyor kız kardeşim çocuğu var anneme bakamıyor ben gidicem yanına ordayım giremicem siteye pazartesi salı da benim doktor randevumda var yani 4 -5 gün annemlerde olabilirim beni merak etmeyin ok eden olursa rabii hepinizi öpüyorum byyyy
Gunayydıınnnnn....
Oğlumla bız de geldıkk.. bugunde normale donduk yıne cok hareketlıyız..
cıkarıp ayaklarını yıcem sımdı bebişimin.. :dance:
canım panik atagım öncesinden vardı ama çok şükür hamileligimde hiçbir sorun yaşamadım çok şükür şimdide iyiyim ama üstüne birde asansör fobisi olunca dün baya bir korktum. drumun haberi var canımm bebege hiçbir zararı olmayacagını söyledi zaten. daha öncede terapistim vardı oda hamileligin keyfini çıkar demişti bende öyle yaptım çevremdekiler hiç olmadıgın kadar rahattın dediler. çocuk dogduktan sonrada hiçbirşey düşünmek için zamanın kalmayacak diyorlar.Günaydın herkese.....
Aslıcım geçmiş olsun ya; dikkat et kendine. Doktor biliyor mu panik atak olduğunu , bi zararı olurmuymuş bebeğe. Allah korumuş canım, geçmiş olsun tekrar.
hadi canım güzel haberlerle gelirsin inşllah.günaydın herkese..ben de kalktım kahvaltımı yaptım.birazdan duşa gireceğim. 2 gibi çıkacağım evden doktora gideceğim.çok heyacanlı bir gün.bakalım prof. ne diyecek.umarım güzel şeyler söyler.akşama yazabilrsem yazarım.belki doğuma giderim.:uhm: ayyyyyyyyyyyy içim şişti.
sizlere de bol bol tekmeler...
kızlar ya bı herkes dolusuyor buraya bırde bırden kaybıoluyorsunuz ben anlamadım valla.. :sm_confused: