- 9 Kasım 2007
- 16.550
- 14.899
hicraaaaaaaaaaaaan bana şu bebişin boyunu hesaplasnaa hani sen bişey yaapıyodun sana hangi değeri söylemeliyim
canım FL olan değerri x7 yapıyorsun mesela FL = 50 İSE 50X7 = 350 YANİ BEBİŞ 35 CM OLUYOR BÖYLECE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hicraaaaaaaaaaaaan bana şu bebişin boyunu hesaplasnaa hani sen bişey yaapıyodun sana hangi değeri söylemeliyim
canım FL olan değerri x7 yapıyorsun mesela FL = 50 İSE 50X7 = 350 YANİ BEBİŞ 35 CM OLUYOR BÖYLECE
canımmm çok sağolll 65.9 yazıyor FL değeri çarptım yediyle 46 cm olacak sanırım bizim kız basketçi olacak sanırsam şöööle enine boyuna:1shok:
hangi site o benim bulduklarım hep 25 civarında
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr
biz doktora gitmiştik bugün bebiş iyiymiş maşallah tombiş olmuşşşş 2 hafta da ileride çıktı ölçümleri ben de 1 kilo almışım yani toplamda 10.5 oldu...
bahsettiğiniz yan yatırma yastığı e-bebek mağazasında satılıyor cansu da aldı ben de almayı düşünüyorum kuzenim de alırsan güvenle yatırırsın ilk zamanlar dedi işte böyleeeeeee
Tabi canım sende haklısın insan işte ilk etapta kendini düşünüyo ama eczacılarda çok etkilenecek bu durumdan ya nasıl bi ülkede yaşıyoruz hergün yeni bişey çıkıyo zaten fakirin falan yaşamaya hakkı yok Allah yardımcımız olsun tamda doğum öncesi inşallah düzelirde eski durumuna döner ne diyim...
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr
biz doktora gitmiştik bugün bebiş iyiymiş maşallah tombiş olmuşşşş 2 hafta da ileride çıktı ölçümleri ben de 1 kilo almışım yani toplamda 10.5 oldu...
bahsettiğiniz yan yatırma yastığı e-bebek mağazasında satılıyor cansu da aldı ben de almayı düşünüyorum kuzenim de alırsan güvenle yatırırsın ilk zamanlar dedi işte böyleeeeeee
canım gözümüzaydın....mesai bitiminde haber veridler....anlaşmalarımızı teslim ettik...sorun kalmad yani....sadece bize stres yaratıyorlar manyaklar...
teşekkür ederm evet düğmeli değil ama dikkat ettiysen göğüs yerinde çıtçıtlar var orası emzirme yeri inşallah emzirmek de nasip olur heğimize de
Hadi ya çok sevindim derya bide başımıza böyle bişey çıktı diye üzülmüştüm gözümüz aydın yine bebişlerimizin şansı diyelim saol tatlım haber verdiğin için:sm_cool::lepi:
birşey değil canım....ama yorgunluktan bu sıcakta bir de ayakta öldüm bu halimle...gelince yattım hemen...halloldu ya içim rahatladı...madem yapacakladı ne diye yordularbize......kötükedihüsokötükedihüso
Selam kızlar.Bugün kontrolümüz vardı.Zayıf oğluşum 16 günde 700 gr almış.2.300 olmuş kilosu.Yinede 1 hafta felan geriden gidiyoruz.Sağlığı yerinde çok şükür.Bundan sonra haftada bir kontrole çağırdı doktorumuz.16 günde 3 kilo almışım.:çok üzgünüm:Yemiyorum ama nasıl alıyorum bilmem.:uhm:Ayağımın ağrısı geçmedi dedim yarın başka bir doktora gösterelim dedi.Nst içinde bişey söylemedi.
kızlar bugün pijama aldım ben bakın bakalım bir tane daha önceden vardı 2 tane oldu o da önden düğmeli pijama, elbise olanlarından da almama gerek var mı ya kararsız kaldım