BENDE EMİNÖNÜNDE O HAVUZLU HAN MI NE ORAYA GİTMEK İSTEDİM EMİNÖNÜNDE ÇOK MAĞZA VE ÇEŞİT VAR SANIRIM ÖLE HATIRLIYORUM UZUN ZAMANDIR İŞ GÜÇ YOLUM DÜŞMEDİ ORALARA AMA MALUM SIKINTILARIMDAN DOLAYI DIŞARI BİLE ZOR ÇIKIYOM FAZLADA YÜRÜYEMEDİĞİMDEN VALLA KAZIK TA OLSA ALDIK BAZI ŞEYLER ARTIK ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN MADDİ OLARAK ZORLUYOR ÇOĞUMUZU HAZIRLIKLAR AMA BORÇ HARÇ BİŞEKİLDE HALLEDİLECEK ARTIK AZAR AZAR BAŞKA ÇARE YOK:CüvCüv:
kızlar yaa bişi sorucam ozellıkle aslı ve deryaya sorım onlar agustos annelerıne bzden daha cok takılıyo ama bu yollayacagım temmuz annelerının bebıslerıne hazırladıgı kıyafetlerde olabılır:uhm:
demın kasım annelerının bebıslerıne hazırladıklarını yayınlamıslarda orda bişi dikkatımı cektı "DARKİNLİFE" dıye bır arkadas aldıklarını sergılemıs
sankı ben bu kıyafetlerı temmuz annelerınde yada agustos annelerındede gormustum
aynısından alabılır demeyın cunku yer mekan renkte aynı sankı
hamıslıkten tam hatırlamıyorum temmuzdamı agustostamı gordugumu ama bakacam eger ordan alıpta ben aldım dıye kısılerı kandırıyorlarsa coookk ayıp vee hıc hos degıllll
valla sıteye yayın yaparım
insallah yanılıyorumdur
:enbuyukkk:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-bebeklerinin-cicileri-hazirliklari-t180057/index16.html
ay midem yine feci yanmaya başladı kızlar reflüü feci asit geliyor genzimeee napsamkiii
hicran iki yudum soğuk süt iç..bende işe yarıyor..tv de bi dr.dan duymuştum.
betül herşeyini oradan aldınız da yahu çok merak ettim nasıl taşıdınız onca şeyi benim kollar kopuyo iki üç parça şey alsamaslında eksiklerim var da arabasız gitsem taşıyamam pazar günü gitsem kapalıdır ve daha da kalabalıktır.ne yapıcam şaşırdım valla
güzel soru canım ona bende ınanamıyorum hala...:roflol:
gıyısıler harıc bu arada onlar tamamdı oraya gıttıgımız de..
havuzlu handan çorap, baslık, eldiven, nevresım takımı, yastık, ekstra dan zıbın, sadece bı kac alt, bı kac begendıgım tulum, bol bol battanıye, pike, alt acma mınderi, pratık alt acma mınderı, bı kac ayakkabı, bol bol ağız mendılı, bol onluk, daha ne vardı aklıma gelmedı sımdı CADIARZU bunları aldık..
sonra ordan cıkınca hemen onundekı irem bebe ye gırdık 1 saat de ordan cıkmadık butun kozmetık bakım vs urunlerını aldık en cok onlar ağır oldu zaten.. emzırme mınderı kuvet onlarıda ırem bebe den aldım..
ama oradan ınanılmaz memnun kaldık.. sonra beyfendı yardımcı oldu bıze onları bı guzel kuvetın ıcıne ve poşetlere doldurup sıkı paketledi.. 4-5 buyuk parca olusturdu..
yanımızada bı oğlanı verdı sırnaşık şey
oğlan bızı vapura kada goturdu.. vapura bındık uskudarda ındık ıkı adım attık taksıye bındık eve geldık..
Allahtan yardım ettı cocuk yoksa ımkanı yok gerı bırakırdım heralde tasıyamazdık annemle..
aslnda bı bakıma da yapsın artık o yardımı dedım yanı 430 ytl harcadık sadece irem bebe de..
o gun 800 ytl ye mal oldu bıze.. evden cıktım gırdım bu kadar gıttı.. ama herseyı de bıttı cok sukur.. :1rolleyes:
merhaba bayanlar..
bugun aşımı oldum sonunda ıkıncı dozu uzerımden yuk kalktı..
ya bırde ben oğlumun kıyafetlerını yıkayacagım sımdı makınaya attım ama calıstırmadım daha..
siz beyaza yakın renklılerı yada beyaz uzerıne renklı desenı olanları canlı renklerle olanlar la bır mı attınız makınaya ?? :sm_confused:
yoksa ayırdınız mı ben sımdı hepsını attım kısa programda 30 da yıkayacagım renklerı bırbırıne gecmez dımı ??..
eger gezmezse sadece beyaz bır takımı kaldı üzerınde renklı dıkısı olan onu atmadım onu da atayım ayrı kalmasın ?
cevabınızı beklıyorum kızlar makınayı calıstırmadan.. :uhm:
selam kızlar ben geldimmm doktordaydım bugün sancılarım vardı gene nst bağladı beni ama sancılar nst de kötü bişii yok dedi doktor idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklı sancılar olabilir bebiş iyi dedi 2,060 kgr 43 cm miş bebişim maşallah pazartesi diabet doktoruna gidicem onu ihmal ettim accık doktor kızdı bana bugün
ha birde
KIZLAR KAŞINTI İLE İLGİLİ TESTLERİM BELLİ OLMUŞ BİŞİİ DİKKATİMİ ÇEKTİ NEDİR ANLAMADIM KREATİNİN NE YAWWWW
Biyokimya Sonuç Referans Deger
Kreatinin* ----- [COLOR="Magenta[COLOR="red"]"]0.39 [/COLOR][/COLOR]-------- 0.50 - 0.90 mg/dl
Bilirubin, total*----- 0.37 ----- 0 - 1.2 mg/dL
Bilirubin, direkt* ----- 0.09 ----- 0 - 0.2 mg/dl
Alanin aminotransferaz (ALT)*----- 34 ----- 7 - 35 U/L
Aspartat aminotransferaz (AST)* ----- 19 ----- 13 - 35 U/L[/QUOT
papatyam sen kusuyormusun yada çok az mı su içiyorsun kreatinin düşük benim mide bulantılarım devam ettiğinden dolayı kusmalarım hala devam ediyor..böbrekler susuz kalırsa kreatinin de oynama görülür diye biliyorum
CANIM SU İÇİYORUM AMA O ARADA GALİBA AZ İÇİYORUM 0,5 LİK ŞİŞELERDEN ALIYORUM ELİME TÜM GÜN 6 TANE İÇMEYE GAYRET EDİYORUM AMA BAZEN 3 TE KALIYORUM AYRAN MEYVE SUYU FALANDA İÇİNCE GÜN İÇİNDE SUYA FAZLA YER KALMIYOR ZATEN ÖNCEDEN BERİ FAZLA SU İÇEN BİRİ DEĞİLDİM HAMİLELİKTE İÇMEYE BAŞLADIM BAKALIM DOKTOR YARIN NE DİYECEK BANA BU ARADA MİDE BULANTIMDA VAR 1 HAFTADIR BÖBREKLERDENMİDİR ACEP GERÇEKTEN YAZIDA DA ÖLE DİYORDU AMA DU BAKİİMM :uhm:
papatyam değerlerinle ilgili sana msj yazdım ama görmedin galibaa..
birde betülygt banyo paspasın ne oldu geçmiştir diye tahmin ediyorum
kozmetikleri ne marka aldın canım
muhtemelen artık yıkamışsındı ama ben ayırdım renklerine göe öyle yıkadım...
CANIM SU İÇİYORUM AMA O ARADA GALİBA AZ İÇİYORUM 0,5 LİK ŞİŞELERDEN ALIYORUM ELİME TÜM GÜN 6 TANE İÇMEYE GAYRET EDİYORUM AMA BAZEN 3 TE KALIYORUM AYRAN MEYVE SUYU FALANDA İÇİNCE GÜN İÇİNDE SUYA FAZLA YER KALMIYOR ZATEN ÖNCEDEN BERİ FAZLA SU İÇEN BİRİ DEĞİLDİM HAMİLELİKTE İÇMEYE BAŞLADIM BAKALIM DOKTOR YARIN NE DİYECEK BANA BU ARADA MİDE BULANTIMDA VAR 1 HAFTADIR BÖBREKLERDENMİDİR ACEP GERÇEKTEN YAZIDA DA ÖLE DİYORDU AMA DU BAKİİMM :uhm:
geçmiş olsun
bunada bak istersen;
I-Kan kreatinin düzeyinin yükseldiği hastalıklar veya durumlar;
-Böbrek hastalıkları
-Kas hastalıkları
-Şok
-Dehidratasyon
-SLE
-Hipertiroidizm
-Akromegali ve gigantizm
-Et türü gıdaların alımı
II-Kan kreatinin düzeyinin azaldığı hastalıklar veya durumlar
-Kas kitlesinin azalması,
-Şiddetli karaciğer hastalığı,
-Yetersiz protein alımı,
-Gebelik.
bu arada betül bende geçmişti ama benimki sesu normal ağdaydı, sir ağda değildi belki bu yüzden geçmemiş olabilir
herkese iyi geceler....
Kizlar sizin göğüsünüzden sivi geliyor mu?
nurayyy kız pazardan aldım pazardaaaaaan ..
öğlen yeşilköy pazarına gittik de ordan buldummmm
cansummmm canımmmmmmmm sağol bidenemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?