nereden aldınız yatak koruyucusunu betül yatak aldığınız yerden mi ?
bizim yatağı karyolayla geldiği için bakıp ayrıca almam gerekicek...
misafir cocuklarina koydugu naylonlari simdi kismetse torunu geldikce koyucak anneannesi :CüvCüv: valla ne yalan soyleyeyim hergun camasir makinalari calisacak ..ilk zaman cok batiyor hersey ama sonra zamanla azaliyor ..aayyy ozledik bebek telasini sabirsizlaniyorum gercekten ..:dance:
papatyam ben gecelik, sabahlik,pijama 3 lü takim eminönünden hürriyet çarşisindan aldim şahinler çamaşir diye bir yer fiyat olarakta uygun gidebilirsen bak istersen...ayrica taki yastiğini nereden aldin ?
ayy canım öyle deme gözümüz korkuyo valla naniknanik belki çişli kusmuklu olmaz bebişler temiz temiz uslu uslu uyurlar öyle :roflol:
betül ben de gitmiştim havuzlu hana ama bi arkadaşım götürmüştü..şimdi yine gitsem bulamam valla çok karışık oralar :1no2: neyse ben de bi yerlerden bulurum elbet
saol Ben aldım artık canım gecelik sabahlık takımına 80 pijama sabahlık takımına da 138 ytl vermiş oldum artıkk kazıklandımmı normalmi bilmem ama kalitesine göre normal gibi geldi baktım internetten falanda birkaç mağzadan da iyi gibi geldi artık güle güle kullanırızzz
ayy canım öyle deme gözümüz korkuyo valla naniknanik belki çişli kusmuklu olmaz bebişler temiz temiz uslu uslu uyurlar öyle :roflol:
betül ben de gitmiştim havuzlu hana ama bi arkadaşım götürmüştü..şimdi yine gitsem bulamam valla çok karışık oralar :1no2: neyse ben de bi yerlerden bulurum elbet
canım belkı dolasarak gıttıysenız kafanda karısmıs olabılır..
aslında cok cok basıt bır yerde gercekten.. vapurdan ınınce tabı bız uskudardan gıttıgımız ıcın senıde ıyle sandım bı an.. :roflol:
şöyle deyım vapurların oldugu ıskeleye 5 dk.. bulunmayacak bır yer değil bi kere daha gıtsen ama direk oraya kolay oldugunu anlarsın canım..
hicran iyi aksamlar gecmis olsun hemde ...ben merak ediyorum senin alerji ne durumda yani hala bi tehlike varmi ..demistin ya bebegi alabilirler ,kafama takildi benim
ahh sorma canım o arkadaşım sağ olsun altını üstüne getirdik eminönünün :roflol: bebek odası süslemeleri satan pasajdan tut, havuzlu hana kadar gezdirdi beni o yüzden karıştırdım yaa bi de bu halimle eminönünün o kalabalığına gitmeyi de gözüm yemiyo .. en iyisi ben o arkadaşıma siparişi vereyim de alıversin bana jeyyar
ahh sorma canım o arkadaşım sağ olsun altını üstüne getirdik eminönünün :roflol: bebek odası süslemeleri satan pasajdan tut, havuzlu hana kadar gezdirdi beni o yüzden karıştırdım yaa bi de bu halimle eminönünün o kalabalığına gitmeyi de gözüm yemiyo .. en iyisi ben o arkadaşıma siparişi vereyim de alıversin bana jeyyar
[
henüz bişii demediler canim saol bugün doktorumda kontroldeydim sancim vardi nst bağlandim yine kaşinti devam ediyor ama ciltteki kizarikliklar hafifledi gibi sanki kaşintida öle önceki gibi keskin değil yani inşallah geçer geçmez dediler ama deçmesede şuanki gibi devam etse idare ederim bakalim test sonuçlarimida yarin değerlendirecekler
canım banada çok zor geliyo oralara gitmek ama mevlüt süslerini oraya yaptıracam doğurmadan bide onları alsam tamam fisfisfis
canım banada çok zor geliyo oralara gitmek ama mevlüt süslerini oraya yaptıracam doğurmadan bide onları alsam tamam fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?