2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler

toz deterjan da sıvı da kullandım..toz deterjan aslında kalıntı bırakmıyo..püf noktası normal deterjandan az konuyor olması.. aksi halde köpükteen makine görünmüyo ve deterjan da kalabiliyo ..miktarını üzerinde yazan kadar koymaya dikkat etmek gerek..
 

bende ayrica uyku seti almadim odasinin içinde takim olarak veriyorlar..
 

yaaa ınanmıyorummm!! :1shok:
benım ruyada da bebek kız dı yemın ederım..
esım getırmıstı kucagıma vermeye dedım kı bu ne hayatım gormuyormusun bu kız bızımkını getır dedım..
o da hayatım yanlıs soylemısler bastan bızımkı aslında kız mıs demıstı.. :1shok: :roflol:
demek sen atlattın o tarıhı..
bakalım benım 6 ağustos a cok az kaldı cıkar foyası meydana.. :roflol: CADIARZU
 
yaa işte aynı oluyo demekki endişelerden takma tamam mı canım benim?
oğluş bizimkiler oğluşşş:dance:

ben çıkıyorum kızlar.eşim hadi diyo.öptüm hepinizi canlarr
byeeeeeeee:teytey:
 
tamam canım tesekkurler..
hadı ıyı aksamlar sana... benım kı de hadı dıye bı kere tutturunca anlamıyor..
görüşmek üzere..:a015:
 
sen de bana alacaksın mı dedi :roflol: :roflol: çok güldüm meltem doğumu hangimiz yapıyoruz deseydin sen de :roflol:

EVEEEET AYNEN BÖLE DEDİ...SEN DOĞUM YAPIYORSAN BENDE BABA OLUYORUM DEDİ PİŞKİN PİŞKİNNNNN. SEN NE KADAR UĞRAŞTIYSAN BENDE SENLE UĞRAŞTIM DEDİ...BENİM BEBİŞ TEDAVİYLE OLDUDA ÇOK ŞÜKÜRRRR..:Saruboceq:
 

hımm o zaman haklıymış eşin canım sana destek olmuş ne güzel.. Allaha şükür Rabbim çok aratmadan vermiş, bizim de tam bir yılın sonunda oldu kendiliğinden..tam ne var ne yok diye doktora gitmiştik kontrole , o ay bebişimiz geldi çok şükür
 

11 AĞUSTOSTA 6.SENEMİZ BİTİYO ÇOK UĞRAŞTIM AMA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR DAHA FAZLA BEKLEMEDİM:lepi:
 
iyiaksamlar kizlar, benim ilk oglumdan uyku setleri duruyordu yeni almadim ama ben devamli yikiyorum 30 dereceyle tertemiz oluyor..yalniz camasir makinasinda cok tutmayin hem kokusu degisir ,hem kirisir..
bide size sunu soyleyeyim ..besiklerin sungerleri ustune direk carsaf sermeyin ..illa ya kucuk bir yorgan gibi bisey yada yatagi koruyabilecek bi yatak koruyucu tarzi bisey koyup carsafi koyun..neden derseniz bebek kusuyor bazen bezi kayiyor cis cikiyor ve direk sungere gelmesin ,yatagin sungerini yikayamazsiniz ki ,zamanla koku yapar kusmuk kokusu fala ..o yuzden yatagi koruyacak biseyler olmali altinda ..simdi serdigimiz gibi temiz durmuyor...
birsey daha ben mesela uyku setlerimin reklerine uygun yedek 3-4 tane strec penye carsaflar aldim ,en az iki-uc gunde bir degistiriyordum ,carsafi ...bazen degistirmeye mecbur kaliyordum ..bisey damlasa bile temiz olsun istiyordum..yika yika degistir kolay oluyor ..
 
11 AĞUSTOSTA 6.SENEMİZ BİTİYO ÇOK UĞRAŞTIM AMA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR DAHA FAZLA BEKLEMEDİM:lepi:

evet canım Allaha çok şükür daha fazla aratmadan nasip etmiş, yıllarca deneyip sonuç alamayanlara da nasip etsin inşAllah.. kimseyi evlat ile sınamasın Allah..
 


sagol canım deneyimlerini paylaştığın iiçin..haklısın direkt yatak pislenirse kaldırıp yıkayamayız kötü olur..silmekle de olmaz..şu strec penye dediğin çarşaflar hani şu kenarları lastikli olanlardan mı ?
 
mehtapelif dediğin gibi canım ben yatak koruyucu aldım..
o da aklımda yoktu magazada yardımcı olan kısı soylemııstı..ıyıkı soylemıs o soyleyınce aa evet dogru olduk annemle..
ıyıkıde almısız çişi olur kusması olur koca yataktan nasıl cıkarıcaz.. kokusu kalır sonra..
once bır yatak koruyucu alın derım bende arkadaslar..yerimseniben
 
kızlar alez diyolar yanılmıyorsam ..büyük yataklar içinde varya ondan biliyorum...
 
nereden aldınız yatak koruyucusunu betül yatak aldığınız yerden mi ?
bizim yatağı karyolayla geldiği için bakıp ayrıca almam gerekicek...
 
evet evet o carsaflardan canim ..hem duz duruyor cocugun agzina toplanmiyor tehlikeli olmuyor yani..bide yatagi koruyacaginiz sey mesela ben sunger ustune hasta yataklarina konulan naylonlu bezden koyuyorum ,ustune kucuk bebek yorgani sonra carsaf koyuyorum..pislenince yorgani yikamak yeterli oluyor..ilk bebegim olurken ben hic bunlari bilmiyordum ,keske biri bana soyleseydi..zamanla hersey rayina oturuyor ama cok zahmetli isler bunlar..bende istiyorum ki sizede bir iki yardimim olsun ..yararli olduysam ne mutlu,aklima geldikce boyle yazyiyorum ama sakin beni yanlis anlamayin cok bilmislik yapiyor demeyin ,inan oyle niyetim yok ama ilk cocukta hersey seriliyor saniyoruz ki oyle kalicak ,neler oluyor sonra neler..ama hepsi tatli telaslar tabi

betul iyiki almissin cok faydasini gorucen canim..
 

yok canım bilmişlik olur mu hiç estagfurullah..aksine çok hoşumuza gidiyor canım sonuçta kimse söylemezse biz bilemeyiz ki..annelerimiz desen en son bebeğe en az 20 - 25 yıl evvel bakmışlar..onlar da unutabiliyorlar..ama şu büyük naylon bezden hatırlıyorum annem de küçükken bize sonra da misafir çocukların altına koyardı kaza olursa diye :roflol:
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…