güzel soru canım ona bende ınanamıyorum hala...:roflol:
gıyısıler harıc bu arada onlar tamamdı oraya gıttıgımız de..
havuzlu handan çorap, baslık, eldiven, nevresım takımı, yastık, ekstra dan zıbın, sadece bı kac alt, bı kac begendıgım tulum, bol bol battanıye, pike, alt acma mınderi, pratık alt acma mınderı, bı kac ayakkabı, bol bol ağız mendılı, bol onluk, daha ne vardı aklıma gelmedı sımdı CADIARZU bunları aldık..
sonra ordan cıkınca hemen onundekı irem bebe ye gırdık 1 saat de ordan cıkmadık butun kozmetık bakım vs urunlerını aldık en cok onlar ağır oldu zaten.. emzırme mınderı kuvet onlarıda ırem bebe den aldım..
ama oradan ınanılmaz memnun kaldık.. sonra beyfendı yardımcı oldu bıze onları bı guzel kuvetın ıcıne ve poşetlere doldurup sıkı paketledi.. 4-5 buyuk parca olusturdu..
yanımızada bı oğlanı verdı sırnaşık şey
oğlan bızı vapura kada goturdu.. vapura bındık uskudarda ındık ıkı adım attık taksıye bındık eve geldık..
Allahtan yardım ettı cocuk yoksa ımkanı yok gerı bırakırdım heralde tasıyamazdık annemle..
aslnda bı bakıma da yapsın artık o yardımı dedım yanı 430 ytl harcadık sadece irem bebe de..
o gun 800 ytl ye mal oldu bıze.. evden cıktım gırdım bu kadar gıttı.. ama herseyı de bıttı cok sukur.. :1rolleyes: