Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar aldığınız uyku setlerini yıkayacakmısınız acaba bişey olurmu,yani yıkayan varmı aranızda
Kizlar daha ben kizimin adina karar veremedim kocişim eylül olsun diyoooo ama ben melis ya da zeynep diyorum kafam çok karişik
Kizlar daha ben kizimin adina karar veremedim kocişim eylül olsun diyoooo ama ben melis ya da zeynep diyorum kafam çok karişik
sagol gülşahcım ben de iyiyim çok şükür yavaş yavaş bebişin odasını yerleştirmeye çalışıyorum önce biraz havalandırıyorum boya kokusu var çünkü..sonra çamaşırları yıkanıp ütülenecek..sen bitirdin mi ütülerini :) ne aldın kocişine canım..
benim de uykumda dönerken kasığıma ağrı saplanıyo dediğin gibi çok feci dönemiyorum bile acısından..ama bacağıma vurmuyo..sanırım genişlediğimiz için ağrıyordur canım :))
Canım ütülerini her fırsatta yapmaya çalışıyorum yakında biter heralde,uyku setinide yıkayayım o zaman hijyenik olsun,yavaş yavaş yapınca daha kolay geliyo sanki,kocişe gömlekle parfüm aldım güzelim valla beğenir inşallah ama o unutursa başına gelicaklaerden ben sorumlu olmicam:roflol:klava:,bugün dedimki doğum hediyesi ne alıcaksın dedim oda neymiş diyo deli ediyo beni deliiiklava:
Canım ütülerini her fırsatta yapmaya çalışıyorum yakında biter heralde,uyku setinide yıkayayım o zaman hijyenik olsun,yavaş yavaş yapınca daha kolay geliyo sanki,kocişe gömlekle parfüm aldım güzelim valla beğenir inşallah ama o unutursa başına gelicaklaerden ben sorumlu olmicam:roflol:klava:,bugün dedimki doğum hediyesi ne alıcaksın dedim oda neymiş diyo deli ediyo beni deliiiklava:
yok canım doktor tarıh vermedı.. :roflol:
ben bır ruya gormustum bundan 1-2 ay oncesınde..
erken dogum yapıyordum hemsırelere sormustum dogum yaptıgım hast. de bugun ayın kacı dıye..
onlarda bana bır ağızdan ''6 ağustos'' demişlerdi.. :1shok: bende o ruyadan berı 6 ağustosu merakla beklıyorum...
ne olur ne olmaz dıye hazırlıgımı tamamlayayım dedım..
ama merak ettıgım su, olurda bırsey olmazsa 6 ağustos da acaba ne alaka oyle bır ruya gordum derım yanı.. :sm_confused: