- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
:tomato: şaka yaptım kızmadın dimi şeker:1hug:
yok bee ne kızayım....:1no2:aldıklarıı söylesem kısaknırsın diye yazmadım işte :sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:tomato: şaka yaptım kızmadın dimi şeker:1hug:
canım ben hastaneyi aradım düne kadar bilgi vermiyorlardı sanırım dün netleşti ve bu bilgiyi verdiler bu haliyle çok uygun gerçekten sen ne tarafta oturuyorsun umut ta birsen hanım var çok iyi bir doktor bir araştır istersen doğumun çok uygunA GELİR
Kızlar ben kraftın park yatağını aldım. İçine nevresim takımı alacağım ama. Satılanlar acaba içine olacak mı? Yada park yatak için özel uyku seti,nevresim var mı?
Park yatağın ölçüsü; 70-102-78 cm yazıyor. İnternette baktığım nevresim takımı ölçüleri de 100-150 cm yazıyor. Bunlardan kullanılabilir mi? Siz nasıl aldınız? Tabii park yatak alan arkadaşalr yani...
Günaydın arkadaşlar bugun nasılsınız? sizinde agrılarınız cogalıyor mu benim gibi? bu normal mı acaba?
yok bee ne kızayım....:1no2:aldıklarıı söylesem kısaknırsın diye yazmadım işte :sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:
ben de bazen dolaptan alıp kokluyorum eşime gösteriyorum acaba kime benzeyecek kayınvalidem dedi ki tabi ki babasına benzeyecek sanamı benzeyecek :roflol:
şaka mı ciddi mi??? benimki de ultrason resimlerine bakınca ynı bana benziyor diyor :)
deryacım sen yatak olarak parkmı almıştın öyle hatırlıyporum gibi sen kaça aldınmarkası ne, araştırma yapıyorumda ben park alıcamda arşatırma yapıyorum internetten.
kafamçokkarıştı gerçekten yazma bakkk fururummmmmmm:sm_cool::roflol::içelim:
Çok su içiyorum çok sıkta lavobaya gidiyorum bide bende intıhapbımda var zaten buda canımı cok yakıyor ama onun yanı sıra doktorun verdıgı ilaclar karın agrısı yaptı bende neden bılmıyorumBenim çoğaldı kendimi nst ye bağlı buldum aman çok su için kızlar ve idrarınızı yaparken bekleyin sonuna kadar yapın mesanede idrar kalmasın o zaman enfeksiyon oluyor enfeksiyon da kasılma ve ağrı yapıyor.
Günaydınlarrrrrrr
Günümüz güzel geçsinnn inşallahhh
a.s.:teytey:
Ciddi diyor ya ona göre bu bebekte hakkım bile yok oğlan ya onların bu çocuk ben taşıyorum sadece :dilcikar:
:1hug::1hug: canım arkadaşımmmmmmmmmmmmm günaydııınnnnnnna.s.
bütün hamişlerede günaydııınnnn:lepi:
cansu kıs hani tavsanlı bir mont vardı ya serap abla ogluna gıydırmıs dedım nerden alacagını ogrenım yazarım demıstım ya onu mothere careden almıs 49 ytl ymiş:))
senin oraya mothere care yakın sanırsam cıktıgın zaman bi baksana bende b.koydekine gidecem c.tesi günü ordan bi bakım varsa alıcam valla cok hosuma gıttı yaaa:icecream:
hemen al kalmıyo dedi çeşitleride varmıs saolsun soledı yaa:1hug:
bide ben emzik aldım kızlar 7,5 melyoonnnnkafamçokkarıştı
aynı anne memesi gibi cok kaliteli bişey nasıl kullanacagıda yazıyor arkada doktoruma sordum o cok ii dedi bilginize..........
markasıda nuby
http://www.nubyturkey.com/index.php?contentId=21&mid=24
:1hug::1hug: canım arkadaşımmmmmmmmmmmmm günaydııınnnnnnna.s.
bütün hamişlerede günaydııınnnn:lepi:
cansu kıs hani tavsanlı bir mont vardı ya serap abla ogluna gıydırmıs dedım nerden alacagını ogrenım yazarım demıstım ya onu mothere careden almıs 49 ytl ymiş:))
senin oraya mothere care yakın sanırsam cıktıgın zaman bi baksana bende b.koydekine gidecem c.tesi günü ordan bi bakım varsa alıcam valla cok hosuma gıttı yaaa:icecream:
hemen al kalmıyo dedi çeşitleride varmıs saolsun soledı yaa:1hug:
bide ben emzik aldım kızlar 7,5 melyoonnnnkafamçokkarıştı
aynı anne memesi gibi cok kaliteli bişey nasıl kullanacagıda yazıyor arkada doktoruma sordum o cok ii dedi bilginize..........
markasıda nuby
http://www.nubyturkey.com/index.php?contentId=21&mid=24
Herkeslere MERHABA
umarım hepiniz iyisinizdir