Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben hastaneyi aradım düne kadar bilgi vermiyorlardı sanırım dün netleşti ve bu bilgiyi verdiler bu haliyle çok uygun gerçekten sen ne tarafta oturuyorsun umut ta birsen hanım var çok iyi bir doktor bir araştır istersen doğumun çok uygunA GELİRMukora; canım seni hastanen mi aradı ? Senin fiyatlar çok iyiymiş ya, doktorda mesai saati dışı ücret almıyo ise süper. Bende şimdi okuyunca aradım ve hala belli olmadığını 1-2'sinde belli olacağını söylediler. Ya iptal olacakmış , yada eki fiyatlarla %60 fark alma ile devam edeceklermiş. Ama fiyatları 3600-1800 olduğu için her ne kadar öğrenmeye çalışsam da , hastanemi değiştiriyorum kızlar..
İnşallah dikişi,mikişi, narkozu falan her şey düzgün gider , bebeğim de sarılık falan olmadan hastaneden hayırlısı ile çıkarız.
nie kimse günaydın dileklerime cewap yazmıoooooooooooo.yeni üyeler öle hemen kabul görmüo sanırım?!
Günaydın kızlar
bu ay mother and baby dergisi çok güzel yeni doğan bölümü var faydalı bilgiler var içinde bir de kitap veriyor biberonla besleme rehberi diye tavsiye ederim.
Benim gece göğüslerimden hep süt gelmiş yav size de oluyo mu?
benden süt gelmiyo ama biraz göğüs uçlarımı ellediğimde sarı bişeyler geliyo çok değil ama bende korkuyorum ellemiyorum
herkese günaydınlarrr
bebişlerine cici alan arkadaşlar güle güle sağlıklı günlerde kullansın bebişleriniz inş.
elifcim seninde bebişine maşallah.allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.
muscan cnm sende inş.iyi haberlerle gelirsin dr.dan.herşey allahtan unutma cnm.
valla benim göğüslerim 3 beden büyüdü ama daha hiç sarı sıvı filan gelmedi.yoksa benim sütüm olmayacak mı ?
herkese günaydınlarrr
bebişlerine cici alan arkadaşlar güle güle sağlıklı günlerde kullansın bebişleriniz inş.
elifcim seninde bebişine maşallah.allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.
muscan cnm sende inş.iyi haberlerle gelirsin dr.dan.herşey allahtan unutma cnm.
valla benim göğüslerim 3 beden büyüdü ama daha hiç sarı sıvı filan gelmedi.yoksa benim sütüm olmayacak mı ?
zengin değil ama borca girip ödeyebiliyor Allah a şükür....
ne güzel canım düşünceli bir eşin var ne almış acaba sana özel değilse sorabilir miyim? ben de çok merak ediyorum eşim düşünüp bir şey alacak mı bana diye....CADIARZU
ben yine bebişimin kıyafetlerini yıkıyorum kızlar...bitmedi gitti dimi :)) ama çok tatlılar...onları giymiş gibi hayal ediyorum kzımı...ama kzıım gözümde canlanmıyor...nasıl birşey olacak acaba...kime benzeyecek bebğim...
Kızlar ben kraftın park yatağını aldım. İçine nevresim takımı alacağım ama. Satılanlar acaba içine olacak mı? Yada park yatak için özel uyku seti,nevresim var mı?
Park yatağın ölçüsü; 70-102-78 cm yazıyor. İnternette baktığım nevresim takımı ölçüleri de 100-150 cm yazıyor. Bunlardan kullanılabilir mi? Siz nasıl aldınız? Tabii park yatak alan arkadaşalr yani...