öncelikle herkese hayırlı kandiller diliyorum arkadaşlarım.allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.
geçmiş olsun betülcüm.allahtan daha kötü şeyler olmamış.bende biraz önce düştüm.iki dizim birden kanadı.allah korumuş ikimizide.
cok güüzeller canım iyi günlerde giydir tatlı kızına.ayy kıskandım tatlicadiarzu şimdi alllah kısmet ederse ikinciyi kız dogurcam:lepi:
iyi akşamalr hamişler miraç kandilinşz mübarek olsun allah tüm dualarınızı kabul etsin............
bnebişlerimizi sağılkla kucağımıza almayı nasip etsin.........
sabah dr.gittim bebişlerimi istediğim gibi göremedim ama iyiler sağlıklarııda iyi.inş.sağsalim kucağıma alırım........
günaydın kızlarrr
hicrancım bebişinin cicileri süppermiş gerçekten,iyi günlerde kullansın iyişallahh
senin kaşıntınında hafiflemesine çok sevindim canımm
biz cumartesi günü gördük meleğimi, 2 kilo 300 gram olmuş:)gözlerini açıp kapatıyordu ağzıda kocaman açılıyoo esniyordu sanırım:)) el ve ayak parmaklarını ağzına sokmaya çalışıyordu:)) doktor teyzesi onun en büyük uğraşı bu şimdilerde dedi,çokk güldüm:)))
herşey yolunda dedi Allaha şükür
ama ben hala sürahi nine gibi yürüyorumdoktor fizik tedaviye sevk etti, FASET SENDROMU diye bişey olmuşum ben doğumdan sonrada kalıcı olabilirmiş, birkaç hareket verdi ama yapmam mümkün değil çok canım acıyoo
işe gelmek hepten eziyet oldu, yürürken her adım atışımda ağlayasım geliyo acıdan kızlarr
Allahım hepimizi sağsağlim yavrularımıza kavuştursunda başka birşey istemiyorum artık
ben doğum hediyemi şimdiden aldım Şeniz kocişim dayanamadı akşam verdi. süprizzzzz
günaydın kızlarrr
hicrancım bebişinin cicileri süppermiş gerçekten,iyi günlerde kullansın iyişallahh
senin kaşıntınında hafiflemesine çok sevindim canımm
biz cumartesi günü gördük meleğimi, 2 kilo 300 gram olmuş:)gözlerini açıp kapatıyordu ağzıda kocaman açılıyoo esniyordu sanırım:)) el ve ayak parmaklarını ağzına sokmaya çalışıyordu:)) doktor teyzesi onun en büyük uğraşı bu şimdilerde dedi,çokk güldüm:)))
herşey yolunda dedi Allaha şükür
ama ben hala sürahi nine gibi yürüyorumdoktor fizik tedaviye sevk etti, FASET SENDROMU diye bişey olmuşum ben doğumdan sonrada kalıcı olabilirmiş, birkaç hareket verdi ama yapmam mümkün değil çok canım acıyoo
işe gelmek hepten eziyet oldu, yürürken her adım atışımda ağlayasım geliyo acıdan kızlarr
Allahım hepimizi sağsağlim yavrularımıza kavuştursunda başka birşey istemiyorum artık
bu arada muayene ücreti 400 ytl.nerdeyse doğum parası )) ee ne yapalım bebeğimiz için şartları zorlayacağız.
dün anlatmıştım prof. gidecem diye.aradım randevu almak için özel muayenehane için ekime randevu veriyor sekreter.artık doğurunca giderim.bana açil dedim .olamaz dedi.
neyse kuzenimi aradım araya onu soktum ne yapayım ya .dr. la konuşmuş.cuma gününe vermiş.böyle şeyleri sevmem ama napayım..
cuma gününden sonra uzun süre yazamazsam bilin ki doğuma gidiyorum.son sözü prof söyleyecek.anne karnındaki bebek gelişimi (perinatoloji) konusunda uzmanmış.hayırlısı olsun allahımdan istetiğim..bari biraz daha büyüsün.
sizi de sıkıyorum dertlerimle ama anlatınaca rahatlıyorum.siz de moral veriyorsunuz.saolun.:teselli:
herkese günaydın bu arada. papatam senin hem odan hem cicilerin pek güzel maşşaallahj nazar değmesin. güle güle kullanın inşallaaahhh
ben doğum hediyemi şimdiden aldım Şeniz kocişim dayanamadı akşam verdi. süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?