:roflol: yok betülcüm yok sen onu falan düşünemiyorsun bebeğini kucağına alınca tüm dikkatin onda oluyor sadece bazen hani şimdi karnını kolluyorsun ya darbelere karşı o his 1-2 ay devam ediyor alışkanlıktan yaniii sonrası bebiş zevkiiiii ve yüzükoyyun yatabilme rahatlığııı tabiii bebekler izin verirseeeee
Tuhaf oluyorlar olmazlarmı ben eşimi şimdiden hazırlıyorum bak yorgunluk değişiklik hepsi olacak saçmalarsam anlayışlı olacaksın diye lohusalık zordur lohusanın 40 gün mezarı açıktır derler bu yüzden lohusalıkta yanındaki insanlar çok önemli kendinizi en çok düşünmeniz gereken zaman ve beslenmek de hamilelik döneminden daha önemli çünkü bebeğin tek besini sütümüz oluyor hamilelikte tek kişilik lohusalıkta 1,5 kişilik beslenin diyorlar.
ayy vallahıı yaa en cok yüzüstü yatmayı özledim benn.. :a015:
hamılelıkten once en cok kullandıgım pozisyondur o yuzden baslarda zorlanmıstım baya.. laelaelaelaelae
papatyam yemezmiyim.süt 3 bardak, fındık fıstık et , meyve sebze vb. işte almıyor bizim kerata.nazlı olacak galiba kız olsa kesin naz koyacaktım da erkeğe nazlı anlamında ne koyulur ki)) evdeyim zaten akşama kadar yatıyorum fazla iş te yapmıyorm.sola da yatıyorm . yok . neyse sağlıklı olsun da bi de erken gelmesin.zaten doğunca vurucam kıcına bir kaç kez bana yaşattığı stresten.allah hayırlısıyla doğurmayı nasip eylesin de
:roflol:
düşünsene doğumhanede doğuruyorsun doktor sana sev dıye ılk halıyle gosterıyormus..
sende ver bakim bana dıyıp alıp kıcını pataklıyormussun.. anana ne stres yasattın dıye dıye kıçına kıçına..
millet şu şekil = :1shok:
böylesinide ilk kez gördük derler.. :roflol:
inşallah bundan sonrası da cabucacık gecerde bebişlerimize kavusuruz papatyam..
mesela oğlum geldıgınde yapmayı hayal ettıgım seylerden bır kacı;
- sallanır sandalyede onu göğsüme doğru yatırıp ninni söyleyerek uyutmak sonrada öylece birlikte uyumak.. :1hug:
- banyo yaptırmak.. :dance:
- cicileri giydirip giydirip koklamak sevmek..
- sabahları uyandıgında felfecir gözleriyle etrafı izlemesini ve ara ara gülücük atmasını seyretmek..
- emzirmek.. :asigim: nasıl bır duygu cok merak edıyorum..
ruyamda bı kere emzırmıstım oglumu ıcım gıdıklanmıstı cok ılgınctı..
slm arkadaslar ben aranıza yenı katıldım. bende eylül annesıyım ilk bebeğim ve erkek sizi uzun zamandır takıp edıyorum Rabbım hepinize saglıklı bır sekılde bebeğinizi kucagınıza almanızı nasıp etsin.
hoşgeldin delikız..
nasıl yuruyus yapabılıyorsun demek.. ben yapamıyorum en fazla 10 dk.. :1no2:
ne kadar zaman yurudun sen..
yok betülcüğüm olmuo:bbo::1no2:enedim ama malesef neyse belki sonra eşim yada ben yaparım teşküra.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?