arkadaslar doğurmak istiyorum ben..
ya aranızda benım kadar sabırsızı varmıdır acaba.. :roflol:
zaman cabuk gecsın ıstıyıyorum daha doğrusu Allah korusun erken doğum değilde..
keşke soyle doğumuma 4-5 gun kalmıs olsaydı ne heyecanlı olurdu beklemek.. :dance:
Deryacım selam ;
bu pembeli çok güzelmiş canım, nerden aldın?
herkeslere selam kıslarrrr:lepi: ben geçmişin tamamını okuyamadım ama, epey kaynatmışsınız gene. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. hepinizi öpüyorum. bizde 2 gündür şehir dışındaydık sünnete gittik geldik. pek yoruldum bugünde uyudum biraz dinelndim. benim aklıma şey geldi kızlar yaaaaa benim doktorum bana idrar da protein testi varmış onu yapmadı. ne zaman yapılıyor bu test yapılması şartmı acaba.CADIARZU
Kızlar iyi geceler kimsecikler yokmu yaa,derya aldığın gecelik ve pijamalar çok güzeller gülegüle giy canım,gül seninkide çok güzel sende güzel günlerde giy,betül çok tatlı çıkmışsın resimde maşallah güzelim sana,tv.den çok sıkıldım geldim ama herkes gitmiş sanırım,bugün bebişin ütülerine başladım ama 5 tane filan anca yapabildim acaip sırtım ağrıdı,şu kayınvalidem o kadar geldi bi elini bile sürmedi ne duygusuz insanlar var şu hayatta,herşeyi yapmaya çabalıyorum işte Allah güç kuvvet versin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?