aynen bende sıkıntıdan patlıyodm şimdi çok çabuk ve güzel geçiyo neyin olcak senin?
KIZIM OLACAK.:teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende sıkıntıdan patlıyodm şimdi çok çabuk ve güzel geçiyo neyin olcak senin?
KIZIM OLACAK.:teytey:
ayyy yerim ben onuuu allahım yaa kız bebeklerinde kıyafetleri pek güzel oluypr yaaaaa
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.ASLINDA BİZİM ÜÇÜZÜMÜZ VARDI AMA BİR TANE KALDI.DİĞER İKİSİ DEVAM EDEMEDİ.KIZIMIZ OLACAK İNŞ. ADIDA EYLÜL OLSUN İSTEDİK.BU KONUDA ÇOK DÜŞÜNDÜK BU İSİM ROMANTİK VE GÜZEL GEKDİ BİZE.
yyaaaa 3 tane miydi allah ın takdiri allah hayırlısnı versin inşallah. benimde doktor ilk 3 ay kız demişti bende eylül ismini koyacaktıım:teytey: ama 4. ayda gittim erkek dedi ben tabiki şok oldum ama allah tan hep hayırlısnı sağlıksını diliyprum. bende ege koyacağım inaşşalh nasip kısmet olursaaa. allah hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat uzun ömür jayırlısnı versin.
arkadaslar doğurmak istiyorum ben..
ya aranızda benım kadar sabırsızı varmıdır acaba.. :roflol:
zaman cabuk gecsın ıstıyıyorum daha doğrusu Allah korusun erken doğum değilde..
keşke soyle doğumuma 4-5 gun kalmıs olsaydı ne heyecanlı olurdu beklemek.. :dance:
keşke soyle doğumuma 4-5 gun kalmıs olsaydı ne heyecanlı olurdu beklemek.. :dance:
yyaaaa 3 tane miydi allah ın takdiri allah hayırlısnı versin inşallah. benimde doktor ilk 3 ay kız demişti bende eylül ismini koyacaktıım:teytey: ama 4. ayda gittim erkek dedi ben tabiki şok oldum ama allah tan hep hayırlısnı sağlıksını diliyprum. bende ege koyacağım inaşşalh nasip kısmet olursaaa. allah hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat uzun ömür jayırlısnı versin.
EVET BEBİŞLER SAĞLIKLA GELSİNLER DÜNYAYA.BEN ACEMİ ANNEYİM NELER OLACAK MERAKLA BEKLİYORUM.
Bende tüp bebek annesiyim.33 haftalık hamileyim şu an.Eylül'ün ilk haftasında bekliyoruz bebikimizi
aytege'cim gebelik zehirlenmesi denen durumda ilk belirtiler ayaklarda ödem,tansiyonun yüksek olması.Eğer gebede bu belirtiler varsa idrarda protein olup olmadığına bakılıyor.İdrarda protein varsa gebelik zehirlenmesi denilen durum söz konusu oluyor.Ödem varsa ama tansiyon normalse endişeye gerek yok.Benimde yaklarım bileklerim yaklaşık 2 ay feci şişti.Doktor tansiyomu takip etmemi istedi.Eğer yüksek olsaydı dediğin testi yapacaktı.her ödemli ayakta gebelik zehirlenmesi anlamına gelmez.Hemen endişenlenmemek ama doktorada bundan söz etmek gerek.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
bu arada NST ye girenleriniz varmı? aşağıdan mı bakılıyor? yoksa ultrason gibi üsten mi? kasılmalar ultrasonda anlaşılmımıyormuymuş?
yarın kısmetse yine dr. gidecem.doplere birdaha gireceğim.benim bebek geçen hafta 1285 gr. çok küçüktü.inşallah yarın gittiğimde biraz fazla kilo almış olur.zaten gelişmesi yavaş. bi de erken doğarsa diye çok korkuyorum.zamanında doğarsa en azından az da olsa kilolarını almış olur.
ya kızlar ben sunu cok dusunuyorum sızınde kafanıza takılıyor mu...
nasil bır hıs acaba cok merak edıyorum.. sımdı bız karnımızın burnumuza dayandıgı bır zamanda dogum yapıyoruz..
o ağırlıga, koca karına, içerideki hareketliliğe, kıpırdanmalara vs alısmıs oluyoruz ya..
doğum yapınca karnımız bırden bosalıcak.. ınsan tuhaf olmazmı ya..
bı anda hafiflersin filan, karnın boş ellesen bırsey yok.. kafamçokkarıştı
dogum yapanlar acaba ılk zamanlar tuhaflıyorlar mı ne hissediyorlar merak edıyorum ?..
bebek şekeriymiş sepetiymiş süslesiymiş ben onlarla hiç ilgilenmiyorum.saolsun kayınvalidem çok becerikli ve zevkli biri olarak benim adıma hepsini halediyor..saolsun bebeğin bir çok kıyafetini aldı, saten süslü nevresi takım vb. şeyler dikti.zaten kıyafetlerinin bir çoğu ikiz kardeşimin bebeğinden kalma.bana verdi.hepsi yeni gibi.güzel kullanmış.ben beleş takılıyorum ))))) sedece biberon emzik yağ vb. aldım
ya kızlar ben sunu cok dusunuyorum sızınde kafanıza takılıyor mu...
nasil bır hıs acaba cok merak edıyorum.. sımdı bız karnımızın burnumuza dayandıgı bır zamanda dogum yapıyoruz..
o ağırlıga, koca karına, içerideki hareketliliğe, kıpırdanmalara vs alısmıs oluyoruz ya..
doğum yapınca karnımız bırden bosalıcak.. ınsan tuhaf olmazmı ya..
bı anda hafiflersin filan, karnın boş ellesen bırsey yok.. kafamçokkarıştı
dogum yapanlar acaba ılk zamanlar tuhaflıyorlar mı ne hissediyorlar merak edıyorum ?..