2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler

hepinizin bebişleri çok tatlı maaşallah
ben 40 ım çıkana kadar annemdeyim eve gidince artık kendi bilg. bende resimli takvimlerden yapacam
görüşmek üzere ben kaçıyorum oğlum uyanmış
 
,

kız anladık eşin cok yardım edıyor:roflol:
maşallah maşallah
bende senle aynı fıkırdeyım betuscum bende ılk gunden berı kendım bakıyorum oglusuma..annem zaten yok benım bılıyorsunuz..kayınvalıdemde ılk 5 gun kaldı gelen gıden olur dıye temızlık ve yemek yaptı sonrada gıttı 3 gun daha geldı.yıne sadece yemek yaptı sagolsun..ılk altınıda ben actım gecede ben baktım..hatta o sezeryan acısıyla aglaya aglaya kalktım ama hepsı gerıde kaldı.allaha sukur.allah herseye dayanma gucu verıyor ınsana..yalnız bu arada kendımıze zaman ayırmayıda ıhmal etmeyelım ve tabıkı eslerımıze..ben bu hatayı yapıyorum ara sıra esım benı kıskanıyor benı unutuyorsun dıye:asigim:
bırde cumartesı gunlerı bebegım uyurken hemen cıkıyorum 2 3 saat gezıyorum alısverıs falan gelıyorum bu arada bebege esım bakıyor ve bu benı cok rahatlatıyorkaydirigubbakcemile5
 
özlemcim tebrik ederim canım
ben de seni merak ediyordum ..
Rabbim bebeğinle sağlıklı uzun ömürler versin canım.. :)
oğlunu öp kokla bizim için de annesi ..

Sağol canım cümlemizin bebeğini rabbim korusun
sende benim için öp kuzunu çok şeker maaşallah annesi pembe şeker:)))Şeniz
 
fatihderya cnm ben avrupa yakasındayım avcılar hospıtal da dogum yapıcam kısmetse

ARTIIIIIIIIIIIIIIKKKKK DOĞURMAKKKK İSTİYOOOORUUUMMMMMMMkötükedihüsokötükedihüso[/QUOTE]


canım sanırım doğum yaptın rabbim analı babalı büyütsün bende avcılarda oturuyorum ordaki dr un kim öğrenebilirmiyim??
 
merhaba yol arkadaşlarım sanırım giremiyeli 1,5 ay oldu ee ancak tek kalabildim çok kalabalıktı başım dogurmayan kalmadı sanırım
BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA SIHHATLE BÜYÜTMEK NASİP ETSİN RABBİM UMARIM HERKES İYİDİR
geçmişi okumam biraz zor iş hiç bitmiyor ama aklımda bursa hep kim naptı bi kere aslıdan haberlerinizi almıştım

arkadaşlkar ben 25 agustos 2008 saat 13,30 da Arif Atama kavuştum :teytey:epidurel sezeryan oldu 3 kilo 300 gr. 52 cm. ve beişimin ilk aglamasını ve ilk yüzünü ben gördüm o halde bile gözyaşlarımı tutamadım ne kadar güzel bi duyguydu beni en iyide siz anlarsınız zaten ama sonrası kabustu tabi sütümün gelmemesi bebgin aç kalması gögsümün yara olması hepsi geçti şimdi ama gaz sıkıntımız devam tabi ne kadar özlemişim burayı umarım sizler bebklerinizle iyiisnizdirbenim tek kafama takılan topuk kanının ikince kez alınması oldu sonucunu bekliyoruz ama inşallah bişey yoktur dr bebek aç olduğundan dolayı şüpheli çıkmış olabilir dedi herşey Allahtan tabi hayırlısı bu arada hepinizin bebişlerini merak ediyorum daha hiç bi yere bakmadım off ya ne güzelmiş yalnız kalmak evde sesiz ogluşumla kaydirigubbakcemile2 ohhhhhkaydirigubbakcemile2 ne güelmiş pc başına oturmak bu arada ben 80 kg doguma gittim şuan 65 geliyorum arkadaşlar hiç üzülmeyin kilolar kalmıyor :dance:
 
Kızlar seren doğurdumu acaba ? sesı solugu cıkmıyor en son yazısından berı..
Allah yardımcısı olsun saglıkla kavusur yada kavusmustur ınsallahh...
 
maşallah gulden Allah analı babalı buyutsun bahtı acık olsun ınsallah cok seker ..
 
merhaba arkadaslar ..sizi takip edemiyorum umarim hepiniz ve meekleriniz cok iyidir..ben hala bekliyorum..dun hastanedeydik..sancimda acilmamda olmadi ..dr. bana hintyagi verdi .. 1-2 yemek kasigi portakal suyuna koy karistir ,sonra yavas yavas yudum yudum ic dedi (kizlar bunu baska hicbir hamile denemesin erken dogum yapar..sadece gunu cok gecenlere veriliyormus ..)..aksam yaptim az sancim oldu ama ,ilerlemedi ,bakalim bu aksam sancilanacakmiyim..yarin hastaneye yatiyorum ,olmazsa suni sanci verecekler..
serenle faihderya yok ortalikta dogurdularmi acaba..

kizlar dua edin yarin insallah kendi sancimla ,norma dogumla alirim bebegimi kucagima ..
gec dogmasinda simdilik bebege zarar yokmus daha cok belli bir zamana kadar yarar varmis ..o acidan doktorun soylediklerine sevindim ..ama yinede asker yolu bekler gibi bekliyor insan ..azci agrim olsa sevincten ucuyorum ..insallah sancilanirim ,bir an once kavusurum bebegime ..
hepinize hayirli mutlu gunler ,bebeklerinizi benim yerimede koklayin ..
 

Herkese selamlar;
angelay ilk önce bebeğin hayırlı olsun canım. Tekrardan hoşgeldin. Süt yetmemesi bende de var canım. Bu yüzden de çok canım sıkılıyor aslında. Bende sadece anne sütü vermek istiyorum ama kısmet artık. İlk başta benim bebeğimde tam tutamadı memeyi ve süt verme ayarlarını tam oturtamadığımızdan ve uzun olduğundan 600 gram kilo vermişti. Mama takviyesi verdi doktor, şimdi ise daha iyi tutuyor, mama takviyesini de günde 2-3 kereye düşürdük. Memeyi iyi tutuyor , memede uyuyo , istiyo ama yetiyo mu acaba diye korkuyorum kendi kendime. Yine zayıflayacak diye ödüm kopuyor.
Bu arada sütü iyi gelen ve meyvesuyu takviyesine başlayan bi arkadaş akşamları da tok tutsun diye mama veriyormuş. Bunu duyunca da kendime güven geldi, mama takviyedi çok da kötü birşey değil o zman.
İnşallah sütlerimiz daha da artar ve sadece süt vererek de davam ederiz. Bizim şu anda kilomuz 3620 oldu. Anca doğum kilosunun üstüne çıkabildik. Boyu ise sağlık ocakları tam ölçemediler bi 50 dediler bi 52.5 , aslında doğumdaki boyu 50 idi. Bi ayda hiç mi artmadı ki yahu !!!
Sizin genele bakarak az kilomuz bu yüzden biraz üzüldüm. İnşallah benim kuzum da kendini çabucak toparlar.
 
Mehtapelif canım inşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın. Hayırlısı ile doğumun iyi geçer. Herşeyin hayırlısı olur.
 
merhaba güzel annelerim ve tatlı bebişlerimiz biz bebişimizle halen Aydındayız nasip olursa pazar günü evimize dönüyoruz. bebişle gaz problemlerimiz ve gece uykularımızın bölünmesi problemlerimiz var. kilomuz maşallah iyiymiş şuan 4,550 kg. ve 55 cm olmuşuz. memlekette oldugum için sizleri çok özledim inşllah evime dönünce bende muhabbetlere katılacagım. sorunları paylaşacagız burası sizler bambaşkasınız.
herkese iyi akşamlar,saglıklı,gazsız,bol sütlü ve uykulu geceler diliyorum.
 
merhaba mehtapelif ve arkadaşlar bende doğum yaptım bugün evimize geldik...salı günü dr.a gitmiştik bi gelişme yok diye de yazmıştım gecesi saat 03.30 da tuvalete kalktım bi de bakarım suyum geliyor.çok heyecanlandım ve hastaneye gittik ancak sezeryan ile doğum yaptımm...seren ve mehtapelif ben de sizleri merak ettim bakayım dedimm...daha sonra tekrar yazmaya çalışırımm....kızlar darısı başınıza oğlumun adı tunahan oldu:)
 
günaydınn arkadaşlarr bugün sabah güzel bir msjla güne başladım Serenimizden msj geldi ve doğum yapmış güzel arkadaşımız topigini açtım kendisiyle görüşemedim tlfnu kapalıydı inşllah daha sonra görüşebilirim.
herkese hayırlı cumalar güzel günler diliyorum hepinizi öpüyorum güzel anneler ve minik melekleri.
 
günaydınn arkadaşlarr bugün sabah güzel bir msjla güne başladım Serenimizden msj geldi ve doğum yapmış güzel arkadaşımız topigini açtım kendisiyle görüşemedim tlfnu kapalıydı inşllah daha sonra görüşebilirim.
herkese hayırlı cumalar güzel günler diliyorum hepinizi öpüyorum güzel anneler ve minik melekleri.
 
Kızlar seren doğurdumu acaba ? sesı solugu cıkmıyor en son yazısından berı..
Allah yardımcısı olsun saglıkla kavusur yada kavusmustur ınsallahh...

evet ya girmedi inşallah doğurmuştur artıkk kızcağız bunalmıştı o da yavruşunu istiyordu kucağına artıkkk
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…