,Arkadaslar bence en basından berı bebeklerımıze kendımız bakmamız daha saglıklı hem bızım ıcın hem bebeklerımız ıcın aramızdakı dıyalog ıcın, kolay toparlanmamız ıcın, sureklı onun la ıc ıce olarak bunalıma gırmemıze engel olması ıcın.. ben en basından berı herseyını kendım yapıyorum esımde yardım edıyor sagolsun ama ne kendı annem nede kayınvalıdem e hıcbırsey yaptırmadım zaten ıkı kere geldı sadece sevdı :).. dogumdan sonra annem 2 gece yanımızda kaldı o da sadece gecelerı cagırdık ıcerı odada yattı bebek yıne benım yanımdaydı annemı cagırmamım sebebı ıse hanı olurda tıkanır nefes alamaz dıye bır korkum vardı o ıhtımale karsı yanımda bır buyuk bulunsun ıstedım.. altınıda kendım degıstrdım ustunude kendım gıydırdım ılk banyosunuda esımle ıkımız yaptırdık.. bence bu annenın kendıne daha cok guvenmesını saglıyor eger annem yada kayınvalıdem baksaydı belkı onlar gıttıkten sonra bana zor gelecektı bebekle yalnız kalmak hersey gozumde buyuyecektı..:1no2:
ılk altını degstırdıgımde ve ustunu gıydırdıgımde kan ter ıcınde kalmstım daha once hıc yenı dogmus bebege ellememıs kucagına bıle almamıs bırı olarak benım ıcın ılktı herseyı cok kucuktu ıncıtmekten cok korkmustum ama ıkıncıye ucuncuye hemen toparladım.. cok mutluyum yanıma kımseyı cagırmadıgım ıcın.. :)) bırde benım yapımdada var cogu seyı kendım yapmak ısterım ve basımda bır karısan olunca bana afakanlar basar gamyoncuiremsu o yuzden Allahtan kayınvalıdem de gelıp kalayım demedı o da annem hemen yan apartmanımızda yakınımızda oldugu ıcın..
saglıgımız el verdıkce bebeklerımızın herseyıyle kendımız ılgılenmelıyız bence hem o zaman onunla ılgılenmekten kendı acılarımızı da unuturuz agrısı olan arkdaslar ıcın soyluyorum.. zaman cabuk gecer herseye ısınırız dye dusunuyorum.. cok sukur öğlenlere kadar uyuyan ben gunde 4-5 saatlık bazende daha az bıle suren uykuyla kendımı cok dınç hıssedıyorum ev ıslerınıde yapıyorum esımde cok yardımcı oluyor Allah ondan razı olsun.. kolay alıstıgımı soyleyebılırım onun dısında fazla kılolar kalcalarımda kı catlaklar her bırı 100 kılo olan göğüslerımde kafama takılmıyor degıl kaydirigubbakcemile3 ama zamanla onlarda gıdecek kılolarıda verecegım ınsallah cıtı pıtı bır anne olacagım Allahın ıznıyle kaydirigubbakcemile2 ve esımle eskı gunlerımıze donecegız dıye dusunuyorumAllah hepımıze guc kuvvet sabır versın.. :1hug:
özlemcim tebrik ederim canım
ben de seni merak ediyordum ..
Rabbim bebeğinle sağlıklı uzun ömürler versin canım.. :)
oğlunu öp kokla bizim için de annesi ..
,
kız anladık eşin cok yardım edıyor:roflol:
ne oldu anacım edıyor yalan mı soyleyeyım aa.. :dilcikar:
buda ilk dogdundaki hali
Selam hanımlar nasılsınız? epeyidir siteye giremedim ne güzel birkaç kişi dışında herkes bebeğini kucağına almış herkesin bebeğine allahım analı babalı sağlıklı ömürler versin inşallah
benim oğluşumda 22 eylülde 39. haftada iftara doğru dünyaya geldi sabah suyumun gelmesiyle dr. gittik akşama kadar bekledik suni sancı falanda fayda etmedi ne ağrı oldu ne de açılma en son bebek içerde kakasını yapmış fazla bekletemeyiz diye apar topar sezeryana( spinal oldu) girdim ne olduğunu anlayamadan oldu bitti zaten, Allaha şükür 17. günümüze geldik uykusuzluk, gaz, sütün yetmemesi gibi problemler bizdede var
Kızlar seren doğurdumu acaba ? sesı solugu cıkmıyor en son yazısından berı..
Allah yardımcısı olsun saglıkla kavusur yada kavusmustur ınsallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?