kızlar nişanım geldi sanırsam doğuruyorum dua edin bana
Slm.arkadaşlar hepinizi çok özledim valla,benim oğluşun gazı çok fazla,bide başka dertlerimiz var göğüs ucum olmadığı için bebeğim emmiyor hergün deniyorum ama göğsümü almak istemiyo kan ter içinde kalıyoruz hergün ağlıyorum pompayla sağıyorum ama bebeğim emmek istediği halde alamıyo berbat bi durum bide sarılığı var şükürler olsun yavaş seyrediyo ama yarın yine topuğundan kan alacaklar çok ama çok üzülüyorum Allah ım inşallah kötü bişeyler çıkmaz,inşallah herkesin bebeği iyidir,şimdiden bebişlerle geçirilecek ilk bayramımız kutlu olsun hepimize Allah ım evlatlarımızın acılarını göstermesin bizlere
Slm.arkadaşlar hepinizi çok özledim valla,benim oğluşun gazı çok fazla,bide başka dertlerimiz var göğüs ucum olmadığı için bebeğim emmiyor hergün deniyorum ama göğsümü almak istemiyo kan ter içinde kalıyoruz hergün ağlıyorum pompayla sağıyorum ama bebeğim emmek istediği halde alamıyo berbat bi durum bide sarılığı var şükürler olsun yavaş seyrediyo ama yarın yine topuğundan kan alacaklar çok ama çok üzülüyorum Allah ım inşallah kötü bişeyler çıkmaz,inşallah herkesin bebeği iyidir,şimdiden bebişlerle geçirilecek ilk bayramımız kutlu olsun hepimize Allah ım evlatlarımızın acılarını göstermesin bizlere
kızlar nişanım geldi sanırsam doğuruyorum dua edin bana
aynı dertten bende yakınıyordum sımdı
sen yıne yarın gıdecen bana 1 hafta daha verdisenağlama haftaya salı kontrolum var offf
bende doguramadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bugun cok iş yaptım belım agrıyo ınsallah aksama sancılanırımda doguma gıderım bı bız kaldık kıs hiç bukadar bekleyecegımı tahmın emıyodurdumkafamçokkarıştı
senın bebek kıpırdıyo dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?