Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bebişi gaz sancısı çeken herkese bi önerim var deneyip denememek size kalmış ama ben çok faydasını gördüm dün gece bebeğim tam 5saat gaz sancısıyla ağlayıp durdu damlasını verdim yok tık yok zeytinyağı verdim o da olmadı karnına ısıtıp ılık havlu koydum o da banamısın demedi altını açtım ayaklarını karnına iterek masaj yaptım onunda faydası olmadı hala avaz avaz ağlıyodu minik meleğim en sonunda çaresizlik içinde aklıma bi yakınımın yaptığı bişey geldi bezini açtım derecenin ince ucunu poposuna bikaç defa hafif hafif hareketlerle sokup çıkardım nasıl bir gazla beraber tuvaletine çıktı ki eşimde bende yerimizden bikere oynadık sonra bütün gece mışıl mışıl uyudu maşallah meleğim emzirmeye bile ben kaldırdım kendi uyanamadı
herkese tavsiye ederim bi kere deneyin bu yöntemi de yakınım kendi kafasından yapmadı yanlış anlaşılmasın ona da doktor tavsiye etmiş allah her bebeğe huzurlu gazsız uykular nasip etsin inşallah
betüll çok geçmiş olsun canım gelmiş geçmiş olsun inşallah bebeğini kucakla gel evinize bayramı beraber geçirin
Bu arada ben halen doğurmadım yarın dr a gidiyoruz umarım kucaklar gelirim bebeğimi sanem doğurdumu acaba yawfff bi ben mi kaldım bu gecede olmassa kıl payı ekim annesi olcem ben dua edin yarın olsun meleğim
seren adınıda yannış yazmışım yawfff özür dilerim
serencım cok az kaldı kuyruguna geldın..
bak sende kavusacaksın mıss kokusunu ıcıne cekıceksın Allahın ıznıyle..
Allah kolayca kurtarsın canım..
betül hayırlı olsun çok sevindim koklaşın artık analı oğul bayramlaşın:)))))))))))))))
senem kıpırdanıyor benimki ama sadece kıpırdıyor çıkmak gibi bi çabası yok heç keyfi yerinde ağrım dün olduydu bugün geçti hafif var ama ne fayda oyyyoyy
senem senin adet tarihin satın nezamandı?
ahahhha senem oldun bi de hadi hayırlısı ben doğurcam yalım
Arkadaşım benim SAT ım 1 aralıktı 3 eylülde doğum yaptım ama suyum bittiği için erken aldılar normalde 8 veya 9 eylül olması gerekiyordu.Bu durumda seninki de 9 ekime kadar sürebilir büyük ihtimal ekim annesi olursun canım hayırlısıyla inşallah...ocak 1 dı galıba kıs:uhm:
senın kac??
Arkadaşım benim SAT ım 1 aralıktı 3 eylülde doğum yaptım ama suyum bittiği için erken aldılar normalde 8 veya 9 eylül olması gerekiyordu.Bu durumda seninki de 9 ekime kadar sürebilir büyük ihtimal ekim annesi olursun canım hayırlısıyla inşallah...