bide siz bebeklerle biyere gidiyormusunuz..daha 14 gunluk bebekle bayram zıyaretıne yok annemlere kayınvalıdemlere gıtmek zorundakalmak benı sınır ettı..aslında 40 ı cıkmadan hastane kontrolu harıc bıyere goturmek ıstemıyorum..sızlerde durum nasıl
iyi bayramlar herkese arkadaşlar........
sizlerden biraz uzak kaldım malum ikizlerimle uğraşıyorum......
sabaha kadar uykusuz geçiyor biri susuyor biri başlıyor yani fırsat bulup kk ya giremiyorum şimdi uyuyorlar sizlere bakayım dedim.......
benim oğluşumun biri da sarılık oldu doğduktan 3 gün sonra sütüm gelmedi beslenme yetersizliğinden atamamıştı şimdi iyi atlattı mama takviyesi yapıyorum az geldi sütüm zaten yetmezdide.........
doğum hikayemi yazacağım biraz geç oldu ama ........
kendinize iyi bakın ...............herkesin bayramını kutluyorum bebişlerinizle nice güzel bayramlara.............
benim kızım uykuda veya uyanırken çok mırıldanıyor hatta,sanki boğazına gıcık gelmiş de temizlemeye çalışıyor veya öksürüyor gibi garip sesler çıkarıyor.Keçi öksürüğü gibi ne bilim anlatabildim mi???Uykuda da hırlayarak uyuyor horlar gibi..Siz de durumlar nasıl merak ediyoırum,doktora mı götürsek ki??:uhm:
Duygu canım hoş geldin...
Biz hiç pusetinde dışarılarda gezmedik henüz,böyle bile çıkınca mi,llet asansörde falan görünce aaa 40ı çıkmamış bebek kızım çıkartmayın dışarı falan diyor ondan hiç dışarıya çıkarmadık,1-2 kez balkonda güneşlendirdim o kadar...
NİYE KİMSE CEVAP VERMEMİŞ???:dilcikar:
Bir de bir sorum daha var,bebişlerinizin göz rengi mavi gibi mi?Benim kızımın gözleri mavi ama sonradan kahverengiye döner mi
merak ediyorum...
Benimki de kusuyor canım..
bazen emzirdikten sonra azıcık çıkarıyor yani gazla beraber
bazen de 2 gündür yapıyor,tüm emdiğini coorrr diye çıkarı veriyor yani böyle ağzından fışkırtır gibi.
tüm midesini boşaltıyor adeta.Bugün de kusmuğu kesik kokuyordu,böyle devam ederse bir doktora götüreceğim.
Senin oğlunla aynı gün doğdular canım oğlunun gözleri ne renk şu sıralar hala mavi gibi mi?
Canım benım benden 2 gun sonra doğum yapmışsın sanırım.. Allahım bagıslasın bebegını analı babalı buyutsun ınsallah.. çok geçmiş olsun canım.. nasıl oldu dogumun normal mı ? uzme kendını uzersen sutunde etkılenır.. neden sılıkon göğüs ucu kullanmıyorsun canım.. benım oğlumda ılk gunden berı o kadar guzel yakalayıp emıyordu kı nazar mı degdırdık ne yaptık bılmıyorum sımdı tek göğsümü alırken sorun yasıyoruz ucu oek cıkmamaya basladı bırden.. oysakı hıc sorunumuz yoktu.. hastanede hemsıreler bıle cok guzel emıyor sutunde cok bol emzırmede problem yasamassın dıyordu ama işte.. böyle oldu nedense..
sende sıkma canını bol bol emzırmeye calıs yıne pes etme canım bır yerden sonra oturacak rayına merak etme..silikon göğüs ucu da al.. :teselli:
Ay canım benım bayramda doğuyor demek.. Allahım mkolayca kurtarsın ınsallahh..
sağ salim kavus bebegıne.. acıların hafıf olsun kıyamam ya.. kucagına alınca hersey bıtecekkk.. :teselli:
canım benımde aynı fışkırırcasına kusuyor:çok üzgünüm:mesela bugun sabahtan berı 4 kere ustunu degıstırdım komplesenağlama
hem butun ıctıgını kustugu ıcın uzuluyorum hemde sureklı soyup gıydırdıgım ıcın..aynı sorunu olan bır kac arkadasa sordum hıc bır sekılde tedavı olmamıs yanı bebeklerı kusmaya devam edıyormus.ınsallah bızımkıler duzelır
gulcum benım bebegımın gozlerı lacıvert mavı gıbıydı sımdı bıraz daha acıldı gozlerısırnaşık şey babasının anneanne dede amca hepsı mavı gozlu bende onun ıcın kalır dıye dusunuyorum ama bakalım ınsallaha.s.
Canım günde 4 defa fışkırır tarzda kusması normal değil, 2 kere üst üste olursa ara beni demişti doktorum ama bir oluyor bir olmuyorsa o zaman sorun olmayabilir.Birde fışkırır tarzda kusan bebekler susuz kalabiliyor, idrara çıkıyormu diye sık sık bak, ebnimkide bir ara fışkırırcasına kustu ama bir sonraki öğün normale döndü dönmüyorsa sorun var demektir.Tamam bebekler fazlasını kusar ama üst üste tüm midesini boşaltıyorsa mide kapakçığında sorun olabilir.Birde bebeğin kusmasının sebebi gazmış arkadaşlar, gaz olunca sindiremeyip çıkartıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?