- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
canim benim bilgilerim hiç yok adim burcu 32 +6 yim kizim dilara olacak inşallah
doğum hangi tarihe denk gelişyor ve senşn doğum yılın ne??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim benim bilgilerim hiç yok adim burcu 32 +6 yim kizim dilara olacak inşallah
kızlar bu çanta nasıl sizce ? bebek eşyaları için çanta almamıştım daha.. bu indirimdeymiş..29.90 ytl..fiyatı uygun hem de şirin geldi gözüme .. ne dersiniz ??
doğum yılım 1980 doğumda 19 eylül gibi bekliyoruzdoğum hangi tarihe denk gelişyor ve senşn doğum yılın ne??
Ne ettiniizzzzzz kizlar yav... şimdi burasi daha mi hzili olacak dahami iyi olacak yaniiii. Papatyanin haberide yokkkkk. Seren papatya ya sordunmu yoksa sormadinmi sormadinsa neden sormadin. Sordunsa ne dedi?
kizlar yeni topic hayirli olsun ,guzel haberler getirsin ..topigin ilk haberi benden .
Az önce doktordan geldik ,bu aya kadar erkek bildigim bebegimin kiz oldugunu ögrendim :1shok: :1shok: Halimi siz dusunun ,sevinseemm sevinemiyorumda fisfisfis kafam allak bullak :bbo: Cok kiz istiyordum ,5 yasinda bir oglum var bide kizim olsa derdim ama simdi ogrenmek cok tuhaf ...ee herseyimiz mavi mavi ..hatta bugun bebek arabasi falan alicaktik,yarinda butun eksikleri tamamlayacaktik ..simdi herseyi biraktik yasakkelime
4 aylikken turkiyede baktirdim cinsiyetine kadin %100 erkek pipisini goruyorum dedi ,hatta annem doktor hanim hic yanilma payida olamazmi dedi ..kesinlikle olamaz dedi..
Simdi kendi doktoruma soyluyorum o zaman kesin dedi diye daha 4 aylikken oyle kesin konusmasi hos degil diyor ,ben kiz oldugunu soyluyorum diyor ..gelde alisvris yap simdi ..ben mecbur dogumu bekliycem ..dogumdada ilk orasina bakicam bakalm ne cikicak sansimiza :uhm: Napicam kizlarr ben yaaa:sm_confused:
kizlar yeni topic hayirli olsun ,guzel haberler getirsin ..topigin ilk haberi benden .
az önce doktordan geldik ,bu aya kadar erkek bildigim bebegimin KIZ oldugunu ögrendim :1shok: :1shok: halimi siz dusunun ,sevinseemm sevinemiyorumda fisfisfis kafam allak bullak :bbo: cok kiz istiyordum ,5 yasinda bir oglum var bide kizim olsa derdim ama simdi ogrenmek cok tuhaf ...ee herseyimiz mavi mavi ..hatta bugun bebek arabasi falan alicaktik,yarinda butun eksikleri tamamlayacaktik ..simdi herseyi biraktik yasakkelime
4 aylikken turkiyede baktirdim cinsiyetine kadin %100 erkek pipisini goruyorum dedi ,hatta annem doktor hanim hic yanilma payida olamazmi dedi ..kesinlikle olamaz dedi..
simdi kendi doktoruma soyluyorum o zaman kesin dedi diye daha 4 aylikken oyle kesin konusmasi hos degil diyor ,ben kiz oldugunu soyluyorum diyor ..gelde alisvris yap simdi ..ben mecbur dogumu bekliycem ..dogumdada ilk orasina bakicam bakalm ne cikicak sansimiza :uhm: napicam kizlarr ben yaaa:sm_confused:
az önce doktordan geldik ,bu aya kadar erkek bildigim bebegimin KIZ oldugunu ögrendim :1shok: :1shok: halimi siz dusunun ,sevinseemm sevinemiyorumda fisfisfis kafam allak bullak :bbo: cok kiz istiyordum ,5 yasinda bir oglum var bide kizim olsa derdim ama simdi ogrenmek cok tuhaf ...ee herseyimiz mavi mavi ..hatta bugun bebek arabasi falan alicaktik,yarinda butun eksikleri tamamlayacaktik ..simdi herseyi biraktik yasakkelime
simdi kendi doktoruma soyluyorum o zaman kesin dedi diye daha 4 aylikken oyle kesin konusmasi hos degil diyor ,ben kiz oldugunu soyluyorum diyor ..gelde alisvris yap simdi ..ben mecbur dogumu bekliycem ..dogumdada ilk orasina bakicam bakalm ne cikicak sansimiza :uhm: napicam kizla ben yaaa:sm_confused:
simdi kendi doktoruma soyluyorum o zaman kesin dedi diye daha 4 aylikken oyle kesin konusmasi hos degil diyor ,ben kiz oldugunu soyluyorum diyor ..gelde alisvris yap simdi ..ben mecbur dogumu bekliycem ..dogumdada ilk orasina bakicam bakalm ne cikicak sansimiza :uhm: napicam kizlarr ben yaaa:sm_confused: