Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın guzel eylul hamıslerı herkese ıyı pazarlar dılıyoruma.s.
bugun baya erkencıyım uyku tutmadı kalktım esım hala uyuyor bende hemen sıze yazayım dedım..dun bebısım ıcın yıne alısverıse cıktık saat 1 den aksam 7 ye kadar gezdık ayaklarıma kara sular ındı valla ama melegım ıcın o kadar guzel seyler aldıkkı..
dun odasının perdesını yaptırdık,kapı susu aldık,nevresım takımı,bır kac alt ust takım,bır kac oyuncak,beşik,yerde sallanan ana kucagı aldık,oda termometresi,banyo termometresı,banyo sungerı,mevlut takımı aldık:)))esım az kalsın bayılcaktı:roflol:al ala bıtmıyor dıyor kıyamam:)
boylece oglumun butun eksıklerını tamamlamıs olduk kızlar sımdı artık herseyı yerlestırmek kaldı:teytey:
allah hepsını kullandırmak nasıp etsın meleklerımıze ınsallah
cunku butun gece ruyamda bebek magazalarında gezdım :roflol:yanı baya takıntı yapmısım onun ıcın bu kadar ugrastık gule gule kullansınlar bebişlerimiz:)))
günaydın canım....güegüle kullnamak nasip etsin işallah sağlkla ve mutlulukla.........kapı süsünü ne kadara aldın canım?çok phalı gibilerde...
ben bi yerde sordum 30 ytl dediler.bana da çok geldi.ben de almak istiyorum bakalım bu hafta çıkabilirsem alacağım.