- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız Sereeeennnnn
zaten karnım burnumda dışarda 45 derece sıcaakkkk
sana burdan bir göbek atarım şimdiii,benim canımı sıkamaaaa:mymeka:
allah sana ne deyiiim,çatır çatır 5 dakkada doğurasın inşallahhhhhhhhh
canım sigara çekiyooor..
BEN ALINDIM:dilcikar::dilcikar:
HEP SENMI DEDIGIME ALINACAN HEEEE ALINDIM İŞTE ALINDIIIMMMMM:dilcikar:naniknanik:lepi:
:roflol::roflol: AY BENI HER GOREN ÇATIR ÇATIR DOĞURURSUN İNSALLAH DEYİİ
VARDIR Bİ SEBEBİ HERHAL:roflol:
AYYYY GÜÜLL SENDE GEL ARTIKIN LEVENTE YAWWWW
DOĞURALIM OLE GÖBİŞLERİ ATARIZ KIS:lepi::dance:
Aşkolsun, alınma üzülürüm, benim çok uzun zamandır değimek istediğim içimde biriktirdiğim bir konuydu bu, senin msjıın bunu hatırlatmış oldu, ama senin ne niyetle söylediğini çok iyi anladım, sadece senin msjın bu konuyu bana hatırlattı o kadar...
Kısaca, hafif bir flashback yapıp beni sinirlendiren asıl yazıları hatırladım ve bu yüzden bu konuya değindim.
Senin aslının normal doğum isterken sezeryan olmasına tüh dediğini biliyorum arkadaşım...a.s.
Ben geldim.......
Nabersiniz ????
Seren kısss Ege bey seni korkuttuğundan beri halay başı olmadın hiç.... :roflol:Noluyoruzzz:teytey::teytey:
maşaAllah onur bebişe annesini üzmüyo demek ki .. sen nasılsın ağrıların geçti mi tamamen canım? ameliyat sonrası rahat rahat hareket edebilmek için en az kaç gün geçmesi gerekli ?
benim oğluşum da aynı.gündüz mışıl mışıl uyuyor fakat geceleri saatte bir kalkıyor.emzirirken bazen içim geçiyor.uykusuz bir şekilde dolanıyorum anlayacagınız.gündüzleri de uyuyamıyorum sıcaktan.:bo:
canım hiç bitki çayı veriyomusun ablam bebeğine veriyodu rahat uyumasını sağlıyodu anason rezene ve papatya çayı veriyodu eczanede paketlerde satılıyo ordan almıştı rezene midesine gazına iyi geliyodu anason ve papatyasa sakinleştirici ve uyumasını sağlıyodu dene istersen kaynamış suda demle ve dinlendir ılındıktan sonra verebilirsin
Mrb kizlar bende çok uzun zamandan beri giremiyordum,doğum yapan arkadaşlar bile olmuş.rabbim bebeklerinizi anali babali büyütsün inşallah,sağlikli ve hayirli evlatlar versin hepimize,darisi bizim başimiza..allah hepimize kolaylik versin...
canım seninki bi şans..dün hastanede yeni dogum yapmış kontrollerden tanıtdıgım hanımda vardı..koltukta yatıyomuş son haftalar..sağa sola döndükçeiçim ağrıyo..karnım normalden buyuk...zaten stresliyiz..ama tabi tüm bunlar herkeze göre deişkenlik gösteriyo..kadıncağız çok şükür kuş gibiyim bebişin uykusuzlugu bişi deil benım uykusuz gecelerımın yanında dedi..haklı bencede..kimi için çok zor son haftalar..ben bide bağırsak sıkıntılarıda yaşıyorumıkı gunde bı ucgundebır cıkabılıyorum..yani anliicaan sanaa.s.
Valla benide taaa geçen ayın 26 sında soktu NSt ye bu ay sokmadı.Ayın 9 unda çağırdı dobblere bakçakmış.Bebeğin boynuna kordon dolanmış kızlar ya çok korkuyorum ben.Bide plesentada kreçlenme var hafif dedi.Aman düşün düşün valla ya kafayı yicem.15 inde de çatı muayenesi yapçakmış bakalım.Şu kordon dolanmasından çok korkuyorum ama dr yapçak bişey yok dedi.
Kızlar geçmişi okumdan yazayım dedim..Şimdi aslı ile konuştum..sesi iyi geliyordu...mide bulantıısı,baş dönemsi varmış ama sesi iyiydi yine de...ay ne güzel o da doğum yaptı....sırayla herkes sağlıkla doğursun böyle...
Özlemcim seninde 28 Eylül dimi canım doğum.Benimde 28 Eylül.Doktorum benimde ayın 9 unda dopplere bakıcak ama benim doğum şekli için değil.Bebeğimin boynuna kordon dolanmış.Benden bebeğe giden kan akışına bakıcak kordon dolanmasında anneden bebeğe giden kan akışı zayıflıyomuş buda bebeğin gelişimini engelliyomuş.15 indede çatı muayenesi yapıcakmış öyle söyledi.a.s.
Aslıcım ne mutlu sana bebeğine kavuşmuşsun allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah..
Kızlar bu arada ben "sezeryan mı yapmış tüh.. nedenki acaba, vah vah" gibi muhabbetlere çok bozuluyorum, sezeryan yapmak istemek suç, sezeryan yapan zavallı gibi görülüyor kimilerince... Sezeryan isteyenlerin üzerinde garip ve anlam veremediğim bir baskı var, çok sinirleniyorum normal neden yapmıyorsun diye tutturup, normalin faydalarını anlatıp duranlara..
Bu ara bu lafım geneledir, dışarıda da bu tarz konuşmalara şahit oluyorum çok kızıyorum..klava:klava:
artık doktorlarda zaman kaybı yasamak istemyor.noral dogum için belli bi süre yok.ama sezeryan 1 saatte biti veriyor.doktorlarda işin kolayına kaçıyo.önemli olan bebişimize kavuşmak sezeryan yada normal önemli degil.bebişlerimiz saglıklı olsun sıhhtli olsun
Aslıcım ne mutlu sana bebeğine kavuşmuşsun allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah..
Kızlar bu arada ben "sezeryan mı yapmış tüh.. nedenki acaba, vah vah" gibi muhabbetlere çok bozuluyorum, sezeryan yapmak istemek suç, sezeryan yapan zavallı gibi görülüyor kimilerince... Sezeryan isteyenlerin üzerinde garip ve anlam veremediğim bir baskı var, çok sinirleniyorum normal neden yapmıyorsun diye tutturup, normalin faydalarını anlatıp duranlara..
Bu ara bu lafım geneledir, dışarıda da bu tarz konuşmalara şahit oluyorum çok kızıyorum..klava:klava:
cnm bana aslının tlfnunu verırmısın o bana vermıstı ben kaybettım:1hug:
ozele atarmısın sana sahmet
esraya soledık tınlamadı hatun bızı:jeyyar: