- 9 Mayıs 2008
- 1.930
- 3
Aslıcım ne mutlu sana bebeğine kavuşmuşsun allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah..
Kızlar bu arada ben "sezeryan mı yapmış tüh.. nedenki acaba, vah vah" gibi muhabbetlere çok bozuluyorum, sezeryan yapmak istemek suç, sezeryan yapan zavallı gibi görülüyor kimilerince...Bence çok yalnış, sonuçta bebek sahibi olunuyor nasıl olunursa olunsun sezeryan isteyenlerin üzerinde garip ve anlam veremediğim bir baskı var, çok sinirleniyorum normal neden yapmıyorsun diyip normalin faydalarını anlatıp duranlara..
Bu ara bu lafım geneledir, dışarıda da bu tarz konuşmalara şahit oluyorum çok kızıyorum..klava:klava:
çok haklısın..enteresan bi durum hakikaten..ben bu durumu statükoculuk gibi dedğerlendiriyorum..eskı forumlardan birinde doğum yapan arkadaşlarını yazanlar normak dogumlara yıldız verıp sezeryanlaılara vermıyolardı burda:1shok:..sezeryanlı yarım ana olunuyo sanki..komik..sorunsuz bi normal dogumu tabıkı kım ıstemez..psikolojık olarak fiziksel olarak buna uygun şartlar olsa tabi adı ustunde normal doguru herkez...anneme de kızıyorum guya ögretmen olcak..devletçi tipler gibi statükoyu savunur gibi hayır efendım normal doguracaksın dıye tuturuverdı ona gıren cıkan neyse..yanı oluyo işte ama cehalet kökeni bence bu işlerin..eğitimlede aşılamayan gelenekçi bi kafa yapısı gibi bişi..bende sosyolog olsaymışım yaniisengözlerimebaksanab