ehh annişler zor bi hafta sonu beni bekliyor yarın büyük temizl,k günü halılarda geldi yıkamadan sanırım hafta sonu gelemem kendinize iyi bakın çok yazışmayın:)))) okuması zor oluyor
şididen hepinize iyi hafta sonları
sagol gülşahcım..haklısın hayırlısı neyse o olsun..dr.da öyle dedi zaten.. bazen bakıyoruz son anda dönüveriyor dedi ..ama bu çok nadir olur genelde 34. haftadan sonra dönmezler dedi senağlama
merve bu konudan 3 haftadır bende yakınıuyorum ama yapcak bişey yok üzme kenidni canım benimde canım çok sıkıldı ama hakkımızda hayırlısı bebi,şlerimizi sağlıklıca kucağımıza alalım da varsın sezeryan olsun.:1hug:
hadi iyi geceler kendine dikkat eta.s.
deryacım kızının elbiseleri çok şeker bayıldım
eminim bebişinin üstünde çok çok tatlı olacaktır
bebeğine giydirdiğinde de inşallah resimlerini tekrar çeker koyarsın
merak ettim şimdi
Allah güzel günlerde sağlıkla giydirmek nasip etsin canım Amin....
deryacım bebişini kıyafetleri süpermiş valla ben hiç böyle şeyler almadım hep zıbın alttan çıtçıtlı bodyler ayaklı pijamalar normal pijama takımları tulumlar falan aldım yani ilk aylar için olanları sonrasını hiç düşünmedim getirende çok oluyo mevlütlerde diye acele etmedim
valla bilmiyorum deryacığım 34 haftadan sonra her hafta bakılıyormuş ama ilk muaynemde sorarım yinede tehlikeli bi durum olmasını bende istemem
sevgili minik anniş diğer mesajları okumadığım için soruyorum kusuruma bakma
özel hastaneye mi gidiyorsun ?
eğer öyle ise birde devlet hastanesini dene canım bir kerecik olsa bile git durumunu birde onlara sor çünkü özel hastanelerdeki dr. sezeryandan biraz daha fazla kazandıkları için normal bile olsa sezeryan diye biliyorlar tavsiye ederim .
inş. hakkında hayırlısı olsun :))
Hepinize iyi geceler arkadaşlar
rüyalarımızda bebeklerimizi kucaklayıp öpüp koklayalım
selam derya..hoşgeldin..bebişinin kıyafetleri çok çok güzelmiş hayırlı sağlıklı güzel günlerde giydir inşAllah.. genç kız kıyafetleri gibi herşeyini almışsın annesi :) maşaAllah .. :))
oyy oyy maşaAllah pek şık olacak minik kızın canım :)) ben ilkbahar ve yazın giyilecek pek birşey almadım bana kalsa ben de süslüyümdür :) alırdım ama annem engelledi kilosu boyu posu nasıl olacak bi bakalım da sonra alırız diye diye beni caydırdı :))
dolabı da çok güzellmiş herşeyinizi tamamlamışsınız ne güzel .. bizim odamız da ptesi gelecek ondan sonra son hız yetiştirmeye çalışacağım..sezeryanla doğumum ağustos sonuna denk geliyor çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?