İNŞALLAH CANIM NE GÜZEL YA İKİZ BEBEK BEN ÇOK SEVİYORUM İKİZ BEBEKLERİ TEK YUMURTAMI ÇİFT YUMURTAMIYDI YANİ BİRBİRLERİNE BENZİYECEKLERMİ BİLİYOMUSUN? ALLAHIM İNŞŞALLAH VAKİTLİ KAVUŞTURUR BEBİŞLERİNLE SENİ:teselli: EYLÜL ANNELERİNİN İÇİNDE TEK İKİZMİZ :sm_cool:
kızlar yaa bişey sorucam size benim göğüsler küçüldü sanki yaa bide sanki şişkinliği azalmış gibi daha diklerdi şimdi sarkmış gibiler neden acaba
iyi akşamlar arkadaşlar..
biz dr.dan geldik..bebeğim 2 kg.- 44 cm.olmuş..
iyi haber yalnızca 1 kilo almışım bu ay..
kötü haber bebeğim ters duruyoodr. 34. haftadan sonra nadiren döner dedi.. o zamana kadar dönmezse büyük ihtimal sezeryan gözüktü bana ( inşAllah bebeğim döner sezeryandan korkuyordum yaaa ((
merhaba canım bebişinin kilosu yerinde maşallah inşallah döner ama dönmese de korkma canım bu kadar, daha geçen bir arkadaşım sezeryan oldu hiç korkma diyor çok kolay oluyormuş hiç hissetmedim bile diyor o öyle deyince ben de cesaretlendim biraz....
kötü haber bebeğim ters duruyoodr. 34. haftadan sonra nadiren döner dedi.. o zamana kadar dönmezse büyük ihtimal sezeryan gözüktü bana ( inşAllah bebeğim döner sezeryandan korkuyordum yaaa ((
nst ye neden sokuyor seni??hem de bu kadar sık...ben doktoruma sordum gerek yok nst ye dedi...hem hareketlerini hissediyorsun hem d eçok ık ultrasonda görüyoruz dedi..normal doğum işsteyenlerde gerek oluyor dedi...35-36.hafatda bi bkarız dedi..
ya bu arada kızlar günde kaç lt su içiyosunuz.ben 3-4 günde 1 damacanayı bitirir oldum cok mu içiyorum.karnımın şişliğide ondan mı acep:CüvCüv: :roflol:
benim ismim fatma mervecim, evet bana öyle anlattı ben de yengemi görmüştüm o da beni korkutmuştu ama o 6 yıl önceydi demek şimdi daha ii oluyor sezeryan
Mervecim gözün aydın tatlım çok sevindim bebişinin iyi olmasına maşallah kocaman olmuş meleğin,kilonda iyi çok iyi almışsın 1 kiloyu...sezeryan olayına gelince hayırlısı olsun tatlım belki vardır bundada bi hayır bak benim ablam ikisinide sezeryan oldu maşallah hemen kalktı ayağa ağrılarıda çok uzun sürmedi öyle her sezeryan kötü olucak diye bişey yok,bozma moralini belkide son anda bile olsa döner bellimi olur bebişlerin işi bebişin sağlıklıymış ya önemli olan o bence korkma sakın:1hug:
mervecim bebişine ve sana da kocaman maaşallah,
inşallah bebişin dönerde annesini üzmez,
sezeryan yada normal hangisi hayırlısıysa o olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?