- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
ayy zaman yaklaştıkça valla bende erken gelecek diye endişeleniyorum.. O yüzden ağustos 10 da herşeyim bitsin.. Çantam da hazır olsun öyle bekliyim istiyorum.. .
deryaaa aldıklarına bayıldımmm canımın içiiii
mevlüt elbisesi de benimkine benziyor benimkinin de şapkası var sendeki bant galiba...
hepsini güle güle kullanınnn iyi günlerde inşallah.....
deryacım aldıkların çok güzel.güle güle kullansın bebişin.
ay bayıldım şu mothercareden olan arılı takımaa
hepsini iyi günlerde kullansın bebişin masllah tamamladın cnm sen heralda kızının cicilerini yesil elbise süper
ben hala tulum zıbın falan tamalayamadım sanırım hızlanmam lzm cok mu tembelim ne
ben 2 hafta öndeyim y asenden heycan bastı herşyi tamamladım...ütülendi bile hepsi yıkandı...sezeryan olacak doğumum da o yüzden tamamlamam gerekiyordu...
HEPSİ COK GUZEL AMA EN COK BEYAZ KOLLARI RENKLI PUANLIYI BEGENDIM VALLA ERKEGE BILE GIYDIRILIR AMA SANIRIM SIZIN ORDAKI MAGAZALARDA VAR YANI BELLI BIR MARKA DEGIL HERHALDE AMA HEPSI COK GUZEL GULE GULE ESKITSIN CİCİLERINII:1hug:
AYY KIZLAR ŞUNA BAKINN BENDE EGEME BOLE BİŞİİ ALMAK ISTIYORUM YAAAAAAAAAAAAA
ALLAHAŞKINA BAKSANIZA SUNA BU ONDEN GORUNTUSU MONTUN
BUDA ARKADAN GORUNTUSÜ:roflol:
AYY COK ŞEKERRR BAYILDIMMM YAAAA
AYRICA BU BEBEK KİM BİLİİNİZMİİİİİsırnaşık şey
İHANİ Bİ ZAMANLAR ÇITIR KIZLAR VARDI(ÇITIR KIZLAR NEREYE NEREYEDE GİDERLERRR İYİ KIZLAR CENNETEEE KOTU KIZLAR HER YEREE...) DİYE SARKILARI VARDI ORDAKİ KIZIL SACLININ OGLU SERAP ABLANIN YANİİİ:lepi:
AMA TAVŞANLI TULUM MONT Bİ HARİKAAAAAAAA:icecream:
kıs gülan sana cok imrenıyorum valla yaa:lepi: neguzel ıkıtane aslan gıbı bebiş tasıyorsun karnında valla senın analıgın bizimkilerden daha yüce bacımma.s.
inan bende cok istedım ıkız anası olim hatta bana kızanlarda oldu delımısin tek cocuga bakmak zor ıkısıne nasıl bakacan dedıler ama ben yınede cok istedım ama olmadı olsun napalım bolesı kısmetmiş
bir formulu varsa banada sole otekıne ıkız yapım barı kıss:roflol::roflol:
ama allah yardımcın olsun oncelıkle cnm ınsallah uslu bebişlerin olur annesii
buarada senınkı aşşagıda olması cok dogal ama benımkı sanki anormal gıbı geldı yawwwkafamçokkarıştı
cnm bide şu takvimine bi el at istersen senin takvim sanki baya geriden geliyor gıbı
yoksa benmi yanılıyorum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?