çok sağol teyzesi...oda takımı almadık biz keni odmızda ona da yer açtık ama sanki oda onun gii oldu :)) benim de doğum ağustos sonu 22 gibi görünüyor şuan ..kısmet...
doğumu epidural sezeryan mı düşünüyorsun canım yoksa genel anestezi ile mi ??
pidural sezeryan istiyorum canım..doktorumlad akonuştum daha iyi dedi...sen nasıl düşünüyorsun??
ben sezeryan ihtimalini bugün öğrenip şoka girdiğim için tatlicadiarzu dr.la o konuda konuşamadım ama ben de epidural istiyorum düşününce tamamen bayılmaktan daha güzel gibime geliyo..ayy korkuyorum aslında ben yaaa :1shok:
ben deodğumun her şeklinden korkuyorum canım..ama epiduralde acı çekmeyeceksin sancı olayı yok....en güzeli bebeğini göreceksin doğar doğmaz....:lepi:sırnaşık şey:dance::dance:
evet o açıdan normal doğum gibi olacak..bebişi hemen görebileceğiz...ama ne bileyim epiduralde de o an sesleri duymak kesildiğini bilmekk ıyyyyyy hepsiiiii ürkütücü geliyooo şu an :1shok: ama doğum yapanlardan okumuştum.. epidural sezeryanın ağrıları daha az, toparlanması da daha kısa sürüyormuşş..
dolabımın birini boşaltım kızıma :)
en çok da papuçlarına bayıldım annesi :)) bi de ördekli minik çoraplarına .. güle güle giysin duru hanım.. :))
ayyyy çok güel olmuş maşallah sen bebişinin 1 yaşına kadar ihtiyaçlarını bile almışın nerdeyse kızzz maşallahhhiyi günlerde kullansın seninkiii
bu da yatağı durucuğumun :))
bu da yatağı durucuğumun :))
ohhh maşallah maşallah baya şey alınmış yapılmış ay benimki daha çok azzz valla yünler yelekler hırkalar daha alınmadı örülmedi annemin mahallesinde bir bayan örüp satıyor onda alıcam birkaç çift yarın gidince bakalım bende eksikler daha var tamamlanmadı gerçi sen benden 3 hafta öndesin inşallah bende tamamlarım o vakte kadar
ben deodğumun her şeklinden korkuyorum canım..ama epiduralde acı çekmeyeceksin sancı olayı yok....en güzeli bebeğini göreceksin doğar doğmaz....:lepi:sırnaşık şey:dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?