Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol cnm benim inşallah herşey yolunda gider.sende umarım derslerini verirsin yaa okulun hangşis senin?
Sabırlı Anneler Selaaamm...
Betül aynen canım günler geçmek bilmiyoor,sezeryan da olmayınca günümüz de belli değil sancı bekliyoruz,ama sanırım çoğumuzun 15,20 günümüz falan kaldı artık. Dayanalım,sabırlı olalım,mecburuuuz..Kız sen bu arada sınava çalışıp çalışıp sınavın olacağı gün sancılanırmışsın...kaydirigubbakcemile3olmicak bişey değil hani,canım dikkat ett...
Benim de aynen senin gibi yüzüm ve saçlarım terliyor en çok,boynum falan,tişörtüm sırıl sıklam oluyor,gece kalkıp değiştiriyorum.
arkadaşlar süt sağmak için pompa almam gerek.alanlar yardım edebilir mi?nasıl pompa tavsiye edersiniz?
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben bikaç gündür giremedim.neler kaynattınız bakimnaniknanik.
doguran eden var mı ben yokken.sizi bilmeme ama ben dün acil sezeryana girebilirdim.sabah 9da doktorumla randevum vardı.bebişim herşeyi ile iyiydicok sükür.kğ 3080gr boyuda 46cm olmuş paşamdoktorumuz bide ntsye gir bebegin durumu nasıl bi bakalım dedi.nts sonucum cok kötü çıktı bebişim hiç hareket etmedi ve kalp atışlarını begenmedi.aç mı geldin diye sordu gayet güzel bi kahvaltı yaptıgımı söyledim.yarım sat sonra yine gir dedi.bu sefer tatlı bişeyler yiyerek girdim nstye.ilk başlarda hiç hareketimiz olmadı.sonradan hareketlendi bizim bıdık.doktora götürdüm sonucu bu sefer begendi eger aynı sonuçla gelseydin doguma alacaktım demez mi :1shok:
yüregim ağzıma geldi.meger bizim ki uyumuş bizi baya korkuttu ama
arkadaşlar süt sağmak için pompa almam gerek.alanlar yardım edebilir mi?nasıl pompa tavsiye edersiniz?
slm arkadaşlar;
canım ben önceden pompa almamıştım doğumdan sonra ben hastandeyken eşim aldı chicco nunkini almış 35 ytl vermiş ama hiç memnun kalmadım hiç bir işe yaramadı maalesef, daha sonra biliyorsunuz 6 gün küvezde kalmıştık orada bir arkadaş wee ninkini almış çok işe yarıyor hemen ondan aldırdım o da 6 ytl hemde çok işe yaradı ben onu tavsiye ederim canım
herkese gunaydin ,iyi pazarlar ..bu sabah ne guzel haberlerle gune basladik ..cok sukur ki deryada arzuda guzel haberlerle döndüler aramiza ,tekrar allah bagislasin bebislerini..darisi hayirli sekilde bizler basina ..aslicim yeni evinde gule gule saglikla otur insallah..hayirli olsun ..beim gozum hep senin takvimde :) son 6 gun yazdikca benim takvim ne zaman oralara gelicek diye hayalleniyorum ..ne guzel senin az kaldi ..insallah seninde iyi haberlerini aliriz yakinda ..
hilarya bebeginin kilosuna masallah ,aynen dedigin gibi bende istiyorum 3 kiloyu bir gecseler daha az endiseli olur insan ..hep yemeklerde faydali seyler yemeye calisiyorum ,ne yalan soyleyeyim hamileligimin bu ayina kadar ,boyle dikkat etmemistim yediklerime ..
bide kemdimce bisey yapiyorum ,her kahvaltida bol maydonoz tuketiyorum ,maydonoz odem atar ya ,sislik olmasin ,ayaklarim sismesin diye ..cok sukur ise yariyor mu ne ,ondan mi bilmem hic sisligim yok ,insallah doguma kadar boyle devam eder ..
bende yarin dr.a gidicem bebegimi gorucem bakalim kac kilo oldu ..sabah olmaz simdi bana ..herkese iyi pazarlaar
Ben yine bişey sorcam...Ayaklarım çok kötü şişti kızlar ayrıca göğüs uçlarımda şiş,koyu renkli olan ksımları...normalmi acaba? tırsıyorummm:tomato: