selam arkadaşlar
bende eylül annesiyim ( umarım ) hep okuyorum sizi ama fazla yazmıyordum.
çarşamba günü 34+5 ken rutin muayene için doktora gittim. muayene oldum herşey yolunda , doktor artık bundan sonra her gelişinde nst ye bağlancan dedi . bugün de bağlanacaksın dedi . neyse bağlandık nst ye ne olduğunu bilmediğim için bekliyorum lay lay lom ,doktor geldi 20-25 dakika sonra sancın var dedi , 5 dakikada bir düzenli sancıların başlamış hastaneye yatırmam lazım dedi. ne yapacağımı şaşırdım , ben sancı falan hissetmiyorum doktr 5 dakika da düzenli sancın var her an doğum başlayabilir diyor.yalnız gitmiştim kontrole de . hemen eşimi çağırdım . beni acile aldılar bi serum taktılar ,tutturdum yatmam diye :) . doktor serumdan sonra bida nst düzgün çıkarsa eve gönderirim yoksa yatacaksın dedi. tabii nst yine aynı çıktı . yatırdılar beni hemen 20 şer dakika ara ile 3 tane nidilat verdiler sancıları durdurmak için bebeğin akciğerleri için iğne yapıldı . bütün gece boyunca nidilat , serum ve nst ile geçti .. ertesi gün sancıları 10 dakika da bire indirebildik . doktor yatırmak istiyordu hala ama ben evime gitmek istiyordum . sonunda ikna ettim doktoru günde 3 litre su , 2 saatte bir nidilat ve her gün hastaneye gidip nst ye bağlanmak şartı ile eve çıktım perşembe akşamı... şimdilik sancılar durdu yani 30 dakikada bir şuanda o da önemli değil zaten , bugün biraz moralim bozuldu nst de kalp atışı bi ara 100 e düştü oğluşumun , kendi doktorum şehir dışında başka doktor baktı fazla yorum yapmadı p.tesi doktorunuz bakar dedi... arkadaşlar 1-2 hafta daha geçirebilirsek rahatlıycam bebiş çarşamba günü 2400 dü en azından 3 kilo olsa akciğerleri tam gelişse ... benim için dua edin lütfen...