- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
selam arkadaşlar
bende eylül annesiyim ( umarım ) hep okuyorum sizi ama fazla yazmıyordum.
çarşamba günü 34+5 ken rutin muayene için doktora gittim. muayene oldum herşey yolunda , doktor artık bundan sonra her gelişinde nst ye bağlancan dedi . bugün de bağlanacaksın dedi . neyse bağlandık nst ye ne olduğunu bilmediğim için bekliyorum lay lay lom ,doktor geldi 20-25 dakika sonra sancın var dedi , 5 dakikada bir düzenli sancıların başlamış hastaneye yatırmam lazım dedi. ne yapacağımı şaşırdım , ben sancı falan hissetmiyorum doktr 5 dakika da düzenli sancın var her an doğum başlayabilir diyor.yalnız gitmiştim kontrole de . hemen eşimi çağırdım . beni acile aldılar bi serum taktılar ,tutturdum yatmam diye :) . doktor serumdan sonra bida nst düzgün çıkarsa eve gönderirim yoksa yatacaksın dedi. tabii nst yine aynı çıktı . yatırdılar beni hemen 20 şer dakika ara ile 3 tane nidilat verdiler sancıları durdurmak için bebeğin akciğerleri için iğne yapıldı . bütün gece boyunca nidilat , serum ve nst ile geçti .. ertesi gün sancıları 10 dakika da bire indirebildik . doktor yatırmak istiyordu hala ama ben evime gitmek istiyordum . sonunda ikna ettim doktoru günde 3 litre su , 2 saatte bir nidilat ve her gün hastaneye gidip nst ye bağlanmak şartı ile eve çıktım perşembe akşamı... şimdilik sancılar durdu yani 30 dakikada bir şuanda o da önemli değil zaten , bugün biraz moralim bozuldu nst de kalp atışı bi ara 100 e düştü oğluşumun , kendi doktorum şehir dışında başka doktor baktı fazla yorum yapmadı p.tesi doktorunuz bakar dedi... arkadaşlar 1-2 hafta daha geçirebilirsek rahatlıycam bebiş çarşamba günü 2400 dü en azından 3 kilo olsa akciğerleri tam gelişse ... benim için dua edin lütfen...
Canım artık hepimiz için kritik zamanlar başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun valla bende korkuyorum ama bikaç haftayı daha bi atlatsak hayırlısıyla şöyle bebişlerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alabilsek valla dünyalar benim olucak inşallah hepimiz için en hayırlısı olur,arada sancılarım var benimde ama dr.um normal diyor ve beni ta ayın 8 inde kontrole çağırdı inşallah o zamana kadar herşey normal çıkar,burda hepimiz birbirimiz için dualar edlim umarım senin bebişinde zamanında gelir dr.unun dediği tavsiyelere uy canım dualarım seninle kendine ve bebişe iyi bak:Saruboceq: