- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy adana 60 derece mi biz hiç şikayet etmeyelim o zaman gülşahcım..
Gül Allah yardımcın olsun senin de hepimizin de..
bi dahakine ben de kesinlikle yaza denk gelsin istemiyorum.zaten her geçen yıl daha da şaşırıyor mevsimler...
Gülşah aynen senin gibi.. tatlı şu son iki gündür deli gibi canım istiyor..önceleri hiçç aramazdım tatlıdan soğumuştum hamilelikte..ama iki gündür üst üste iki çikolata, üzerine süt bisküviler..sabah kahvaltıda çokokremler -tatlicadiarzu-
nolucak bu halim bi de mide yanması başladı..ee tabii o kadar ıvır zıvırı yersem olacağı buydu senağlama
Aynen Merve haftada bir çağırmaz çünkü 15 gün içinde tekrar gidince para veya harç ödenmiyor ya o sebepten ayda 1 çağırmay devam ediyor arkadaş.
ayda bir gidince ama harç ödüyoruz o yüzden haftada bir veya 2 haftada bir çağırıp kahrımızı mı çecek hanfendi.Özeline gitsek haftada 1 çağırır tabii parasını alacak haftada 1.
Benimki özel hastanede muayenehane değil yani,sen özel muayenehanesinemi gidiyorsun?
Ay ne güzel merve haftada bi kontrolüm olsa hiç olmazsa benimde içim rahatlardı biraz,gül canım en iyisi biz şu bizim dr.ları boğalım sinir ediyo bu kadar rahatlık,Allah korusun ya sancımız gelse bişey olsa heralde adamların umurlarında olmayacak gıcık şeyler...
Merve sende ben gibisin tatlı canavarı oldum ama çok korkuyorum biraz daha kilo alcam diye kendimi frenleyemiyorum habire çikolata,tatlı nolcak bizim bu halimiz oofff of...
valla öyle yaa yemeği bile ikişer tabak yer oldum .. eskiden bir tabak yemeği zar zor bitirirken..inşAllah kiloları vermek de yemekleri çikolataları ikişer ikişer yemek kadar kolay olur :))