derya hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşAllah kızını..çarşambaya ne kaldı ben bile çok heyecanlandım..sorunsuz atlatırsınız inşAllah canım..
muscan hoşgeldin..ben de acaba ne oldu diye merak ediyordum seni göremeyince..bebişin vaktinde sağlıkla gelir inşAllah annesi..
mehtap o gösterdiğin modelden ben de baktım bir tane ev için çok rahat görünüyor gerçekten.ama ayrı ayrı alınca da ikisini birden işi bitince nereye koyucam ? artı daha masraflı .. off ne yapsak :))
merhaba kizlar sabah upuzun yazmistim mesaj bi turlu gitmediinsallah bu gider .. canim ben ilk oglumda aldim bundan arabada evet kullaniliyor ama evde pek cocuk icinde rahat degildi yada ben rahatsiz gibi hissettim pek kullanmadim ,aynen beli katlanmis gibi duruyordu ,bu bebegime evde sundan kullanicam daha rahat olucak diye http://www.amazon.de/Chicco-Schauke...-0408847?ie=UTF8&s=baby&qid=1219050943&sr=8-3 ,arabaya ayri koltuk kullanicam ..
ayyy cok sevindim güzelim hihoyyyt 2. eylül annemiz sen olcan şimdi sana sattler geçmek bilmez
ben bazen düşünüyorum bebegimin agzı,burnu,gözü,eli,ayagı nasıl diye heyecan basıyo düşündükçe senin şimdi tüm bu soruların bitiyo ne güzel.darısı biz bekleyenlere olur inşallah
slm kızlar nasılsınız....oku oku yeni bitti...ne çok alışmışız buraya ve birbirimize....sitenin açılmaması çok köü oldu ya....ey ben çarşamba doğum yaparsam bir süre giremem..özleyeceğim sizi ya....
Deryaaa
korka,endişelenme canım,rahat rahat,çabucak doğurursun inşallahhh,çooook tatlı bir kızın olacak,misler gibi kokacak.
Sana güveniyoruz,bak mutluluktan ağladım diye anlatacan sonra bize....
mehtapcım bende aldım ondan ama marka degıl benımkısı daha uygun fıyatlı bır sey aldım ben..evde bende onu kullancam..dıger oto koltugu ana kucagını dısarı cıkınca falan elde tasımak ıcın yada hastaneden cıkarken tasımak ıcın kullanırım dıye dusunmustum ama egrı bugru durmasına gonlum razı olmaz...
yalnız ev ıcın olanı kuzenım kullandı ınanılmaz rahat ettı cocuk besıkten cok onun ıcınde uyuyordu:lepi:
kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar benim ilkim sezaryan olduğu için buda öyle olacak eylül 15 gibi alırız dedi dr ama sanki o güne kadar beklemiyecek tanıdıklarımın çocukları erkenden geliyor hayırlısı birde bende aşırı terleme oluyo sizde varmı eskiden hiç terlemezdim hamileliktenmi bilmiyorum
aniden ter basıyo kimseyle sarılamıyorum ne kadar duş yapsanda olmuyo inşallah düzelir hormonlar heraldecanım aynen ben terlediğpimi hiç bilmem..su içinde kalıyoum sürekli...koltuk altım,göğüs arası altı sırılsıklam daima....
arkadaşlar benim ilkim sezaryan olduğu için buda öyle olacak eylül 15 gibi alırız dedi dr ama sanki o güne kadar beklemiyecek tanıdıklarımın çocukları erkenden geliyor hayırlısı birde bende aşırı terleme oluyo sizde varmı eskiden hiç terlemezdim hamileliktenmi bilmiyorum
Evet yaa
bu sene kimi duysam erken doğum yaptı,neden acaba???
Aman dikkat kızlar,her an herşey olabilir valla biz arabanın arkasında hastane çantasıyla geziyoruz artık.
Hiç belli olmaz,aklımda hala bir sürü şey var,ağdamı yaptıracam,kaş,bıyık alınacak
Doğuma da paçoz gitmeyelim dimi ama...
canım ya yarın ya da çarşemba..bugün saa 4 te nst ye gieceğim kesinleşcek...çarşmaba abahı sanırım olacak...
toplu çocuğa bakmak daha kolay doğumdan sonra az bi zaman kaldı ya bebekleri şişmanlatıcak bişey olsa ilkim 2800 gr dı
merhaba cnma.s. inşallah hayırlısı olur senin içinallahtan zarar gelmeden olur inşallah
bende cuma günü hastaneye gittim çok üzgünüm :a015:ama herşey yolundayken dr. bebek çok iri :1no2:gününden önce ilerliyo haftası dedi malesef ama şuanda sezeryan görünüyo benimdesenağlamasenağlama ne diyelim allahtan hayırlısı sağ salim doğsunlada önemlisi bu:çok üzgünüm:senağlama
merhaba cnma.s. inşallah hayırlısı olur senin içinallahtan zarar gelmeden olur inşallah
bende cuma günü hastaneye gittim çok üzgünüm :a015:ama herşey yolundayken dr. bebek çok iri :1no2:gününden önce ilerliyo haftası dedi malesef ama şuanda sezeryan görünüyo benimdesenağlamasenağlama ne diyelim allahtan hayırlısı sağ salim doğsunlada önemlisi bu:çok üzgünüm:senağlama
aynen canım..ne çok merak ediyorum kızımı nasıl birşey acaba diye....ay çok heyecanlı birşey...bir yandan da korkuyoum...ikimiz de eve sağlıkla gelebilirmiyiz diye...çok değişik duygular var içime..sevinç..korku...endişe..heyecan...mutluluk.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?