Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar güzel anneler herkes bi telaş var
zeos canım ya üzülme bak bebişinde üzülür annesi Allah kavuştursun canım 20-40 gün diyosun inşallah iptal olur olmazsada üzülme sakın Allah başka ayrılık vermesin eşin deniz subayımı?
geçen sene martta evden cıktı gitti kasım ayında görevi bitti.2 yıl artık yurtdışı görevim olmaz diyordu ama yine cıktı işte aksilikcanım yaaa oyle sey olur mu amaa...
eşin itiraz etse bı sekılde olmaz mı..
mart nerde kasım nerde yaaa..
teklif degil canım emir ediliyo bu adamın özel yaşamında bi durumu varmı diye düşünmüyo komutanları 2 arkadasıda izinde onları çagırsınlar izinden dedim olmazmış ismi gitmiş filo komutanına .telefon işi filanda yok çünkü italya kıyılarında gemide seyir halinde olacaklar görüşmem cok zor olacak
teklif degil canım emir ediliyo bu adamın özel yaşamında bi durumu varmı diye düşünmüyo komutanları 2 arkadasıda izinde onları çagırsınlar izinden dedim olmazmış ismi gitmiş filo komutanına .telefon işi filanda yok çünkü italya kıyılarında gemide seyir halinde olacaklar görüşmem cok zor olacak
merhaba arkadaşlar bende eylülde 2, anneliğimi yaşayacağım.aranıza geldim.az kaldı gerçi 3 eylülde allahın izniyle oğluşumu kucağıma alacağım.:Saruboceq:a.s
kızlar dua edin de bu iş iptal olsun:Saruboceq:bu askeriyenin işi arapsaçı gibi.görev cıktı deyip 2 gün mesai yazıyolar.bi bakıyorum eşim aksama geliyo.yada bi tlf ben bugün gelemiyorum tatbikat var diye biliyorum umarım bu italya işide iptal olur.bol bol dua edin bana
evet güzelim denizci ve sık sık görev çıkmaya basladı geçen seneden beri.3 yıllık evliyim 2 sene rahattık ama 1 senedir işler degişti.evlenmeden konuşmuştum hatta eşimle seferlerin varsa bu iş olmaz diye ama oluyomuş birden bire.sabah güle oynaya gnderdiğim adam yarın yurtdışına cıkabilirim dedi en geç haftaya gidermiş
merhaba arkadaşlar bende eylülde 2, anneliğimi yaşayacağım.aranıza geldim.az kaldı gerçi 3 eylülde allahın izniyle oğluşumu kucağıma alacağım.:saruboceq:a.s
benim de eşim doğumda yanımda olamayacak maalesef..işi dolayısıyla yurt dışı seyehatleri var ne yazıkki.bunun için çok üzgünüm.son ayımda annemlerde kalacağım.gitmek zorunda olduğunu biliyorum bu yüsden de zorlayamıyorum onu..oda burda bizim yanımızda olmak istiyor ama elinden birşey gelmiyor işte...ah ahhhallahtan her şeyin hayırlısını diliyorum..
kızlar dua edin de bu iş iptal olsun:Saruboceq:bu askeriyenin işi arapsaçı gibi.görev cıktı deyip 2 gün mesai yazıyolar.bi bakıyorum eşim aksama geliyo.yada bi tlf ben bugün gelemiyorum tatbikat var diye biliyorum umarım bu italya işide iptal olur.bol bol dua edin bana
sende hoşgeldin senide bir avazda kurtarsin allahim inşallah hepimize hayirlisi
teşekkür ederim..yeni üye oldum siteye.o yüsden biraz zorlanıyorum.ama alışırım.
teşekkür ederim..yeni üye oldum siteye.o yüsden biraz zorlanıyorum.ama alışırım.