N
newlife
Ziyaretçi
canım senin minik asyan yaramaz olacak demek ki kaydirigubbakcemile3
maşaAllah bebişine canım ne güzel bol bol hareketliymişdeğmesin..
Hiçbirimizinkine nazar değmez inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin minik asyan yaramaz olacak demek ki kaydirigubbakcemile3
maşaAllah bebişine canım ne güzel bol bol hareketliymişdeğmesin..
acaba diyorum bebekler şimdi başaşağıya dönünce tekrar yukarı dönmezlermiş yaaa. ama başı aşağıdayken sağa sola dönebiliyomu kızlar yani poposunun yeri değişebiliyormu bilen varmı?????hihoyyyt
Benimkisi aşırı hareketli değil açıkçası doğuncada sakin bi bebek olması için dualar ediyorum maşallah senin kızına çiğdemcim,demekki çok hareketli olucak annesihihoyyyt
Amonra bendede aynı sorun var benimde midem bulanıyor yemek yedikten bir süre sonra.......
nedeeb oluyor acaba son zamanlardayız yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eşim biraz önce tlf actı yurtdışı görevi vermişler eşime belki dogumumda burada olmaya bilirim dedi.20-40 gün arası italyada kalacaklarmış.istemem git iptal ettir dedim filo komutanına ismim gitmiş bile bundan sonra dönüşü yok dedi.ik gözüm iki çeşme aglıyorum haberi duydugumdan beri annemi aradım hemen gel diye yarın ssabah hareket edebiliriz bile diyo eşim
Ah canım ya kıyamım tüüüüü.Yolluycak zamanı bulmuşlar ya şunun şurasında ne kaldı.Söylesin eşin karım hamile doğum yapacak diye.AAAA olurmu öyle şey ya yumurta kapıya gelmiş şunların yaptıklarına bak.Nasıl sinir oldum şimdi ağlama sen cnm üzme kendini.Sen üzülürsen bebekte sıkıntıya girera.s.
eşim biraz önce tlf actı yurtdışı görevi vermişler eşime belki dogumumda burada olmaya bilirim dedi.20-40 gün arası italyada kalacaklarmış.istemem git iptal ettir dedim filo komutanına ismim gitmiş bile bundan sonra dönüşü yok dedi.ik gözüm iki çeşme aglıyorum haberi duydugumdan beri annemi aradım hemen gel diye yarın ssabah hareket edebiliriz bile diyo eşim
geçen sende martta gitti kasımda geldi kosovadan bu görevler yüzünden bebişi bile ertelemiştik.yine önüme bu yurtdışı görevi geldi çattı en güzel günümde eşim yanımda olmayacak offf oofff
arkadaslar huuuu benı duyuyormusunuz
kac gundur hastaneler hakkında bılgı ıstıyorum ama bırınız yazmıyorsunuzya ben sasırdım zekaı tahır olaylarından sonra bı hastane bulamadık ankara çağ hastanesi sevgi uçar diye bı doktor varmış nasıl sızce tanıyan gıden varmı cevapları9nızı acıl beklıyorum
Güzelim sıkma canını
öğle hemende aglama biraz sakin ol belki eşinde gitmek istemiyor fakat elinde olmayan şartlardan dolayı bu teklifi geri ceviremiyordur.eminimki oda senin ve bebeğinin yanında olmayı cok istiyordur, ama üzülerekte olsa gitmek zorunda olabılır cnm bunları düşün ve ne kendini ne bebeğini nede eşini üzme
tabikide haklısın dogumda yanında olmasını isteyeceksindir
ama unutmaki beterin beteri var neyseki ailen yanında olacak bir eş kadar yakın olmaya bılır ama aileninde desteği seni rahatlatacaktır . sık sık tlfn acıp seni merak edecektir bak gör lütfen kendini üzme cnm
hakkınızda hayırlısı belki boledir bide bu şekilde düşün:1hug:a.s.
cok saol cnm o hastaneden vazgectık ama hastane bulamadık