E
EU1
Ziyaretçi
Tatlım benim eşimde aşırı panik valla biraz sancım tutsa adam ortalığı ayağa kaldırır kesin ben şimdiden bunları filanda düşünüyorum inanırmısın gece öyle oturdum kendi kafamda seneryolar ürettimkaydirigubbakcemile3Bakalım dr.umuz inşallah bu kadar stresle bana sezeryan filan demez,ben nasıl bu hale geldim vallaha bilmiyorum ama rahat olmak en iyisi tatlım sen sakın endişelere kapılma Allah ın izniyle kazasız belasız çatırçatır doğurucaz yavrularımızı:roflol:Haftada birmi gideceksin artık ne güzel inşlallah benimkide ilgilenir çünkü burda yalnız olduğum için hazırlıksız yakalanmak istemiyorum hiç olmazsa annem gelseydi bi güvencem olurdu,sende her gidişinde hazırlıklı git arkadaşım her an yapabilir artık çatı muayenesini ben daha önce alttan çok muayene oldum korkulacak bişey yok inan,amin güzelim inşallah hepimizin yardımcısı olsun Allah ım:Saruboceq:
sagol canım doğru çatı muayenesi olanlar da hiç acımadı demişlerdi..fatma da öyle demişti..ama çatı muayenesinden sonra doğum yaptı
ondan korkmuyo değilim valla :1no2: hazırlıklı olmak lazım artık her an zaten 20-25 günüm
var dr.un dediğine göre..hazırlıksız bi şekilde doğuma girmek öyle yakalanmak istemiyorum..off bu bayanların işi ne zor yaa senağlama