- 21 Temmuz 2008
- 2.834
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim canımm ne demek:)hıc korkma cunku ben yaklasık 1 aydır bunu hergun yasıyorum ve doktoruma sordum nettende arastırdım bebek bası yaptıgı ıcın kısa surelı bunları yasamak cok normalmıs..
bende sıze bır sey sormak ıstıyorum bendede bazen karnım tık tık atmaya baslıyor asagıda atıyor sonra kendı kendıne gecıyor:uhm:acaba hıckırıyormu dıyorum ama bunu yasayan varmı arkadaslar??
Günaydın herkeseee,umarım sizler ve minik kuzularınız iyisinizdir,güzel ve bol tekmelemeli bi gün dilerimm
Gece uykular çok zorlaştı artık uyuyamıyorum dönmek bile işkence oluyo valla,neyse az kaldı artık nasılsa,Allah yardımcımız olsun
günaydın gülşah seren zeos hoşgeldiniz nasılsınız ?
gülşah canım dr.a bugün mü gidecektin kontrole ?
ilknurtanoglu ben okumuştum daha önce de yazdıklarını ama ankarada değilim hastaneler hakkında bilgim yok..ama ben olsam bebeklere virüs bulaştıran o hastaneye kesinlilke gitmezdim..
Kızlar Asyam o kadar hareketli ki uyutmuyo geceleri.ya bu kadar hareketli olması normal miiiiii????? Valla felaket yoruyo beni yaaaa..Karnım şekilde şekile giriyo.Acıdı derilerimm
bende kasıntılar olmasa güzelce uyacagım ama ayaklarımın altı ve parmak aralarım cok kasınıyo.kasımaktan tahriş ettim tenimi sizinde kasıntı sorununuz varmı kızlar
Kızlar Asyam o kadar hareketli ki uyutmuyo geceleri.ya bu kadar hareketli olması normal miiiiii????? Valla felaket yoruyo beni yaaaa..Karnım şekilde şekile giriyo.Acıdı derilerimm
Hoşbulduk mervecim sende hoşgeldin valla nasıl olsun güzelim çok zor uyuyorum geceleri onun dışında şükür bi problemim yok..Dr.a dediğin gibi bugün gidecektim eşim dedi yarın gidelim bende yarın için aldım randevuyu canım bi gün daha merak içinde kalıcam anlayacağın valla geceleri uyuyamamın bi nedenide sürekli doğumu düşünmem biraz stres yapmaya başladım sanki niye bu kadar evham yapıyosam daha önce hiç bu kadar takmazdım kafaya ama şimdi düşünmeden edemiyorum sende düşünüyomusun merve
olsun canım yarın gider görürsün sağlıkla bebişkonu :CüvCüv: ben haftada bir kontrol edecekmiş artık çatı muayenesini ne zaman yapar acaba 38. haftada falan mı ? ona göre gitmek gerekiyo ya benneyaptımki
ben doğumu hiç düşünmemeye çalışıyorum.. şimdilik gayet rahatım bu konuda nedense ..sanki daha önce 3 kere doğum yapmışım gibi kaydirigubbakcemile3 o an başıma ne gelirse panik yapmadan yaşayacağım diyorum .. ama bakalım nasıl oluruz o esnada kafamçokkarıştı off Allah yardımcımız olsun canım arkadaşım ..:1hug:
Tatlım benim eşimde aşırı panik valla biraz sancım tutsa adam ortalığı ayağa kaldırır kesin ben şimdiden bunları filanda düşünüyorum inanırmısın gece öyle oturdum kendi kafamda seneryolar ürettimkaydirigubbakcemile3Bakalım dr.umuz inşallah bu kadar stresle bana sezeryan filan demez,ben nasıl bu hale geldim vallaha bilmiyorum ama rahat olmak en iyisi tatlım sen sakın endişelere kapılma Allah ın izniyle kazasız belasız çatırçatır doğurucaz yavrularımızı:roflol:Haftada birmi gideceksin artık ne güzel inşlallah benimkide ilgilenir çünkü burda yalnız olduğum için hazırlıksız yakalanmak istemiyorum hiç olmazsa annem gelseydi bi güvencem olurdu,sende her gidişinde hazırlıklı git arkadaşım her an yapabilir artık çatı muayenesini ben daha önce alttan çok muayene oldum korkulacak bişey yok inan,amin güzelim inşallah hepimizin yardımcısı olsun Allah ım:Saruboceq: