iyi akşamlar arkadaşlarr..
bebişlerinizin hareketleri nasıl? benimki ayağını bir geriyo dışarıdan yumurta gibi gözüküyor 3 dakika kalıyor sonra başka yere dayıyorr. yani ayak tabanı filan bayağı belli
iyi akşamlar..
dionysos aynı senin anlattığın gibi karnımın ortasından itiyor ayağı ile oraya elimle dokunduğumda ayağı elime geliyor sanki çok garip bi duygu yaa eşim de dışarıdan bile ayak olduğu anlaşılıyor diyo :))
gülşah canım ben de duymuştum.. hurma ; bebişe yararlı ve doğuma yardımcı diye..ayrıca ben çok da severimm..hurmanın demir oranı da çok yüksek..ye canım ne zararı olacak o da bir meyva çeşidi sonuçta..sen bir zararını mı duydun canım ? ben severek yiyorum :))
kızlar merhaba....doktora gittik nst ye aldılr...ama önce 2 çikolata ve meyve suyu yedim içitim...Allah a şükür sancı da çıkmadı...kızımın kalp atışları da normal çıktı...dkor sen stre yaptın ya ondan olmuştur dedi..hergün nst ye bakalım dedi...hergün gideceğim şimdi...böyl güzel gittikçe sorun yok...ne zaman sorunolursa o zaman alacak....çok sevindim kızlar...
Kızlar size bişey sorucam hurmada doğumu kolaylaştırıyomuş ya şimdilerde yemeye başlasak bi zararı olurmu acaba,ramazanda geliyo zaten canım istiyo valla bi zararı olursa yemiyim
Kızlar size bişey sorucam hurmada doğumu kolaylaştırıyomuş ya şimdilerde yemeye başlasak bi zararı olurmu acaba,ramazanda geliyo zaten canım istiyo valla bi zararı olursa yemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?