Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende dün çok yoruldum..eşim mutlak görmesi gereken bi arkadaşınıın eşli davetini kıramamış,5kat ama dimdik merdivenli bi evegittik..zaten sabahtan yorulmuştum,bideçok uzandımmutfak dolabına,yapanlaraa sövdüm..misafirlikdeki gencbi anne kordon kopması yaşamış dğoguma yakın ev temizliği yapınca..aldı beni sıkıntı..zaten kafam kaldırmıyo haralagürele insan dıyologlarını..dedimbu akşam bişi olmazsa olmaz..şükür bugune çıktım..zaten dişeti iltihabı oldumbikaçgundr ağrıdan beynım oyulmuş..atlattım işallah iyiym halsizim okadar..eşimede uyuss oldum ne gereği var beni götürme kardeşim ..ayy ben cok asabı oldum artık..benım dr da izinde..15 gün yok..işallah bi durum olmaz..sevgili betüle üzüldüm açıkçası ama eleştirmekde üzerimize vazife olmasada hemkendinden 11 yaş küçük hemde akrabalık ilişkisi içinde olunan bi kızla olmak bana sağlıklı gelmiyo..zaten akrep etmezmiş akrabanın ettiğini..kız kıtlıgına kıranmı girdi..abiside sanırım içten içe
kardeşini kıskanmış evliğinden ötürü paylaşmak durumunda kalınca..nedıyyım..kıskançlık enyıkıcı duygu sanıyorum.........
herkese iyi akşamlar tatlışlaarr
mommy ciğim maşallah bebişine.ne güzel herşey yolundaymış çok şükür.benim oğlumda 2467 idi iki gün önce.allahım sorunsuz doğurmamızı nasip etsin.
arkadaşlar RAHİM OTU nu daha önce duyanınız oldu mu? geçen gün kalabalık bi kadın grubu içinde gezmedeydim,bahsettiler.Kabeden geliyomuş normalde kapalı biçimde duran bir tür çiçekmiş,suyun içine konunca aynı rahim şeklini alıp açılmaya başlıyomuş; ve bu sudan bikaç yudum içen anne adayı çok kolay doğum yapıyomuş.Buraya kadar kocakarı ilacı gibi geliyo kulağa ama inanmıcksınız ortamda evinde bu otu bulunduran 3,bunu kullanarak sancı gelmesiyle birlikte toplam sadece 45 dk. da doğum yptığını belirten de 2 kişi vardı.birisi 2çocuğunda da bu otun suyundan içmiş.herkes haberdardı ben hariç.
teyzelerden biri ben annene veririm dedi.annem de daha önce de duymştum deneyelim istersen dedi.ilk sancıyla içiliyomuş.ne dersiniz?
benim gibi normalden korktuğu için sezeryan isteyen biri için umut oldu.
işe yaramazsa da psiolojik olarak rahatlarım diyorum..sositososito
betülcüm yazını şimdi okudum
geçenlerde de benim abim bana iyi ki benim karım değilsin dedi.hem de gelinimizin yanında. eşim de ordaydı ama o duymadı (gerçi ona da ben söyledim)
sebep ne biliyor musun? üç gün ishal ve kusmadan sonra pikniğe gittik.çok rüzgarlıydı durduğumuz yer,ben de diğer tarafa gidelim dedim.sebep bu! bir hafta ağladım kendi eşine bunu yapmadı oysa ki.eşim sağolsun beni teselli etti.canı sıkılmasına ragmen bunu dile bile getirmedi.
ama bu gelinimizin doldurması falan değil bence bilakis abimin odunluğuydu.
evlenmeden önce her işinde benden yardım isteyen beni öne süren abim herşeyii
unuttu.
hani bir laf var evlenen ve kendi ailesini unutuveren erkekler için söylenir.burada yazamıcam...
ya betülcüm ben de ne doluymuşum tam damarıdan girdin sen de.
ama bilmiyorum bu saatten sonra bişey yapabilir misiniz ama.sakın ha sakın evlenmelerine müsaade etmeyin derim ben.balık baştan kokuyor fıstığım daha bi resmiyet yokken böyle davranan bi kız-üstelik kuzeninolacak bir de- imzayı atınca hele de yaşı da büyüdükçe neler yapmaz..
off zor işer..