2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler

günaydın kıslarrrrr.benimkide iki gündür sol tarafımı mesken tuttu.acaip rahatsız edio şu anki duruşu.bide bi gün çok oynarsa ertesi gün az oynuo gibi gelio bana.hele bi de kilitlenirsem hareket edio mu etmio mu die işte o zaman hiç hareket etmio gibi gelio
 

bu dediğin şeyide ben çok sık yaşıyorum bebek hışkırması canım oo. hani sanki kalp atışı gibi ritmik 1 dk falan sürüyor bazen. :içelim:
 
günaydın arkadaşlar...nasılsınız bugün bakalım? herkese çok teşekkür ederim....bugün çok sıcak ya..bayılacağım sıcaktan annemle babam dünden beri bir aktif bir aktif...domates sosu yaptılar kışa hazırlık...bamya hazırladılar dolaba..şimdi de sabah sabah fasulye hazırlıyorlar...insanın kendi ailesi gibisi yokmuş valla...kayınvaliden de hala fizik tdavi ve doktor peşinde koşuyor..hatta havuza gitmeye başlayacakmış yüzme öğrenmek istiyomuş...ama umrumda değil artık..annem babam yanımda ya doğurailirim içim rahat artık :))))
 

hepimiz aynı şeyleri yaşıyor gibiyiz canım benimde 1 gün az hareket ediyor ertesi günü çok hareket ediyor bazede hiç ses soluk çıkmıyor korkuyorum. yani benimkininde belli düzenli haraketi yok.
 
bu dediğin şeyide ben çok sık yaşıyorum bebek hışkırması canım oo. hani sanki kalp atışı gibi ritmik 1 dk falan sürüyor bazen. :içelim:

canım hıçkırma olmayabilirde..ben farklı yerlerde de hissediyorum...mesela poposunda..acaba gaz mı çıkarıyor:roflol:sırnaşık şeylaelaelaelaelae
 
bu dediğin şeyide ben çok sık yaşıyorum bebek hışkırması canım oo. hani sanki kalp atışı gibi ritmik 1 dk falan sürüyor bazen. :içelim:

evet canımmm ya aynenn öyle ama enteresan olan en asagıya vuruyordu cok rıtmık dedıgın gıbı bende ondan korkuyordum:uhm:rahatladım sımdı.
 

deryacım günaydın senin kayınvaliden kaç yaşında gençmi yaaa merak ettim yüzme ye falan gitmelerlaelaelaelaelae ne bu allah aşkına yaaaa insanın torunu olacak biraz heyecanlanır yaaaa. çok kızıyorum ben kayınvalşdene. olmadı estetik yaptırsın bari. şuunun şurasında saylı gün sonra torunu olacak yaptığı şeylere bak. annenle babanı tahmin edebiliyorum şidi senin için saçlarını süpürge ediyolardır canlarım benim onlara çok selam söyle bizden.:teselli::içelim:
 
günaydınlarr. hamileliğimin 35. haftasına girdim. 5 gün içinde 1 kilo almak normalmi ya :) ayy sanırım bu son ay sınama ayı oluyor artık sabır tükeniyor oğlumu görücem diye can atıyorum. merak ediyorum nasıl bişey çıkıcak diye. kıyafetlerine artık boş boş bakmak istemiyorum. sağlığınla gel bebişim benim..
 

canım hayırlısı olsun bende aynı haftadayım ve cok ılgınc bır sekılde kılo 4 5 gun aynı
duruyor sonra bırgun abartıyorum sankı hepsının acısını cıkarırmıs gıbı bır tartılıyorum 1 kılo almısımkafamçokkarıştı
mesela 10 gundur tartı hıc oynamadı dıye sevınmıstım 2 gun once yemegı cok kacırdım bır kalktım sabah 1 kg almısın:1shok:şaka gibi yanı...
 

canım bu haftalarda dikkat etmek gerek acayip kilo alınıyor ve insan nasıl aldığını da anlamıyor.ben de iki haftada 2 kilo almışım şaşırdım.doktor da dikkat edelim dedi e ben dikkat ediyodum zaten ama:sm_confused::uhm:
 

56 yaşında canım:))) benimki sonradan azanlardan kaydirigubbakcemile3kayınpederim 6 sene önce biz evlnmeden önce vfat etti...kayınvaliem de coştu sonrasında...ne yaptığını bilmiyor...gezmelr tozmalar...giyim desen o biçim...mayo aldı şimdi de işte yüzme öğrenecekmiş :)))) dün söyledim sonunda ne zaman gideceksin diye sabahları giderim demez mi :1shok: artık nereye giderse gitsin valla...bizimkiler geldi ya umrumda değil sositososito
 

ee bebeğe kim bkacak sen çalışmaya başlayıncakaydirigubbakcemile5
 
ee bebeğe kim bkacak sen çalışmaya başlayıncakaydirigubbakcemile5

valla canım artık umrumda değil işmiş...başlarda gitmeyeceğim eczaneye eşim idare ediyor zaten şuanda da...oda eczacı olduğu için kolay oluyor sayılır...sonra da çok sık gitmem gerekirse eczanede yer yaparım kızıma ...
 
günaydınlar güzel anne adayları..
derya çok sevindim bebişinin iyi olmasına..bazen daha az hareketli olmaları normal demek ki zaten yerleri iyice daraldı..
kızlar nefes daralması bende de çok oluyor.. hele bebişin başı yukarıda dururken daha da çok sıkıştırıyordu..baş aşağı döndüğünden beri azaldı sanki ..derin derin nefes alıp veriyorum , uzanıyorum o zaman biraz rahatlıyorum..
hıçkırık dediğimiz şey de çok sık oluyor..ama deryanın dediği gibi bazen başının bulunduğu taraftan değil de farklı yerlerinden oynuyor :))
 

en güzeli benimde öyle bir imkanım olsaa kendim bakardım baksana kayınvaliden ilgisizzz böyle oluncada emanet edmezdim ben. hayırslısı herşeyin
 

acaba diyorum bebekler şimdi başaşağıya dönünce tekrar yukarı dönmezlermiş yaaa. ama başı aşağıdayken sağa sola dönebiliyomu kızlar yani poposunun yeri değişebiliyormu bilen varmı?????hihoyyyt
 

canım baş aşağı duruyor ama bazen sola bazen sağa yaslanıyor gibi hissediyorum, karnımın üst kısmında sağa sola kabarıyor orası poposu olsa gerek kaydirigubbakcemile3mesela hıçkırık dediğimiz seyirme gibi olayı da bazen sağ bazen soldan hissediyorum ben..
 

güzelim günaydın:1hug: aynı şeyi akşam bende düşündüm sanki hıçkırıyor epey bi tıkladıktan sonra kesiliyo bende senin gibi düşündümkaydirigubbakcemile2
acep hıçkırıyo mu yoksa kan mı pompalıyo ki die bende merak ediyrm ne ki acaba tık tık sesi bende anlamadım?????:uhm::1shok:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…