herkese tekrar merhaba eve gelen giden çok oldu bugün herkes geçmiş olsun diye geliyor her gelenin gözleri onur umu arıyor kızlar lütfen dua edin bizim için oğlum hemen gelsin onu daha tam olarak göremedim bile ben sizlere çok dua ettim sancı çekerken sabah 9 dan akşam 21:30 a kadar sancı çektiğim için aklım hep sizdeydi hepinizin kolayca kurtulması için dua ettim hep dualarınızı bizden esirgemeyin.... :Saruboceq:
bu arada hala sütüm gelmedi aramızda deneyimli anneler var bildiğiniz ya da duyduğunuz yöntemler varsa lütfen paylaşın elimden birşey gelmiyor :1no2: bari süt sağıp göndereyim bebeğime
evet gülşahcım hastane neler veriyor vermiyor ona göre hazırlayalım kullanmayacağımız şeyleri boşu boşuna taşımayız zaten aksi bi durum olmazsa en fazla 2 gün kalırız hastanede..bir arkadaş süt oluyor üst götür bol bol demiş..benim şimdilik ıslaklık falan olmuyor ki o zaman da öyle akacak kadar cıvık olmaz diye tahmin ediyorum ben..neyse hastane eve yakın getiriverirler lazım olursa :)) dr.la hastaneyi de konuştuk bugün bizim eve çok yakın 29 mayıs hastanesi var oraya geliyorum doğum için dedi dr..yarın orayı arayıp sorayım fiyatlarını ve neler götürmem gerekli..
3 gündür hastanedeydik zaten orada pompa olduğundan kimse bahsetmedi bize kendimiz chicco nun pompasını almıştık dün biraz denedim süt gelmedi ve onu deneyimli bir anne tavsiye etmedi göğüsleri çok çatlatıp yara yapıyormuş ben de elimle sağmaya çalışıyorum henüz inmedi inmesi için uğraşıyoruz artık.....
3 gündür hastanedeydik zaten orada pompa olduğundan kimse bahsetmedi bize kendimiz chicco nun pompasını almıştık dün biraz denedim süt gelmedi ve onu deneyimli bir anne tavsiye etmedi göğüsleri çok çatlatıp yara yapıyormuş ben de elimle sağmaya çalışıyorum henüz inmedi inmesi için uğraşıyoruz artık.....
merve senin bebişte yoluna girmiş maaşallah bende perşembe görücem bebişimi...
benimki bugün çok aşağıda oynuyooo nedeeenn???
canım doğuma gitmeden 69 kiloydum bugün eve geldiğimde 64 kilo gösteriyordu tartı 5 kilo gitmiş benden ama şişlik var karnımda biraz daha inecekmiş...
sezeryandan ilk çıktığımda kanamam oldu hasta bezi tabiki gerekiyor benim sabahtan başlayarak suyum geldiği için doğumhaneye girince hemen ebeler ailemden istediler, ve ameliyattan çıktığımız ilk zamanlar çok lazım ped filan yetmiyor asla çünkü pedden elbiseye çok kan kayıyor bu arada ilk giydiğiniz gecelik sevmediğiniz bir gecelik olabilir çünkü o kan oldu benim sizinde olabilir....
pijamalı gecelik giyemedim çünkü beli çok sıktı beni rahat edemedim uzun gecelik çok rahat oluyor
aldığınız külotarın belini de bir kontrol edin biraz sıkı bile olsa çok rahatsız ediyor
ben 11 kilo lmıştım zaten 5 i gitti şimdilik, bezi de alta bağlananlardan aldık yatağa serilen duymamıştım ben birde ameliyat sonrası ayağa kalkıp gezmemiz gerektiğinden bezi bağlamak daha iyi oldu bence
gulan ve gülden yaa çok tatlı çıkmışsınız maşaAllah bebişlerinize..
özlem canım bu ultrason kağıdındaki bilgilerden bdp mi kafa ölçüsü ? benimkinde de bugünkü ölçümde 86 yazıyo..yaa gerçekten koca kafalı mı şimdi bizim bebişkolar :))
herkese tekrar merhaba eve gelen giden çok oldu bugün herkes geçmiş olsun diye geliyor her gelenin gözleri onur umu arıyor kızlar lütfen dua edin bizim için oğlum hemen gelsin onu daha tam olarak göremedim bile ben sizlere çok dua ettim sancı çekerken sabah 9 dan akşam 21:30 a kadar sancı çektiğim için aklım hep sizdeydi hepinizin kolayca kurtulması için dua ettim hep dualarınızı bizden esirgemeyin.... :Saruboceq:
bu arada hala sütüm gelmedi aramızda deneyimli anneler var bildiğiniz ya da duyduğunuz yöntemler varsa lütfen paylaşın elimden birşey gelmiyor :1no2: bari süt sağıp göndereyim bebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?