ayten kız nezaman gideceksin doktora belli mi?git de biran önce güzel haberlerle gel cnım ya
ya kızlar artık bıktım şu işlerden lanet olsun bırakıp çekip gitcem artık doğum parası felanda istemiyorum ben ya bu nedir anlamadım ki bütün şansızlıklar benimi bulur ya tam rapor alcağım zaman şirket değişikliği olmuş varmı böyle bişey ya eleman geliyo öğretiyorum kaçıyo gidiyo neymiş efendim yoğunmuş yapamazmış biz ne canız peki iki canlı çalışıyoruz stres yapıyoruz tabi milletin canı kıymetli ümran salak herşeye he diyo kocamlada buyüzden hep kavga ediyoruz cumartesi son diyo eleman ortada yok nasıl bırakıp gideyim diyorum senin sorunun mu diyo dün gece ağlamaktan uyuyamadım valla şimdide ayaklarım kopuyo oturmaktan hep(((((((((((((((
ya kızlar artık bıktım şu işlerden lanet olsun bırakıp çekip gitcem artık doğum parası felanda istemiyorum ben ya bu nedir anlamadım ki bütün şansızlıklar benimi bulur ya tam rapor alcağım zaman şirket değişikliği olmuş varmı böyle bişey ya eleman geliyo öğretiyorum kaçıyo gidiyo neymiş efendim yoğunmuş yapamazmış biz ne canız peki iki canlı çalışıyoruz stres yapıyoruz tabi milletin canı kıymetli ümran salak herşeye he diyo kocamlada buyüzden hep kavga ediyoruz cumartesi son diyo eleman ortada yok nasıl bırakıp gideyim diyorum senin sorunun mu diyo dün gece ağlamaktan uyuyamadım valla şimdide ayaklarım kopuyo oturmaktan hep(((((((((((((((
ümrancım cok haklısın ama uzme kendını canım esınde bır yandan haklı o da senı dusunuyor napsın..boyle dusuncesız ınsanlara hayret edıyorum allahlarından bulsunlar!!
eger cok ıhtıyacın yoksa bırak gıt dıcem ama kendı durumuna gore sen degerlendırme yap canım benım kendınıde bebısınıde uzme sakın..
kızlar ben nst ye baglanmaya gıdıyorum bakalım bu sıcakta allah yardımcım olsun.gorusuruz sımdılık hoscakalın..
başınız saolsun yakınmıydı canımmmm yorma kendini zatennn ağırlaştıkk artık oğum sonrasına enerji toplamak gerek
canım 17:30 da randevum aslında öğrenr öğrenmez< gidecektim doktoruma ama yurtdışına çıkmış. ben medikal parkta doğum yapmaya karar verdiğim için medikal paraka gitmiştim cumartesi günü ilk kez gittiğim bir doktor söylemişti bana böbreğin biri büyük diye. kendi doktorum bakalım ne diyecek. şimdiye kadar siz görmedinizmi diycem. inaşşall yok böyle bişey der allahım inaşşallahhh.
canım 17:30 da randevum aslında öğrenr öğrenmez< gidecektim doktoruma ama yurtdışına çıkmış. ben medikal parkta doğum yapmaya karar verdiğim için medikal paraka gitmiştim cumartesi günü ilk kez gittiğim bir doktor söylemişti bana böbreğin biri büyük diye. kendi doktorum bakalım ne diyecek. şimdiye kadar siz görmedinizmi diycem. inaşşall yok böyle bişey der allahım inaşşallahhh.
hoşgeldin gülşah..nasılsın canım ?
duygu güle güle git gel gelince yaz bize..
ayten canım ; dr.dan dr.a ne garip şeyler duyuyoruz..benim ayrıntılı için gittiğim dr. bebek kambur duruyor, bu da cam hastalığının belirtisi demez mi :1shok: pat diye suratımıza..aradan 10 - 15 dk. geçti yemek falan yedim yeniden çağırdı tabii bebek düzeltmiş kendini..haa bebeğin o anki duruşuymuş dedi bi de ... :bbo: o an neler düşünürüz neler yaşarız hiç düşünmüyo bazı dr.lar işte.. inşAllah seninki de böyle bir yanlış anlaşılmadır.. en iyisi kendi dr.larımız.. ne olursa olsun en iyi yönlendirmeyi onlar yapıyo..ben bu olayı kendi dr.uma anlattığımda adam gülmek ve ağlamak arasında gitti geldi hayrete düştü kaydirigubbakcemile3
selincimm başınız sagolsunn canımm.
arkadaşlarım hepinize tşk ederim alınmadım kimseye ya da küsmedim şekerlerim. aman ne bileyim bazen gevezeligim tutuyor o yüzden dedim hatta ebru ile msnden görüşürük söylerim çok konuştum gene diye.
hicrancım elbiselerin hepsi birbirinnden güzel, aytencimm içini rahat tut tatlımm inşllah herşey yolundadır güzelimm.
deryacımm yaa ben dün drdan geldigimden beri kendimi iyi hissetmiyorum halsizlik,yorgunluk,sürekli uyku hali, oturdugumda ve yattıgımda kalkamıyorum,hararet basıyor niye böyle oldum bilmem.
Gülşahçım hoş geldin bitanem nasılsın görüşmeyeli bakalım.Az kaldı cnm doğumumuza sıkıcaz biraz daha dişimizi.Bende o kadar hantallaştımki hiç canım iş yapmak istemiy.Ayaklarım şişti davul gibi bi görsen cnm herşeyin hayırlısı cnm öptm
selincimm başınız sagolsunn canımm.
arkadaşlarım hepinize tşk ederim alınmadım kimseye ya da küsmedim şekerlerim. aman ne bileyim bazen gevezeligim tutuyor o yüzden dedim hatta ebru ile msnden görüşürük söylerim çok konuştum gene diye.
hicrancım elbiselerin hepsi birbirinnden güzel, aytencimm içini rahat tut tatlımm inşllah herşey yolundadır güzelimm.
deryacımm yaa ben dün drdan geldigimden beri kendimi iyi hissetmiyorum halsizlik,yorgunluk,sürekli uyku hali, oturdugumda ve yattıgımda kalkamıyorum,hararet basıyor niye böyle oldum bilmem.
Hoşbulduk mervecim napiyim canım hergünkü rutin şeyler birazdan eşim yemeğe gelir zaten ona bişeyler hazırlarım,sıcaktanda boğulacakmış gibi oluyorum sendede öylemi oluyo geceleri falan uyuyamaz hale geldim resmen,ay mervecim bi geçse hayırlısıyla şu günler,inşallah sende iyisindir canımkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?