- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
merhaba herkese
bugün sağlık ocağına gittim ebeye muaeyene olmak için hemde biraz konuştuk
doğum çantanı hazırlamadıysan hemen bugün hazırla dediiçine konulcaklar hakkındada konuştuk ama sizden hazırlayannız var mı neler koydunuz merak ettim
Çok haklısın cnm insanın içine sinmiyo başkası yapınca.Halılarım falan yıkandı benimde bi işte koltukla tüllerim kaldı.Bide daha bebişin alınanlarınıda yıkamadım ya elimdemi yıkasam makinayamı atsam karar veremiyorum da.Bakçaz bakalımk aydirigubbakcemile5
DERYACIM DİKKAT ET. AĞRIYAN YERİNİN TAM TERİSNE YATIP UZANSAN FAYDASI OLMAZMI ACABA.a.s.
Kız derya ciddimisin sen 15 inden sonra gelebilirmi dedi.Ay nasıl heyecanlandım şimdi kız şunun şurasında ne kalmış amanınnnnnnnnn.Allah kurtarsın bacımmmmm:1hug:
Herkese iyi akşamlar, sabah yazmıştım bebeğim hareket etmiyor diye, hastaneye gittim orada hareket etti, kalp atışı da normal sınırlardaydı ok şükür ama hareketleri dün veondan çöncekine oranla ciddi biçimde azaldı...Bebek büyüyor diyemi bilemiyorum am beni epey korkuttu...
mommysen ne yapmayı düşünüyorsun dogum öncesi iznimiz yandı ya dogumdan sonra da 8 hafta,ne kötü ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?