- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim vizite kağıdımda sona erdi yazıyo böyle rapor alabilirmiyim ama girişim yapılmış sizce tüm haklarımı alabilirmiyim
yaa şifon elbise ben çok denemiştim beni daha da şişko göstermişit. bu saten pileli etek insanı çok güzel gösteriyor dur elbiseyi bulayım sana göndereyim de bak. resim hangi adresten ekleniyodu
günaydın arkadaslar nasılsınız bebişler nasıl
oğlumla ben cok yorgunuz cenazemiz vardı mutlaka bulunmam greken bişey yapmadım aslında ama sıcak ve oturmak cok yordu bzi şiştim yine
şifon elbise denemedim ama ebru hamile giyimde saten pileli denemiştim sanki dediğin gibi fazla kilo göstermedi gibi gelmişti bana ama altın sarısıydı ve annem balon gibi oldun dedi diye vazcaymıştımmm elbisede 225 ytl diye almamıştım zatennn
ahanda bu elbiseeeeeeeeeeeeeeee aynısını 60 ytl dikim bedeli 65 ytlde kumaş parası tutuyor hesapladım annemin trerzisine 125 e geliyor aksesuarı ile olsun olsun 150 ytl hem bedenime uygun olur mağzadaki en büyük beden güya fermuarı 1 cm açık kaldı kapanmamıştı
birde bu hoşuma gitmişti ama olmadııııııııııı
http://www.ebrumaternity.com/index.php?page=product&id=273
canım umarım bebeğinin hiçbir şeyi yoktur benimde başıma buna benzer bir şey gelmişti bir dr kalp ritmi bozuk dedi sonra nst,ayrıntılı ulturasyon ve son olarak eko testi yaptık allahtan hiçbirin de de hiçbir şey çıkmadı,seninki de de inşallah bir şey çıkmaz.
Ben de hiç girmedim nst ye henüz..
Niye giriliyor ?benim dr hiç bahsetmedi bile nst den.
Bir de her nst ölçümünde para alınıyormuş ne kadar duygucum??
her hafta giriyorsan her haftada veriliyor mu bu ücret?
yaa şifon elbise ben çok denemiştim beni daha da şişko göstermişit. bu saten pileli etek insanı çok güzel gösteriyor dur elbiseyi bulayım sana göndereyim de bak. resim hangi adresten ekleniyodu
şifon elbise denemedim ama ebru hamile giyimde saten pileli denemiştim sanki dediğin gibi fazla kilo göstermedi gibi gelmişti bana ama altın sarısıydı ve annem balon gibi oldun dedi diye vazcaymıştımmm elbisede 225 ytl diye almamıştım zatennn
ahanda bu elbiseeeeeeeeeeeeeeee aynısını 60 ytl dikim bedeli 65 ytlde kumaş parası tutuyor hesapladım annemin trerzisine 125 e geliyor aksesuarı ile olsun olsun 150 ytl hem bedenime uygun olur mağzadaki en büyük beden güya fermuarı 1 cm açık kaldı kapanmamıştı
birde bu hoşuma gitmişti ama olmadııııııııııı
http://www.ebrumaternity.com/index.php?page=product&id=273