- 20 Ocak 2008
- 2.249
- 25
canım ben doktora sabah gitmiştim ve işim cabuk biter diye bişey yememiştim.NST ye girelim dedi.açtım bayağı ama sonuç alabildim.normaldi.önemli olan nst sırasında hiç hareket etmemek.nstye giren yanımdaki kadın arada kımıldadı konuştu falan benle. ben pek hareket etmedim.onun olmadı biraz daha beklettiler nst.de.
bide dün sabah akşam kortizon iğnesi oldum.bebeğin akçiğerlerinin gelişmesi için.erken doğarsa küvezde fazla kalmaz dedi.gerçi biraz korktum kortizonun yan etkilerinden.buğün aşı yerlerim, yüzüm falan kızarmış.belki ondandır.ibişey çıkmz.inş.olumlu etkiler.
Çok iyi yapmış doktorun kortizon vurmakla, böylece bebeğinin ciğerlerine fazladan sülfaktan gidecek...Bende nst ye girmiştim geçenlerde ebe kadın sonucu eline alıp "açmısın" dedi, eh dedim.Halbuki çok aç değildim, sanırım kalp atışı yavaş geldi o an, sonra sonucu doktoruma gösterdim, bebek uyumuş o kadar dedi, halbuki harekette ediyordu ben bişey anlamadım valla..Ultrasonda kalbi normaldi, ama nstde o gün daha yavaştı..:uhm: